This version of the page http://www.kreator-bud.com/index.php/mn-ternopil (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-16. The original page over time could change.
Креатор-Буд - Тернопіль

Maxi Menu CK

Актуально

«Креатор-Буд» - сучасна будівельна компанія, основними напрямками діяльності якої є будівництво житлових, офісно-представницьких споруд та об’єктів промислового призначення.

«Креатор-Буд» - компанія, яка успішно працює на ринку будівництва Тернополя 10 років.

У 2014 році компанія «Креатор-Буд» розпочала будівництво одного з найбільш масштабних проектів Західної України - житлового комплексу на вулиці Стрийській, що у Львові. Важливим показником надійності підприємства є те, що за час своєї роботи, не зважаючи на одну з найсильніших у світі фінансових криз, колектив не заморозив жодного об’єкта, усі житлові будинки та інші будівельні об’єкти, були збудовані та здані в експлуатацію згідно плану. Усі зобов'язання перед дольовиками виконуються вчасно.

На розвиток та успіх підприємства працює сьогодні понад 500 кращих кваліфікованих спеціалістів.

Високі європейські стандарти, яких у роботі дотримується «Креатор-Буд» з року в рік підвищує рейтинг і довіру українців до компанії. Нині житло, збудоване колективом «Креатор-Буд» серед яких найвпізнаваніші -житловий комплекс «Арго», житловий комплекс «Садове місто», будинок «Butterfly», елітний будинок та «Парковий комплекс» на проспекті Бандери - це сучасні багатоповерхівки з хорошими теплоізоляційними характеристиками, спроектовані під індивідуальне опалення, будинки обладнані швидкісними, безпечними та комфортними ліфтами відомого американського виробника ОТІС. До того ж, «Креатор-Буд» – це не лише запорука якісного житла, це також чудові дитячі майданчики, затишна озеленена прибудинкова територія. Компанія успішно розвивається і презентує свої об`єкти в усіх мікрорайонах Тернополя.

Протягом останніх років компанією «Креатор-Буд» проводиться активна робота у сфері благодійних, мистецьких, спортивних, культурологічних та інвестиційних проектів.

У 2012 році за результатами найбільшого Всеукраїнського архітектурного конкурсу ІНТЕР`YEAR, який щорічно проводиться Національною спілкою архітекторів України, переможцем у номінації «Багатоповерхові житлові будинки» став збудований компанією Креатор-Буд житловий комплекс «Арго», що у Тернополі на вулиці Протасевича, отримавши звання «Кращий житловий будинок 2012-го року».

У цьому ж році підприємство отримало золоту нагороду у Всеукраїнському конкурсі «Визнання року 2012».

У 2009, 2010, 2012 роках компанія «Креатор-Буд» перемогла у Тернопільському обласному рейтингу «Бренд року», а у 2012 та 2013 рр. стала переможцем у рейтингу «Сумлінний платник податків» у номінації «Будівельні компанії».

"Креатор-Буд" – компанія з європейським обличчям!

-

,