This version of the page http://cup.sport.ua/news/259704 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-16. The original page over time could change.
Андрей ПОЛУНИН: «Чигринский должен контролировать эмоции» / Бывший игрок «Днепра» рассказал о четвертьфинальных матчах Кубка Украины / Футбол / www.cup.sport.ua
  • Бета-версия. Сайт находится в стадии разработки.
0
1793
10.04.2015 08:27

Андрей ПОЛУНИН: «Чигринский должен контролировать эмоции»

Бывший игрок «Днепра» рассказал о четвертьфинальных матчах Кубка Украины


Андрій ПОЛУНІН, екс-гравець «Дніпра».
 
«Дніпро» — «Чорноморець». Унаслідок серйозного гандикапу, здобутого в першій грі, господарі могли дозволити собі випустити резервний склад. Молодь, уважаю, не підвела, особливо в першому таймі, коли хлопці виглядали дуже солідно, контролюючи перебіг гри. Запам’яталося непотрібне вилучення Чигринського: якщо людині 30 років і в неї такий досвід, вона мусить контролювати емоції. Чому «Чорноморець», навіть після одного вилучення у складі «Дніп­ра», навіть після другого вилучення, не йшов атакувати? На мою думку, справа в молодості одеських вихованців: у них поки менталітет такий, що вони не завжди адекватно оцінюють стан справ на полі. Переконаний, що то не була свідома тактика тренера Бабича: після поразки в першому матчі 0:4, яка різниця, з яким рахунком поступитися в другому — 0:2 чи 0:3? Зіграла роль молодість: одесити психологічно не зуміли змусити себе піти вперед, діючи в більшості.
 
«Олімпік» — «Ворскла». Не забуваймо, що Ковпак мав два голеві моменти, тож якби він використав їх, далі пройшла би «Ворскла». А так — помилка Дедечка, гравці Полтави не розібралися у штрафному при розіграші стандарту й пропустили. Гадаю, перемога «Олімпіка» закономірна. Насамперед тому, що зустрічалися абсолютно рівні команди. «Ворскла», на мій погляд, нічим не сильніша за донеччан. Єдине, у чому вона переважає їх, — у фінансовій стабільності на рівні клубу. Тому їхні заяви про вихід у Лігу Європи, радше, декларативні: щоби досягти цього, їм потрібно придбати трьох-чотирьох гравців хорошого класу. Бо сьогодні в УПЛ одразу кілька клубів (я не беру до уваги трійку лідерів) переважають полтавців: донецький «Металург» володіє кращим складом, «Зоря» — кращим складом, зіграністю і якістю демонстрованої гри, «Волинь» нічим не гірша. Тому не треба завищувати очікувань од Полтави. І у чемпіонаті, й у Кубку вони на своє­му місці.
 

Источник — Український футбол

Поделиться
СМОТРИТЕ ТАКЖЕ:
  • 09.04.2015 16:25 МАРКЕВИЧ: «Шахтер? Появится возможность съездить домой»
  • 09.04.2015 14:16 Здесь для слабых места нет
  • 09.04.2015 13:23 Святослав СИРОТА: «Динамо и дублем должно проходить Олимпик»
  • 09.04.2015 12:55 Три вопроса футбольной весны
комментарии пользователей
Комментарии отсутствуют. Вы можете стать первым.
Вы не авторизованы.
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Если вы не имеете учётной записи, вы должны зарегистрироваться.
ПОСЛЕДНИЕ РЕЗУЛЬТАТЫ
Кристалл Х ?:? Заря
Тернополь ?:? Металлург З
Горняк-Спорт ?:? Динамо Киев
Мир ?:? Черноморец
Нефтяник-Укрнафта ?:? Олимпик Д
Балканы ?:? Днепр Дн
Гелиос ?:? Говерла
Десна ?:? Ворскла
Горняк ?:? Ильичевец
Черкасский Днепр ?:? Сталь Д
Авангард Кр ?:? Александрия
Звезда ?:? Карпаты
Сумы ?:? Оболонь-Бровар
Ингулец ?:? Волынь
Николаев ?:? Металлист
Арсенал К ?:? Шахтер Д
ИГРАЕМ ВМЕСТЕ
Самые активные болельщики получат специальные призы

Федерація футболу України

Об'єднання професіональних футбольних клубів України

Професійна футбольна ліга України
ОФИЦИАЛЬНЫЕ ПАРТНЕРЫ