Графік роботи ЦОА

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з наступаючим святом – Днем Незалежності України! Бажаємо благополуччя, миру, добра та здійснення всіх ваших надій!

Читати далі

Просимо поширити інформацію!

08.08.15 р. в селі Зарванці Вінницької області зловмисниками було викрадено обладнання Мережі Ланет, в результаті чого мешканці с. Зарванці та с. Якушинці більше ніж на добу залишились без інтернету.

За надану інформацію, яка допоможе вийти на слід крадіїв, ви отримаєте 1 000 грн. У випадку, якщо інформація дозволить повернути усе викрадене обладнання, ми гарантуємо виплату винагороди у розмірі 10 000 грн.

Читати далі

Зміни в кабельному телебаченні

Шановні абоненти!

3-го серпня 2015 року до тарифних пакетів кабельного телебачення «Цифровий», «Цифровий+» та «Цифра» будуть додані наступні цифрові канали: «SET», «Sony Sсi-Fi» і «Sony Turbo».

Читати далі

Підключаємо безкоштовно!

Чудова новина для нових абонентів тарифних пакетів Атом, Нейтрон, Протон і Фотон.

Раніше для доступу до мережі на швидкості понад 100 Мбіт/с вам необхідно було при підключенні одноразово сплатити вартість 4-парного кабелю в розмірі 50 грн. Відтепер сплата за 4-парний кабель скасована – підключення відбувається безкоштовно!

Читати далі

Подарункові сертифікати!

Мережа Ланет надає унікальну можливість придбати подарунковий сертифікат для ваших рідних і близьких.

Cертифікат — це зручний та оригінальний подарунок, володар якого може оплатити послуги або придбати обладнання Мережі Ланет. Ви можете вибрати пластикову картку номіналом 300, 500 або 1000 грн.

Читати далі

Літні подарунки!

До 24.08. 2015 року підключись до Мережі Ланет та отримай до 3-х місяців користування послугами в подарунок!

Читати далі

Робота ЦОА на День Конституції!

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з прийдешнім святом – Днем Конституції України!

Бажаємо миру та процвітання!

Читати далі

Стара Гвардія Літо 2015

Акція «Стара гвардія» для постійних користувачів мережі Ланет

Абоненти, які підключились до мережі до 15.06.2014 року, при оплаті звичайної абонплати свого тарифу, зможуть до кінця літа користуватися послугою Інтернет на максимальній швидкості порту до 100 Мбіт/с або 1000 Мбіт/с (при підключенні гігабітного тарифного пакету), яка не буде обмежена бонусним трафіком.

Читати далі

Робота ЦОА на Трійцю

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з прийдешнім світлим святом Святої Трійці! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай у ваших родинах завжди панує гармонія і злагода.

Читати далі

Зміна вартості додаткових послуг

Шановні абоненти.

Щиро дякуємо вам за те, що користуєтесь Мережею Ланет. Ваш вибір має для нас велике значення, саме тому ми постійно працюємо над удосконаленням різноманіття та якості надання послуг.

Читати далі

Архів новин