This version of the page http://oilcard.wog.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-26. The original page over time could change.
Паливна картка WOG - Офіційний сайт паливної картки WOG
Детальніше про паливну картку WOG

Паливна картка WOG

Паливна картка WOG - зручний, сучасний, надійний спосіб придбання пального по всій Україні та за кордоном.  

Проект по реалізації нафтопродуктів із використанням паливних карток WOG вдало функціонує вже понад 8 років. Станом на початок серпня 2010 року паливними картками WOG обслуговуються майже 2000 АЗС у всіх регіонах України та за кордоном. Термінали по обслуговуванню смарт-карток встановлені на більшості АЗС, що працюють під торговельною маркою WOG, та на автозаправках операторів-партнерів.

Якість пального на АЗС торговельної марки WOG забезпечується завдяки посиленому контролю на всіх етапах: від виробника до бензоколонки, в тому числі і на етапі транспортування. Випробувальні лабораторії на нафтобазах перевіряють кожну партію пального, що потрапляє в мережу.

Здійснюється ретельний підбір партнерів по обслуговуванню паливних карт WOG щодо гарантії якості нафтопродуктів та обслуговування клієнтів.

При укладанні угод індивідуально визначаються схеми та умови співпраці, які враховують специфіку діяльності кожного клієнта.

Реалізацію нафтопродуктів із використанням паливних карток WOG здійснює підприємство ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ". Для оптимізації роботи з клієнтами створено розгалужену мережу регіональних представництв у більшості обласних центрів України.


Логін:
Пароль:

Завантажити список АЗС
Останній свіжий поновлений список АЗС доступний тут

Новость: поздний цветок. Тут можно цветы купить выгодно? . McMillinGroup . Visit crossfitom.com for best crossfit shoes reviews Цены на: Автоцистерна пожарная АЦ-7-40
очень быстро избавиться от прыщей? существует средство борьбы с угрями ПЧ
снять квартиру на 3 часа в Пензе