This version of the page http://hh.ua/article/15485 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-03. The original page over time could change.
Кожному шостому незатишно в офісі
Статьи

Кожному шостому незатишно в офісі

Офісні співробітники на роботі проводять у середньому по вісім годин щодня. Тому природно, що більшість із них мріють, щоб перебування в офісі було не тільки продуктивним, але й комфортним
30 октября 2014
Комментарии
ВконтактеFacebookTwitter

Офісні співробітники на роботі проводять у середньому по вісім годин щодня. Тому природно, що більшість із них мріють, щоб перебування в офісі було не тільки продуктивним, але й комфортним. За даними опитування Міжнародного кадрового порталу hh.ua, 26% «білих комірців» вважають своє робоче місце затишним. Ще 48% хотіли би додати деякі дрібнички. 11% опитаних заявили, що ця тема їх взагалі не цікавить. Кожен десятий схиляється до того, що його робоче місце незатишне. А кожен двадцятий із впевненістю каже про некомфортне перебування на робочому місці.

При цьому кожен десятий вважає робочі місця своїх колег затишними. 75% виявили гнучкість у своїх оцінках і відповіли, що в їхньому офісі є як затишні, так і незатишні робочі місця. А ось 14% опитаних заявили, що всі робочі місця в їхньому офісі є незатишними.

Комфортність офісного приміщення залежить від розміру фінансування і уваги, яку керівники приділяють темі затишку в офісі. Більшість офісних працівників (66%) працюють у кондиційованих приміщеннях. А ось спеціально обладнана кухня є навіть не в кожному другому офісі. В 29% компаній встановлені інформаційні стенди, а стіни прикрашені плакатами і постерами. 23% роботодавців не шкодують грошей на озеленення приміщень. Ще 22% офісів виставляють на всезагальний огляд підтвердження досягнень співробітників і компанії загалом: на стінах цих офісів можна побачити грамоти. Тільки 17% роботодавців облаштовують зону відпочинку для співробітників у вигляді диванчиків. Ще 14% прагнуть зробити функціональним кожен закуток офісу. Значно менша кількість офісних співробітників можуть похизуватися наявністю яскравого посуду, обладнаною кімнатою відпочинку з настільними іграми і дизайнерським оформленням офісного приміщення. Кожен із цих пунктів набрав по 8% голосів.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в серпні 2014 року. В опитуванні взяли участь 215 респондентів.

Вакансии дня

Комментарии