This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/analitika (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-22. The original page over time could change.
Аналіз ринку нерухомості, прогнози ринку нерухомості, огляд ринку нерухомості - Zagorodna.com

Аналіз ринку нерухомості





Тема: Рік:
Область:
Аналітика житлової нерухомості
ТОП-10 забудовників нарощують частку ринку житла
За результатами недавнього дослідження ринку столичної нерухомості, проведеного аналітиками компанії UDP за період: січень 2014-вересень 2014 року, було зроблено такі висновки по столичному ринку житлової нерухомості: ринок столичних забудовників поступово консолідується.
Аналітика закордонної нерухомості
Огляд ринку нерухомості Німеччини - 2012
Благополучна країна, перша економіка Європи, стабільний інтерес до різноманітної нерухомості під час кризи ... Prian.ru представляє короткий огляд ринку житлової нерухомості Німеччини.
Аналітика заміської нерухомості
Пропозиція на столичному ринку приватних будинків за рік скоротилося на 20%
За даними Інформаційно-аналітичного порталу «Столична Нерухомість», в грудні 2014 року середня ціна представлених до продажу приватних будинків у Києві склала 21477 грн. за 1 кв. м. У порівнянні з груднем 2013р., середня ціна збільшилася на 75,9%. У доларовому еквіваленті середньозважена ціна зменшилася на 10,8% до 1363 дол. США / кв. м.
Аналітика новобудов за містом
Квартири в новобудовах Київської області дешевшають
Консалтингова компанія «РеалЕкспо» (Київ) провела моніторинг новобудов у передмістях України в 22 регіонах, в тому числі новобудов у Київській області. Про це повідомив директор компанії Віктор Коваленко.
Аналітика про вторинний ринок нерухомості
Динаміка пропозиції на вторинному ринку нерухомості Києва
Кількість представлених до продажу квартир за рік збільшилася на 3% і склало 17 тис. 690 одиниць. Про це у своєму звіті за підсумками року повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість».
Аналітика про земельний ринок
Земля під Харковом подорожчала на 0,22%
Як повідомили в консалтинговій компанії SV Development за період з 06 жовтня по 05 листопада 2013 року вартість земельних ділянок під котеджну забудову в Харківській області (3 райони) подорожчала, в межах 0,22% ($4) до 1 783 долара за одну сотку.
Аналітика про котеджні містечка України
У Київській області з'явилося 19 нових котеджних містечок
У базі порталу www.zagorodna.com станом на 1 жовтня налічується 670 котеджних містечок у 24 регіонах України, в тому числі 334 містечка в Київській області, що дорівнює 50,15%.
Прогнози ринку нерухомості
У 2015 році падіння ринку нерухомості продовжиться
Головними тенденціями на ринку нерухомості України в 2014 році були зростання цін через девальвацію гривні, скорочення попиту та реальних угод, а також подальше зниження будівельної активності. За прогнозами експертів, в 2015 році падіння ринку продовжиться.
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти