This version of the page http://jet.com.ua/uk/general/tseli-zhurnala (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-26. The original page over time could change.
Цілі журналу - East Europe Journal
 
 

Розміщення нашого журналу в міжнародних наукометричних базах, репозитаріях та пошукових системах


1. Ulrich's Periodicals Directory - передплатний каталог американського видавництва Bowker, є найбільшою БД, яка описує світовий потік періодичних видань по всім тематичним напрямкам. (Посилання)

 

2. DRIVER - європейське метасховище наукових публікацій. Всі публікації по проектам, фінансованим ЄС, повинні бути доступні через DRIVER. "Східно-Європейський журнал передових технологій" тепер задовольняє цій вимозі. Публікації в "Східно-Європейському журналі передових технологій" будуть зараховуватися авторам при їх звітності перед ЄС. Більш детально з публікаціями можна ознайомитися тут (посилання)

 

3. Bielefeld Academic Search Engine (BASE) - пошукова служба (Німеччина), яка є одним з потужних постачальників актуальних даних про наукові публікації європейських вчених. Більш детально з публікаціями можна ознайомитися тут (посилання)

 

4. Index Copernicus (Польща) - міжнародна наукометричних база. (Index Copernicus Journals Master List). Даний сайт містить індексування, ранжування і реферування журналів, а також є платформою для наукового співробітництва та виконання спільних наукових проектів. (Сторінка "Східно-Європейського журналу передових технологій" на ICJML)

 

5. WorldCat - найбільша у світі бібліографічна база даних, яка налічує понад 240 млн записів всіх видів творів на 470 мовах світу. База створюється спільними зусиллями більш ніж 72 тис. бібліотек з 170 країн світу в рамках організації Online Computer Library Center. (Посилання)

 

6. РІНЦ (Росія) - міжнародна бібліографічна база даних наукових публікацій вчених. Для отримання даних про публікації та цитованості статей на основі бази даних РІНЦ використовується аналітичний інструментарій ScienceIndex. (Посилання)

 

 

7. Directory of Open Access Journals (DOAJ) - це директорія, що пропонує вільний (безкоштовний) доступ до понад 1500 наукових та академічних журналів в електронному форматі по всіх напрямах. Мета директорії полягає в просуванні та популяризації стрімко зростаючої кількості наукових журналів, доступних безкоштовно через Інтернет, а також у підвищенні ролі міжнародного руху "Журнали у відкритому доступі" (Open Access Journals) і полегшенні доступу до вільних електронних наукових і дослідницьких журналів. (Посилання)

8. EBSCO - агрегатор повнотекстових видань. Включає в себе 375 повнотекстових баз даних і більш 350000 електронних книг

 

9. ResearchBib - міжнародна мультидисциплінарна база даних наукових журналів, що включає в себе описи журналів більш ніж 5400 видавців. (посилання)

 

10. American Chemical Society - асоціація американського хімічного товариства, заснована в 1876 році, налічує 163,000 учасників. Є авторитетним джерелом інформації в усіх галузях хімії та суміжних науках (посилання)

 

11. Directory Indexing of International Research Journals - це сервіс, який надає доступ журналам, які контролюють якість публікацій з відкритим доступом. Каталог, індексуючи журнали, прагне бути всеосяжним і охоплювати всі наукові та академічні журнали відкритого доступу, які використовують відповідні системи контролю якості (посилання)

12. Directory of Research Joiunals Indexing (DRJI) - надає вільний доступ до наукової літератури для підтримки використання досліджень та інформації з метою поліпшити якість навчання, викладання, досліджень. Для індексації на сайті розглядаються і оцінюються тисячі ресурсів, щоб допомогти дослідникам обрати ключові веб-сайти і журнали за тематикою дослідження. Сертифікат про індексацію "Східно-Єропейського журналу передових технологій" посилання

 

13. CrossRef - це об'єднання наукових видавництв, яке розвиває загальну інфраструктуру для підтримки більш ефективних наукових комунікацій. Система цитування CrossRef сьогодні охоплює понад 68 мільйонів журнальних статей та інших елементів контенту (книги, дисертації, технічні звіти тощо) з тисяч наукових та професійних видавців по всьому світу (посилання)

 

14. Open Academic Journals Index (OAJI) є повнотекстовою базою даних наукових журналів відкритого доступу. Засновник - International Network Center for Fundamental and Applied Research (Росія). Мета даної бази полягає в складанні міжнародної платформи для індексації у відкритому доступі наукових журналів. У короткостроковій перспективі, розглядається розрахунку імпакт-фактору журналу (посилання)

 

15. Sherpa/Romeo – база даних, в якій зібрана інформація про етику публікації та політику видання. Sherpa/Romeo є частиною Sherpa служб, заснованих в університеті Ноттінгема і співпрацює з багатьма міжнародними партнерами, які вносять вклад в розробку і підтримку служби (посилання).

 

Розміщення нашого журналу в бібліотеках світу

 

 

США

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

Канада

 

 

 

  

 

Європа

 

Великабританія

 

Німеччина

 

 

 

 

 

Іспанія

 

 

Нідерланди

      

  

 

Швейцарія

Шотландія

 

 

Чехія

Польща

 

Швеція

 

Португалія

 

Франція

 

Австралія

 

  

 

 

Нова Зеландія

 

Азія

Індія

 

Малайзія

 

Тайвань

Шри-Ланка

 

Африка

 

 

Нігерія

 

 
 

Автор (коллектив авторов), подавая рукопись в редакцию "Восточно-Европейского журнала передовых технологий",
соглашается со всеми требованиями к оформлению, подаче рукописи статьи и оплате
и несет полную ответственность в случае нарушения этих требований

© PC "TECHNOLOGY CENTER"