• UA
  • EN
  • RU

ПРЕС-ЦЕНТР

  • НОВИНИ
  • БЮРО В ЗМІ
  • ПУБЛІКАЦІЇ
  • Експертні думки
  • КОНТАКТИ ПРЕС-СЛУЖБИ
НОВИНИ
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
04 вересня 2015

Сергій Свириба визнаний серед світових лідерів у сфері повернення активів за версією Who's Who Legal

Сергій Свириба, керуючий партнер, керівник міжнародної арбітражної та судової практики ЄПАП Україна, визнаний одним з двох кращих юристів України у сфері повернення активів за версією міжнародного видання Who's Who Legal: Asset Recovery 2015.

21 серпня 2015

ЄПАП Україна – офіційний юридичний партнер IFA Україна

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна стало офіційний юридичним партнером українського відділення Міжнародної податкової асоціації (International Fiscal Association, IFA).

29 липня 2015

ЄПАП Україна консультує одного з провідних світових виробників програмного забезпечення з питань трудового права

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступає юридичним радником свого давнього клієнта - одного з провідних світових виробників програмного забезпечення, з питань трудового та імміграційного права, а також з регуляторних питань, пов'язаних з діяльністю компанії в Україні.

16 липня 2015

ЄПАП Україна консультує одного зі світових лідерів у сфері інформаційних технологій з питань корпоративного права

ЄПАП Україна виступає юридичним радником одного зі світових лідерів у сфері інформаційних технологій з питань трудового та комерційного права, пов'язаних з діяльністю компанії в Україні, а також консультує щодо дотримання вимог законодавства.

07 липня 2015

Гліб Бялий призначений партнером ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна з радістю повідомляє про призначення Гліба Бялого на посаду партнера з 1 липня 2015 року. Таким чином, кількість партнерів в Україні збільшилась до 6, а загальна кількість партнерів досягла 32. Після вступу на посаду партнера Гліб продовжить працювати в якості співкерівника судової практики, а також керівника практики міжнародного торгового та митного права ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна.

01 липня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна серед лідерів щорічного дослідження «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2015»

26 червня 2015 року було оприлюднено результати другого етапу рейтингу «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2015» видання «Юридична газета». Цього року 9 юристів і партнерів ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна отримали індивідуальне визнання у 12 галузях права. Бюро увійшло до трійки лідерів серед юридичних фірм України за кількістю юристів, відзначених виданням.

23 червня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна консультує Kemira Oyi з питань придбання підрозділу хімікатів для целюлозної промисловості компанії AkzoNobel

ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником компанії Kemira Oyi з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання підрозділу хімікатів для целюлозної промисловості та функціональних хімікатів компанії AkzoNobel, найбільшого в світі виробника фарб, покриттів і хімікатів спеціального призначення. Угода, анонсована в липні минулого року, завершилася у травні 2015 року. Сума угоди склала 152 мільйони євро.

18 червня 2015

IFLR1000 2015 рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугинскій, Афанасьєв і партнери» Україна в галузі енергетики та інфраструктури

Міжнародний юридичний довідник IFLR1000 2015 рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна в галузі енергетики та інфраструктури, відзначаючи співкерівників практики, партнерів Маркіяна Ключковського та Романа Степаненко за «досвід супроводу проектів у сфері енергетики».

08 червня 2015

ЕПАП Україна консультує глобальну компанію прямих інвестицій Apax Partners з питань придбання IT-компанії EVRY

ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником з питань українського права фондів в управлінні глобальної компанії прямих інвестицій Apax Partners щодо придбання норвезької EVRY ASA, найбільшої IT-компанії в Північній Європі, акції якої котируються на фондовій біржі в Осло. Вартість однієї акції EVRY ASA склала 16 крон. Угода, анонсована в грудні минулого року, завершилася у травні 2015 року.

05 червня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна визнано серед найкращих юридичних фірм України за версією Ukrainian Law Firms 2015

Щорічний рейтинг «Ukrainian Law Firms 2015. A Handbook for Foreign Clients» видавництва «Юридична практика» вкотре рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна серед лідерів ринку юридичних послуг. За результатами авторитетного дослідження юридичного ринку ЕПАП Україна увійшло до числа найкращих юридичних фірм у сферах міжнародного арбітражу, міжнародної торгівлі, медіа права та індустрії розваг.

14 травня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна консультує Avito Holding з питань продажу torg.ua

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником з питань українського права компанії Avito Holding щодо продажу одного з найбільших в Україні сервісів безкоштовних оголошень torg.ua компанії MIH Allegro, що входить до групи Naspers. Сума угоди не розголошується.

23 квітня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна консультує одного зі світових лідерів з постачання матеріалів і технологій для сталеливарної промисловості з питань трудового права

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником компанії – світового лідера з постачання матеріалів і технологій для сталеливарної промисловості, з питань переведення персоналу у зв'язку з плановим продажем бізнесу.

10 квітня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна отримало високі рекомендації міжнародного довідника The Legal 500 EMEA 2015

Міжнародний юридичний довідник The Legal EMEA 2015 знову рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна у всіх сферах практики, які досліджувались в Україні.

07 квітня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна знову серед п'ятірки лідерів рейтингу Best Lawyers 2015 в Україні

Цього року сім юристів і партнерів ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна увійшли до числа провідних експертів у 13 галузях права в Україні згідно з виданням Best Lawyers 2015. Бюро увійшло до п'ятірки лідерів серед юридичних фірм України за кількістю юристів, відзначених виданням.

02 квітня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна – фіналіст у категорії «Фірма року в сфері оподаткування в Україні» за версією International Tax Review's European Tax Awards 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна увійшло до числа номінантів на отримання престижної премії European Tax Awards 2015 видання International Tax Review в категорії «Фірма року у сфері оподаткування в Україні».

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8