This version of the page http://www.myfishka.com/index.php?mod=page&id=rba_independance (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-06. The original page over time could change.
Знижка на пальне з Visa FISHKA до Дня Незалежності
Знижка на пальне з Visa FISHKA до Дня Незалежності!

 
Святкуємо День Незалежності разом з Райффайзен Банком Аваль та АЗК «ОККО»!
 
 
Як отримати знижку?
 

 
         
1.  Заправте авто «до повного»* на ОККО 2.  Оплать заправку карткою Visa FISHKA/ Visa FISHKA Business 3.   Отримайте знижку
 1 грн/л пального
Знижка надається миттєво при заправці «до повного» баку. В іншому випадку нарахована
сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою.

Приємно, що дана знижка сумується з Вашою знижкою за смачні покупки та знижками по інших акціях, за винятком нічної заправки ГАЗ (з 00:00 - 07:00 спрацьовує знижка -1грн/л).
 
  Скористатись пропозицією можна з 20 до 24 серпня 2015 року на АЗК «ОККО» по всій території України (за виключенням АР Крим).  
 
*Знижка 1 грн на 1 л будь-якого пального надається миттєво за умови заправки пального до повного баку та розрахунку за покупку платіжною карткою Visa FISHKA або Visa FISHKA Business від Райффайзен Банку Аваль. У випадку заправки не до повного або тимчасової відсутності зв’язку з системою програми FISHKA нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того ж виду пального з тією ж карткою. Знижка в період акції надається не більше, як на дві покупки протягом доби. Деталі на www.myfishka.com або за номером гарячої лінії 0 800 505 118.