This version of the page http://ntn.ua/uk/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-02. The original page over time could change.
Наша історія - Про НТН - Телеканал НТН
Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 2 вересня 2015
Найкращі детективи світу
  • Наша історія
  • Обличчя каналу
  • Наші нагороди
  • Рейтинги. Динаміка
  • Вакансії
  • Контакти

Про НТННаша історія

НТН – телеканал найкращих детективів світу. Телеканал без політики та банальних шоу.  Основний контент складають детективи та найбільш резонансні новини України та світу "Свідок". Вимогливий телеглядач НТН любить справжнє життя без прикрас, якісний та реалістичний контент. 

Щовечора по буднях НТН показує найкращі детективи світу, які залучають телеглядача у шокуючий світ людських здібностей та непередбачуваних подій. Кожен телевізійний сезон НТН пропонує своєму глядачеві 5-7 нових проектів власного виробництва з новими ідеями, якісним контентом та сучасною візуальною подачею.

За 10 років своєї діяльності телеканал НТН чотири рази отримував вищу нагороду в сфері української журналістики "Золоте перо".  В 2005 році телеканал отримав найвищу премію за створення інформаційної програми "Вчасно", в 2007 - за найкращу телевізійну програму на правоохоронну тематику - проект "Свідок" та за авторську програму Л. Харів "Особистий погляд". В 2008 році програма "Свідок" знову стала лауреатом цього ж конкурсу.

Журналістам "Свідку" належить перемога на Міжнародному конкурсі телевізійних програм з правової тематики "Золотий Георгій" - у 2006 та 2008 роках.

Журналіст програми "Агенти впливу" у 2012 році став дворазовим переможцем конкурсу професійної журналістики "Честь професії".

Відзнака МВС України "Ярослав Мудрий" І та ІІ ступенів стала оцінкою роботи творчого колективу у 2007 та 2008 роках.

Окремі журналісти та керівники програми були відзначені за свою високопрофесійну роботу керівництвом Державної податкової адміністрації, Управління по боротьбі з організованою злочинністю, дипломами МНС та Служби безпеки України.

У 2012 році програма власного виробництва "Агенти впливу" увійшла до фіналістів щорічної національної премії - "Телетріумф".

Наприкінці 2007 року телеканал НТН увійшов до групи каналів "Інтер"

Завантажити Редакційний статут

Генеральний директор – Марія Панченко

реклама

Найбільш цікаве

Смертельна різанина через несправний мотоцикл на Закарпатті

27.08.2015, 13:04

Зараз в ефірі

Речовий доказ

Далі

  • 05:05
    Свідок
  • 05:35
    Легенди бандитського Києва
Facebook вКонтакте
Визы в Азию и Европу: приглашение в Россию .
rbtour.ru
MP3-плееры: км плеер . Купить MP3-плеер.
programwindows.ru
Компания Аддриан
http://addrian.com.ua/
addrian.com.ua

Телебачення для всієї родини