This version of the page http://kdtro.com.ua/programarozvytku (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-12. The original page over time could change.
Програма розвитку

Навігація

























Розкажи про героя

Важлива інформація





Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua
Програма розвитку

 

Програма розвитку

Криворізька держтелерадіокомпанія "Криворіжжя" створена у 1990 році.

Основним статутним завданням підприємства є створення та розповсюдження телерадіопрограм, згідно з затвердженими Державним комітетом телебачення та радіомовлення України обсягами держзамовлення та кошторису витрат, на території міста Кривий Ріг.

Апаратно-студійний комплекс дозволяє дотримуватися державних стандартів в галузі телерадіомовлення і здійснювати якісне виробництво та розповсюдження телерадіопрограм.

 Щорічний перспективний план підприємства обов`язково передбачає прогресивне технічне переоснащення за рахунок державних та позабюджетних коштів.

              Послуги з виготовлення та розповсюдження рекламної продукції для фізичних та юридичних осіб здійснюватимуться в межах діючого законодавства.

              Керівництво Державної організації Криворізької регіональної державної телерадіокомпанії "Криворіжжя" зобов`язується здійснювати постійний контроль за підготовкою, створенням і розповсюдженням телерадіопродукції.

 
  • Гостьова книга
  • Медіа архів
  • Обласні ДТРК України
  • Логотип
  • Карта
  • Зона покриття