This version of the page http://www.hdi.ua/talanx-sells-hdi-euroins-bg (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-04. The original page over time could change.
Компанія Talanx продає дочірні компанії в Україні та Болгарії компанії Euroins | Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ

Компанія Talanx продає дочірні компанії в Україні та Болгарії компанії Euroins

20.02.2015

Основний акціонер ПАТ «ХДІ страхування», компанія Talanx International AG, підписала угоду щодо купівлі-продажу акцій ПАТ «ХДІ страхування» із групою Euroins Insurance group.

Угода підлягає узгодженню і схваленню з боку відповідних регулюючих органів.

Придбання компаній ХДІ Україна та Болгарія відповідає стратегії розширення Euroins Insurance group, яка націлена на зміцнення її домінуючої позиції, як регіонального гравця, на ринках Центральної та Східної Європи. Угода є очевидним продовженням вже успішно реалізованого придбання  бізнесу Interamerican Bulgaria та QBE в Болгарії і Румунії. Після підписання угоди, Euroins Insurance group буде представлена в 5 країнах із загальним обсягом валових підписаних премій понад 200 млн євро.

Euroins має близько 7% ринку в Болгарії, Румунії та Македонії та працевлаштовує 1100 осіб. Euroins є дочірньою компанією Eurohold Bulgaria – провідної болгарської компанії, що працює на Балканах, яка надає небанківські фінансові послуги та послуги з управління активами. Акції цієї компанії котуються на фондовій біржі в Софії та Варшаві. http://www.eurohold.bg/

Зверніть увагу: 

На нашому сайті ви можете придбати поліс автоцивілки, застрахувати авто по КАСКО, в тому числі КАСКО без обмежень.