This version of the page http://www.personal-plus.net/457/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-14. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №52 (457) 28 грудня 2011 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
свіжий номер

Радуйся, земле, Рік Новий народився!

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
[ читати далі... ]

“Христос народжується — славімо Його!”

[ читати далі... ]
Країна

Модно бути розумним, а не вибудовувати маєтки

Українська політична та бізнес еліта за останні десятиліття вибудовує себе за фальшивим гаслом, яке сучасними словами можна сформулювати як «модно бути багатим».
[ читати далі... ]

Все для втіхи нумізмата

[ читати далі... ]

Кому вигідно?

[ читати далі... ]

Клюєв очолив штаб регіоналів

[ читати далі... ]

Все буде без авралу

[ читати далі... ]

Мають право

[ читати далі... ]

Відкриття року

[ читати далі... ]

Вибори покажуть

[ читати далі... ]

Мріяти не шкідливо

[ читати далі... ]
Світ

Сокира чи віник?

Влада за своєю природою не може бути хорошою, а надто — доброю. Про це ще сто п’ятдесят років тому волав зі сторінок емігрантського «Колокола» анонімний дописувач із тодішньої Російської Імперії:
- До сокири кличте Русь! Ідіть і пам’ятайте, що ось уже котре століття нас губить віра в доброго царя!

[ читати далі... ]

Що буде зі світом?

Наступного року Європа боротиметься за єдність, Азія — за сфери впливу у світі, а Росія — за громадянські права — прогноз «Головреда».
[ читати далі... ]
Резюме

Трикутник Україна-ЄС-Росія стає бермудським

Саміт Україна-ЄС повинен був стати для Києва зовнішньополітичною подією року, навіть незважаючи на те, що відбувся у переддень Нового року. За сприятливих передумов ця важлива подія могла не лише визначити стратегічну лінію зовнішньополітичного партнерства України з Москвою та Брюсселем, а й суттєво вплинути на ситуацію всередині держави.
[ читати далі... ]

Шокуюче дослідження

Залишитися без дітей ризикують чоловіки, які говорять по мобільному телефону декілька годин в день. Про це свідчить недавнє дослідження австралійських учених.
[ читати далі... ]

Британія готується до розвалу єврозони

Уряд Великобританії готує плани введення обмежень на вивезення з країни і ввезення до неї капіталу на випадок розвалу зони євро ЄС.
[ читати далі... ]

Позбутися залежності

Україна має намір в 2012 році знизити споживання російського газу до 44-46 млрд кубометрів з 54 млрд кубометрів у 2011 році.
[ читати далі... ]
Новорічні свята

УКРАЇНЦІ СВЯТКУЮТЬ РІЗДВО

У Різдвяних свят є особливий зміст, який вкладали у нього прадавні українці, що сповідували язичництво. Цей глибинний зміст дійшов до нашого часу в обрядових дійствах, пов’язаних з Різдвом Всесвіту. Святкування відбувалося на межі грудня-січня на честь вшанування Прадерева Всесвіту, яке у світоглядних уявленнях наших пращурів ототожнювалося з образом Молочного (Чумацького) шляху. Головним святковим атрибутом була і залишається прикрашена вогниками та яскравими кульками ялинка, що символізує небесні зорі. Ялинка — прадерево, образ якого зберігся під назвою «гільце».
[ читати далі... ]
Перспективи

Людина майбутнього чи жах майбутнього?

На що здатна перетворитися людина, створена за образом і подобою Бога? Наш розум розвивається швидше за наше тіло. Так було завжди — але, як виявилось, не назавжди.
[ читати далі... ]
Білі плями

У ІІІ РЕЙХУ БУЛА ЯДЕРНА БОМБА

Німеччина напередодні Другої світової війни цілеспрямовано вела розробки ракетної і атомної зброї. Роботи в галузі ядерних досліджень проводили німецькі учені: Отто Ган, Макс Борн, Ліза Мейтнер, Вальтер Боте, Фріц Штрассман ще з 20-х років минулого століття.
[ читати далі... ]
Інакша історія

Кіно — це правда?

Існує вислів, котрий приписують собі щонайменше два відомих майстра екрану середини ХХ століття: «Кіно — це правда двадцять чотири кадри в секунду». Але нас не цікавить, хто у кого «запозичив», цю тему ми розглядаємо в іншому дослідженні. Не менш захоплюючою є проблема, чи все, що показують у художньому фільмі, має бути чистісінькою правдою.
[ читати далі... ]

Молдавський трон для запорозького богатиря

Напевно, майже кожному пересічному українцю відома напівлегендарна історія про Роксолану — дівчину з прикарпатського села Настю Лісовську, яка потрапила до турецького полону і волею обставин невдовзі стала дружиною могутнього султана Сулеймана Пишного.
[ читати далі... ]
Український Лідер

Зимовий бал у МАУП

Напередодні новорічних свят у МАУП традиційно відбувся Зимовий бал. І як завжди учасники балу готувалися наполегливо і старанно. До початку балу під опікою художнього керівника народного ансамблю танцю МАУП «Перлина» Андрія Науменка та досвідчених учасників студентських балів в Академії вивчили чотири обов’язкових танці: полонез, польку, мазурку та вальс. Цього зимового вечора на паркет вийшли 22 пари. Для когось цей бал був першим, а для когось — дев’ятим. Спільним для всіх був святковий настрій і романтична атмосфера балу ХІХ сторіччя.
[ читати далі... ]

Майстри слова в МАУП

[ читати далі... ]

НОВОРІЧНИЙ КОНЦЕРТ

[ читати далі... ]

На форумі в Москві

[ читати далі... ]
Людство

Минуле цивілізації оповите таємницями

Ярослав Сочка Палеовізитологія — це теорія палеоконтакту позаземної цивілізації з нашими пращурами. Центральне питання теорії звучить так: чи мало місце в історії людства або в його передісторії «зіткнення» (контакт) представників позаземних цивілізацій з мешканцями Землі? Коли і де, в яких місцях нашої планети відбувалися ці контакти? Хто ці прибульці і звідки вони? Яка їх соціальна, психічна, біологічна організація? Який рівень їх інтелекту, рівень науки і техніки? Які їх етичні і моральні принципи? Як вплинули вони на розвиток людства і чи не причетні вони взагалі до виникненню життя на Землі?
[ читати далі... ]
Здоров’я

Мусимо знати страшну правду про ГМО

[ читати далі... ]

Аргументи проти ГМО

Нині є багато публікацій, що доводять інсталяцію саме ГМО-шних генів в клітини людини, причому в певні тканини.
[ читати далі... ]

Врятує кефір

[ читати далі... ]

Вплив простатиту на репродуктивну функцію чоловіків

[ читати далі... ]

Як позбутися поганого настрою?

Усі ми час від часу впадаємо в поганий настрій. Життя, як ми пам’ятаємо, схоже на зебру: смуга біла — смуга чорна, тому перепади в настрої, завіряють психологи, явище абсолютно нормальне.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com