This version of the page http://old.bratstvo.info/bratstvo-cat-20.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-25. The original page over time could change.
Акцiї


Зробити стартовою
Додати в обране
Написати листа
 БРАТСТВО
 СВIТ
 ЗВ’ЯЗОК
 МАТЕРIАЛИ


 Сторінки наших авторів 
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Відеоблоґ Д.К.
Alex BORGEZE
 AttiLa
 Chaplygin-s
 Linux
 Lisichka_ua
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Nebratan
Sindikat 777
Vintovkin


 Пошук 
 В допомогу платникам єдиного податку 
 МПР 
 БРАТСТВО-ПРОДАКШН 
 Книги Д. Корчинського 



Це і воно

Война в толпе

Філософія смути


















Олександр Муратов -
"Четвертий вимір"



Олесь Вахній -
"Від дзвоника до дзвоника"



П’єса "Упиряки,
або Мудаки при владі."



Дневник Нео


Шрифт для листівок


Даешь русский без правок!



 Архів 
«« Серпень 2015 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 Наша кнопка 

код кнопки

Банери БРАТСТВА

Стара версія сайту

- ukr
- rus
 Пошук 
 Наші спонсори 

СБУ

ФСБ

MOSSAD

 

 

 


2003-2008, БРАТСТВО
Думки авторів ніколи не поділяються редакцією.
Передрук матерiалiв заохочується з посиланням на
http://bratstvo.info
 
Акцiї
25.10.2011 | bratstvo
Акція протесту проти цензури та репресування ЗМІ. Video

25 жовтня в Києві відбулося пікетування Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення. Участь в акції взяли близько 50 чоловік – представники Комітету визволення політв'язнів та Братства св. Луки, а також інших організацій.

Пікетувальники протестували проти закриття опозиційного одеського телеканалу «Круг» та авторської радіопередачі Леся Танюка «Політика і мораль» на радіо Культура (Українське радіо).
Телеканал «Круг» об'єктивно висвітлював злочинну діяльність в Одесі
20.10.2011 | Чорний Комітет
ЧорКом розпочав встановлення АнтиCистемних дорожніх знаків. ФОТО

Сьогодні невідомі активісти Чорного Комітету розвісили біля виходів з метро та навпроти будівлі центрального відділу СБУ нові дорожні знаки з більш актуальними написами. Нові знаки містили попередження для громадян про небезпечність нашої міліції та заклики чинити спротив теперішній владі. Перехожі мали змогу побачити написи -  «Міліція вбиває», «Обережно, чиновники на дорогах», «Досить терпіти владну гниль!», «ЯНК, ПНХ!» тощо.
Мета цієї акції - привернути увагу громадян до ситуації, що склалась в державі, та залучити всіх активних людей до організованого спротиву
13.10.2011 | Братство
БРАТСТВО презентує музичний кліп на честь УПА

До дня УПА творча студія БРАТСТВО-ПРОДАКШН презентувала музичний кліп на авторський рімейк пісні «Сотник Крук» групи «Рутенія».

Відеоряд кліпу проводить паралелі між вояками УПА, сучасними контр-системниками та «одеськими кілерами»; катами НКВС, співробітниками МВС та СБУ.

«Якби вояки УПА вели свою боротьбу сьогодні, прес-служба МВС називала б їх кілерами, найманцями та екстремістами. Цей кліп про те, як виглядають герої сьогодні»
07.10.2011 | Братство св.Луки
Братство Святого Луки: перша обжиралівка протесту. ФОТО ВІДЕО

На знак протесту проти перебування Табачника на посаді міністра освіти, молоді люди поглинали шкідливу їжу.
Учаснику акції викликали швидку. Лікарі обстежили Мар‘яна Ощановського. Наразі його життю вже нічого не загрожує, проте, потрібне диспансерне лікування. Як і стверджували дієтологи, обжиралівка несе значно більшу загрозу для життя, ніж голодування.
На акції протесту, що відбувалася під стінами Адміністрації президента, з‘їдено: каструля макаронних виробів, багатих крохмалем; 2 кг. салату Олів‘є з ненатурального майонезу та ковбаси; 1 насичена канцерогенами та холестерином курка-гріль; 3л. соку зі штучними барвниками; 5-кг. жирний торт «Табачник»
22.09.2011 | bratstvo
Активістка Братства св.Луки відшмагала Табачника квітами по обличчю. ВІДЕО. ФОТО

На міжнародній конференції міністрів освіти, що відбувалася в Будинку культури Кабінету міністрів активістка мистецького об‘єднання «Братство св. Луки», студентка другого курсу Києво-Могилянської академії Дар‘я Степаненко відшмагала міністра освіти України Дмитра Табачника букетом квітів.

Дмитро Табачник – головний українофоб країни. Саме він є очільником п’ятої колони і першим прислужником Кремля. Будучи прихильником антисеміта Столипіна – він сам насаджує культ антисемітизму, расизму та ксенофобії
14.09.2011 | Братство св. Лукі
Братство св. Луки встановило пам’ятник убивці російського прем‘єр-міністра. ФОТО

14 вересня мистецьке об‘єднання Братство св. Луки біля Київського оперного театру встановила пам‘ятник Дмитру Богрову, людині, яка 100 років тому вбила тут російського прем‘єр-міністра Столипіна. Пам‘ятник виконано в стилі мангі, встановлено незаконно. Затриманих, жертв і руйнацій немає.

14 вересня виповниться 100 років від дня вбивства Петра Столипіна, реакційного політика, який протягом п’яти років був головою уряду Російської імперії та символом контрреволюції. 1 вересня 1911 року (14 вересня – за новим стилем) крапку в його політичній біографії поставила куля анархіста Дмитра Богрова. Це сталося в Київському оперному театрі під час вистави “Казка про Царя Салтана”. Вбивство Столипіна стало
12.09.2011 | bilozerska.livejournal.com
Братство св.Луки розіп‘яло на паркані АП дівчину-партіота

Сьогодні, 12 вересня 2011 року, активісти Братства святого Луки провели перформанс біля Адміністрації Президента. Згідно задуму, двоє хлопців мали прикувати дівчину Ярославу наручниками до залізного паркану, що оточує АП. Ярослава була вдягнена у гарну вишивану сукню і обмотана мотузками, а на голові у неї був вінок із живих квітів (просто перед акцією сплетений Лисицею). Це символізувало активну українську молодь, яку зараз намагається закути у кайдани влада
05.09.2011 | Чорний Комітет
Траурні вінки для Януковича


5 вересня, група Інтернет-користувачів разом із представниками Чорного Комітету принесли траурні вінки до Адміністрації Президента.

Причиною акції стали останні репресії режиму проти громадян, зокрема щодо 65-річної пенсіонерки Галини Швидкої, яку за обірвану стрічку з вінка Януковича засудили до 10 діб утримання в СІЗО. Напевно, в нашого президента якісь комплекси щодо вінків. Можливо, це манія переслідування, спричинена падінням на нього вінка
30.08.2011 | bratstvo
Акція в підтримку політв'язнів

ДАТА: 31 серпня
ПОЧАТОК: 13:00
МІСЦЕ: Адміністрація Президента
АДРЕСА: Вул. Банкова
Комітет Визволення Політв’язнів заявляє свій рішучий протест проти протиправних дій силових структур, а саме: затримання активістів ВГО «Патріот України» та переслідування активістів ВО «Свобода» та ГР «Спільна справа»
25.08.2011 | Братство св.Луки
Акція на підтримку ув’язнених активістів «Патріоту України»


Завтра, 26 серпня в Києві відбудеться пікетування СБУ по вул. Володимирській з вимогою звільнення незаконно ув’язнених патріотів. Всі, хто бажає підтримати політв’язнів збираються о 15:00 біля пам’ятника Б.Хмельницькому на Софіївській площі.

Прохання поширити цю інформацію!

24.08.2011 | Братство св. Луки
В День Незалежності міліцію закликали покаятись та роздати табельну зброю бідним. Фото

24 серпня мистецьке об’єднання «Братство св. Луки» прочитало богоспасительну проповідь перед співробітниками правоохоронних органів, які за наказом антинародного режиму оточили центр Києва.

На прилеглих до Хрещатика вулицях активісти об’єднання роздавали всім міліціянтам листівки із закликами не виконувати злочинних наказів начальства та покаятись у своїх гріхах. Учасники акції тримали в руках великий плакат із «10 заповідями міліціонера» та проповідували перед міліцейськими кордонами в мегафон
24.08.2011 | Святослав Задорожний
Не час нам нині святкувати!

Активісти Тернопільського Братства готують антисталінський перформенс до Дня Незалежності

Уламки сталінської епохи існують і досі, у 20-ту річницю незалежності України. Саме такий основний месидж перформенсу, який планують провести у Тернополі на День незалежності нашої держави активісти Братства Богдан Смакула та Віктор Бичковський.

«Ми встановимо гіпсовий бюст Сталіну, розіб’ємо його, а уламки залишимо на весь день на центральній площі Тернополя – Театральній» - розповідає Богдан Смакула. «Мета нашої акції – розбудити громадськість, показати, що хоч ми ніби і повалили комуністичний режим
23.08.2011 | Чорний Комітет
Шибениця для Януковича. Фото


В переддень Дня Незалежності Чорний Комітет підготував символічну шибеницю для Януковича, Азарова та Могильова.

Активісти розвісили зашморги для вищеназваних осіб по шляху прямування кортежу Януковича на Майдані. Шибеницю довершував банер «Україна готується до незалежності».

ЧорКом переконаний, що реальна незалежність громадян можлива лише після реального застосування таких шибениць
28.07.2011 | БРАТСТВО св. Луки
«Христос виганяє Кирила з Лаври» ВІДЕО


Братство Св. Луки провело мистецьку акцію біля центрального входу Києво-Печерської Лаври. Молоді митці намалювали на великому (3 на 4 метри холсті) картину «Христос виганяє синод з Лаври».

Картина виконана в кращих традиціях зображення євангельського сюжету про вигнання Ісусом Христом валютних спекулянтів зі Храму.

Синод малювався «з натури»
30.06.2011 | Андрій Ватолкін, Печерський суд
Ганну (Лисицю) Сінькову звільнено! Макарова звільнено, але знов арештовано

Печерський районний суд м. Києва звільнив Ганну Сінькову. На час судового розгляду їй змінено міру запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд.
Велика подяка всім, хто допомагав Ганні вийти на свободу, приходив на суди, брав на поруки: народним депутатам та депутатам районних рад, громадським, правозахисним та релігійним організаціям, журналістам, блоґерам та всім людям доброї волі!
Також суд постановив об‘єднати кримінальні справи Ганни Сінькової та Ганни Донець. Оскільки справу Донець суд повернув на проведення додаткових експертиз, дата наступного засідання наразі невідома

Сторінки: 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Наст.
Допомогти дитині:
 
Артём Сагин – возрождение надежды


28.10.2011
Керівник собору Святого Павла в Лондоні підтримав активістів “Захопи лондонську біржу”
28.10.2011
У Китаї протестувальники побилися з поліцією
28.10.2011
Януковича побоялися показувати в прямому ефірі на відкриті "Арени Львів"
28.10.2011
Міська влада Вінниці, на "вічному вогні" поставила лічильник газу
28.10.2011
В України надто великий борг, ризик дефолту підвищився
28.10.2011
Хакери розкрили багато нюансів земельної реформи України
27.10.2011
У Львові страйкують таксисти
27.10.2011
Джон Бейнер: «Перезавантаження» з РФією час згортати
27.10.2011
Путінський "дерев`яний" рубль обвалиться більш ніж наполовину, а міжнародні резерви Росії «обнуляться»
25.10.2011
Хакери Anonymous взяли на себе відповідальність за злам сайтів з дитячим порно
25.10.2011
Турецькі танки перетнули кордон Іраку
25.10.2011
"Жітєлі донбасса" опинилися на межі "фекального потопу"
25.10.2011
РФія готується до захоплення Криму
25.10.2011
Вийшла перша книжка про Голодомор для дітей
25.10.2011
Україні на межі банківського колапсу
25.10.2011
Єврокомісія відмовилася підписувати угоду по газопроводу “Південний потік“
24.10.2011
Російська опозиція провели мітинг у Москві
24.10.2011
На Луганщині "жітєлі Донбасса" знищили пам'ятник Тарасу Шевченку
24.10.2011
Шотландія почала кампанію зі здобуття незалежності
24.10.2011
У Житомирі розмалювали білборди з Януковічем: «Спасибі жителям Донбасу». Фото
Вся стрічка новин


Керівник собору Святого Павла в Лондоні підтримав активістів “Захопи лондонську біржу”
Єрусалимський суд дозволив православним бити іудеїв
На Шахідські операції виходять мусульмани з вищою освітою
Данські мусульмани мають намір ввести в Копенгагені спеціальні зони, контрольовані Шаріатом
Мусульмани зажадали прибрати хрест з прапора Швейцарії
Християни Египту винуватять армію у загибелі єдиновірців
В Ізраїлі безчинствують єврейські вандали
В Єгипті тривають сутички Християн з поліцією
В Сомалі триватимуть атаки
Кожні 5 хвилин у світі вбивають Християнина
Всі факти

Розбити свій комп'ютер!

Постріляти по ворожим американським літакам

Лист вебмайстру