This version of the page http://top.ternopil.ua/dosug/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-08. The original page over time could change.
Розваги та відпочинок в Тернополі - Тернопільський каталог веб-ресурсів
Тернопільський каталог веб-ресурсів
Додати посилання  
 
Інше  10
Відпочинок для дорослих  5
Готелі, ресторани, кафе  7
Гумор  6
Сауни і бані  2
Туризм  12
Хобі  5
Головна
Відображувати: Всі | Посилання | Стаття
Розваги та відпочинок в Тернополі
Сортувати за: Популярністю | Назвою | Оцінкою адміністратора | Датою
1.
(2552/32744) PR: 4 CY: 0 Оцінка: 10/Ні | Коментарі
Тернопіль - це файне місто, де ви реально зустрінете чоловіка чи жінку, що стане Вашою долею, а також знайдете товариша по переписці.
http://sex.te.ua
2.
(1116/3037) PR: 3 | Коментарі
Якщо Ви цікавитесь автомобілями, тюнінгом, та автомобільними змаганнями - то Ви зайшли саме сюди. Тут Ви знайдете цікавих співрозмовників та друзів. які з радістю допоможуть Вам та вашому автомобілю!
http://ternopilcars.pp.net.ua
3.
(601/745) | Коментарі
- корпусні меблі - меблі за інд розмірами - меблі з натурального дерева - меблі офісні - фасади мебельні - вікна те двері - міжкімнатні двері - готель "Акант"
http://akant.te.ua/
4.
(597/2055) | Коментарі
Кулінарний сайт для всіх, хто обожнює і цінує мистецтво кулінарії, кого цікавлять різні сторони гастрономічної теми. Тут публікуються тільки практичні рекомендації з приготування страви.
http://kuhar.monastyryska.com/
5.
(570/1213) | Коментарі
Туристична агенція У Василя - відпочинок в Україні та закордоном
http://www.uvasyliatour.com.ua/start/
6.
(519/1763) PR: 4 | Коментарі
Активний відпочинок: сплави по Дністру, рафтинг на Черемоші, піші (трекінг) та лижні походи в Карпати, екскурсії в печери та замки Тернопільщини, корпоративний відпочинок, екстрім-ігри
http://tourclub.com.ua
7.
(474/1730) | Коментарі
Збараж - свідок героїзму нашого народу і тяжкої його долі. Це земля, густо зрошена кров"ю наших прадідів. Своєю історією Збараж заробив велику сучасну славу, яку він має і яка зростатиме!!!
http://www.zbarazh.ucoz.com
8.
(468/2421) | Коментарі
Фотоальбом. Форум. Все про все.
http://skreen.ucoz.ua/
9.
(464/4886) PR: 2 | Коментарі
Популярні психологічні тести on-line: тести для батьків, як Ви відпочиваєте, здоров'я, Ви і соціум, бізнес, Він і Вона, характе, тести для мужчин, особистість, тести знань та тести на інтелект, тести для дівчат та жінок та багато інших.
http://ternopil.testsbox.ru
10.
(457/1152) PR: 2 | Коментарі
Файне фото /FayneFoto/ - україномовний фото блог
http://faynefoto.blogspot.com
Посилань в категорії: 40
Нові посилання
Тернопільський сайт акваріумістики. Виготовлення акваріумів, встановлення фільтрів, компресорів, підігрівачів, рослин, грунту. Черепахи, риби: золоті рибки, піранї, гуппі, мечоносці, молінезії. Безкоштовні консультації.
Ми молоді, енергійні людиська, які прагнуть нових відчуттів, не можуть жити без музики, й шукають побільше пригод та позитивних емоцій. Нас не багато, Вас мільйони – відпочиваймо разом так веселіше
Організація і проведення дитячих свят в Тернополі. Веселі і незабутні дитячі свята з арт-групою "Клоуни" - подарують Вам море радості і щасливих емоцій! Арт-група "Клоуни" - це команда професійних аніматорів дитячих свят. Уже більше десяти років ми створюємо та проводимо яскраві дитячі свята, надаємо анімаційні послуги для дітей та дорослих від невеликого приватного свята до масштабного масового заходу.
Новий гумористичний сайт з найсмішнішими та найдотепнішими анекдотами українською мовою та відеороликами.
Новий гумористичний сайт з найсмішнішими та найдотепнішими анекдотами українською мовою та відеороликами.

Нові статті
Хто під час відпустки відпочиває на морі , хто - в Карпатах, а хто - вдома. Кожен вид відпочинку, який би людина не обрала, дає оздоровлення. Про це ми цікавились у перехожих людей в райцентрі, м. Монастириська.
м. Монастириська запрошує на ХІ Всеукраїнський ФЕСТИВАЛЬ лемківської культури "ДЗВОНИ ЛЕМКІВЩИНИ", що буде відбуватись 1-2 серпня 2009 року у м. Монастириська (урочище "Бичова") У Фестивалі беруть участь професійні та аматорські колективи і окремі виконавці з України, Польщі, Словаччини, Сербії
Ресторан Пан Тао приймає заявки на проведення переговорів, ділових зустрічей, вечірок, бенкетів, весілля у м Львів. До ваших послуг: сомельє, vip зал, оригінальне меню ресторану.
дозвілля