This version of the page http://uaf.org.ua/ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-24. The original page over time could change.
Головна

Пекін-2015: за кого вболіваємо 24 серпня

24 серпня у Пекіні на чемпіонаті світу будуть розіграні 5 комплектів нагород. Наша найбільша увага буде прикута до потрійного стрибка, в якому змагатиметься Ольга Саладуха. Початок у 14:30 за київським часом.

Анастасія Мохнюк: «Комерційні старти подобаються своєю невимушеною атмосферою»

Якщо на чемпіонаті світу атлет показує свій особистий рекорд – він сміливо може заносити ці змагання в актив. Це стосується багатоборки Анастасію Мохнюк. Вона посіла у Пекіні сьоме місце, набравши 6359 очок.

Аліна Фьодорова: «Тепер – лікуватися, відновлюватися, готуватися до Олімпіади»

Аліна Фьодорова їхала на чемпіонат світу у якості переможниці Кубку Європи. Але у Пекіні її результат розчарував – 5978 очок, 17-е місце. І вболівальників Аліни, і її саму.

Ігор Гоцул про збори в Китаї та екіпіровку для молодих атлетів

Керівництво української делегації у Пекіні на чемпіонаті світу провело зустрічі з Головою Державної адміністрації спорту КНР та президентом НОК Китаю паном Лю Пеном, а також з керівництвом компанії Nike.

Наші співчуття Емілю Ібрагімову…

Сумна новина надійшла з України до табору нашої збірної у Пекіні. Помер батько одного з найкращих вітчизняних спринтерів країни Еміля Ібрагімова.

Владислав Ревенко: «Дайте можливість тренуватися на повітрі – будуть інші результати»

Результати кваліфікаційних змагань у стрибках з жердиною у чоловіків вразили. Відбірні 5 м 70 см подолали 16 атлетів! З доволі пристойними 5.65 можна було посісти навіть 24-е місце!

Наталія Погребняк: «Намагатимуся і поберегти ногу, і підготуватися до естафети»

Наталія Погребняк у цьому сезоні двічі визнавалася українськими вболівальниками найкращою атлеткою місяця в країні. Її результати, особливо влітку, вражали.

Олеся Повх: «Індивідуальні види для нас – це підготовка до естафети»

У бігу на сто метрів серед жінок обидві наші представниці – Олеся Повх та Наталія Погребняк – завершили змагання вже після першого раунду. Проте, ще перед чемпіонатом світу в команді не приховували: головне для них – естафета.

Віталій Бутрим: «Відбувся якийсь збій в організмі»

Віталій Бутрим провів чудовий сезон. Раз за разом оновлював особисті рекорди, а наприкінці липня в Казахстані встановив національний рекорд з бігу на 400 метрів – 45,01. Проте, завершити змагальний рік на мажорній ноті не вдалося. На чемпіонаті

Анна Рижикова-Ярощук: «Під час забігу перед очами виникла картина з моїм падінням»

У бігу на 400 метрів з бар’єрами у жінок Україну представляли дві атлетки. Обидві поїхали до Пекіну без нормативу, за добиранням ІААФ.

Іван Лосєв: «Поворотів було забагато, але цього не помічаєш, фокусуєшся на суперниках»

До трійки учасників змагань у ходьбі на 20 км від України, окрім Ігоря Главана та Руслана Дмитренка, входив також Іван Лосєв. Він посів у Пекіні 40-е місце, показавши час година 26 хвилин 32 секунди.

Руслан Дмитренко: «Головне – добре підвестися до Олімпіади»

Переможець Кубка світу-2014 Руслан Дмитренко у нинішньому сезоні показує результати, далекі від своїх оптимальних. Ось і на чемпіонаті світу у Пекіні у ходьбі на дистанції 20 км він фінішував 22-м з часом 1:23.37. Проте, як з’ясувалося у розмові з са

Ігор Главан: «Другий чемпіонат світу, і знову я – четвертий»

У другий день чемпіонату світу-2015 Ігор Главан посів четверте місце у ходьбі на 20 км. Це поки що найкращий результат українців у Пекіні.

Пекін-2015, день 1: втрата Касьянової та повернення Саладухи

У Пекіні стартував 15-й чемпіонат світу з легкої атлетики. В перший його день було розіграно два комплекти нагород: найсильніщим марафонцем планети став Джирмей Гебреселасі (Еритрея – 2:12.28), у штовханні ядра у жінок найкращою стала німкеня Хр

Анна Касьянова: «На розминці відчула, як щось прострелило в нозі»

Відчутна втрата для української збірної у Пекіні. Як грім серед ясного неба пролунало оголошення диктора по стадіону «Пташине Гніздо», що чинна чемпіонка світу у семиборстві Анна Касьянова не стартує у змаганнях.

Стань частиною чемпіонату світу і виграй запрошення на IAAF Gala!

Кажуть, прогнози — справа невдячна. Проте від цього вони зовсім не стають менш цікавими. ІААФ пропонує всім прихильникам легкої атлетики стати частиною чемпіонату світу, який уже 22 серпня почнеться у Пекіні. Для цього достатньо взяти

Обговорення проектів документів

Легкоатлетичній спільноті на обговорення подаються проекти наступних документів:

Борис Чулаєвський потребує допомоги

Сумна звістка надійшла з Рівненщини. У президента Федерації легкої атлетики Рівненської області Бориса Чулаєвського виник ішемічний інсульт.
УКРАЇНА
СВІТ
Наші співчуття Емілю...
Сумна новина надійшла з України до табору нашої збірної у Пекіні. Помер батько одного з найкращих вітчизняних...
Валерія Підлужного – з днем...
Сьогодні, 22 серпня, святкує свій день народження бронзовий призер Олімпійських ігор-1980 зі стрибків у довжину...
Вітаємо Віктора Бризгіна з днем...
Сьогодні, 22 серпня святкує свій день народження Олімпійський чемпіон-1988, чемпіон Європи, дворазовий призер...
Анна Рижикова — про потрапляння у команду й амбіції на...
Журналіст сайту XSPORT у Пекіні поспілкувався з однією з фіналісткою чемпіонату світу-2013 з бігу на...
Костянтин Рурак. Про бойовий настрій Анастасії Ткачук і...
Журналіст сайту XSPORT у Пекіні поспілкувався з одним з найуспішніших українських тренерів сьогодення...
Пекін-2015: за кого вболіваємо 24...
24 серпня у Пекіні на чемпіонаті світу будуть розіграні 5 комплектів нагород. Наша найбільша увага буде прикута до...
Анастасія Мохнюк: «Комерційні старти подобаються своєю...
Якщо на чемпіонаті світу атлет показує свій особистий рекорд – він сміливо може заносити ці змагання в актив. Це...
Аліна Фьодорова: «Тепер – лікуватися, відновлюватися,...
Аліна Фьодорова їхала на чемпіонат світу у якості переможниці Кубку Європи. Але у Пекіні її результат розчарував –...
Ігор Гоцул про збори в Китаї та екіпіровку для молодих...
Керівництво української делегації у Пекіні на чемпіонаті світу провело зустрічі з Головою Державної адміністрації...
Владислав Ревенко: «Дайте можливість тренуватися на...
Результати кваліфікаційних змагань у стрибках з жердиною у чоловіків вразили. Відбірні 5 м 70 см подолали 16...
: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.
: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.
Joomla template by ByJoomla.com