This version of the page http://www.pauci.org/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-13. The original page over time could change.
PAUCI

НОВИНИ ПАУСІ

ФУНДАЦІЯ
УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОЇ
СПІВПРАЦІ
ПАУСІ

  • Енергоефективність
  • Публічне врядування
  • Євроатлантична інтеграція
  • Підприємництво
  • Участь молоді
Твиты от @ukrpravda_news

Публікації

Проекти

Партнери і донори

Підписатися на новини ПАУСІ

Енергоефективність Публічне врядування Європейська інтеграція Підприємництво Участь молоді Всі
04 серпня 2015

Польсько-український студентський форум «KPI Connect»

З 15 по 17 липня 2015 року на базі Київського політехнічного інституту відбувся Польсько-український студентський форум «KPI Connect» за підтримки Вільного Об’єднання «Разум», Компанiї «Rapoo» та Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ.

03 серпня 2015

Ефективне управління енергією - перший крок до Зеленого університету

Фундація ПАУСІ стала партнером нового проекту у Харкові, де в Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М.Бекетова розпочинається поступове впровадження системи ефективного використання енергії в будівлях.

28 липня 2015

Польській досвід партиципації

Відбувся навчальний візит представників українських міст до Республіки Польща з метою вивчення практик партиципаторного бюджетування.

23 липня 2015

Навчальний візит до Республіки Польща

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ запрошує до участі у навчальній поїздці «Місцеве самоврядування у Польщі: чому воно працює?».

07 липень 2015

Українські міста впроваджують інноваційну модель залучення громадян до формування бюджету

У Черкасах, Полтаві та Чернігові за підтримки Фундації ПАУСІ продовжується робота з запровадження партиципаторного бюджетування.

16 червня 2015

Черкаси навчаються партиципацїї

Для представників неурядових організацій міста Черкаси 4-6 червня 2015 року пройшов семінар Фундації ПАУСІ «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

15 червня 2015

Проектування громадського простору

На території київського парку "Дача" та бульвару Вернадського за підтримки Фундації ПАУСІ активісти провели зустрічі-обговорення щодо облаштування громадського простору.

12 червня 2015

Курс етичного лідерства для молоді

У передмісті Львова 25-31 травня молодь з різних куточків України взяла участь у 7-денному Курсі етичного лідерства, який провела команда фасилітаторів МГО «Основ свободи» за підтримки Фундації ПАУСІ.

5 червня

Полтава впроваджує бюджет участі

Розпорядженням міського голови створена робоча група з питань партиципаторного бюджетування у м.Полтаві.

28 травня 2015

В Чернігові та Черкасах створені групи з впровадження партисипаторного бюджету

Відповідно до розпоряджень за підписами міських голів до складу груп увійшли представники міської влади, депутатського корпусу та громадських організацій.

28 травня 2015

Семінар для активістів Черкас з партиципаторного бюджетування

Для представників неурядових організацій міста Черкаси 4-6 червня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

26 травня 2015

Наслідки збройного конфлікту в Україні для європейської безпеки в ХХІ столітті

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ виступає партером міжнародної наукової конференції у Варшаві.

24 травня 2015

Партиципація у Полтаві

Місцеві громадські активісти протягом трьох днів вивчали кращий польській досвід партиципації та дійшли згоди щодо важливості реалізації практики бюджету участі у місті.

18 травня 2015

У Харкові обговорюватимуть європейські стандарти економічного розвитку

Фундація ПАУСІ та Європейський інститут нерухомості 28-29 травня 2015 року організовують міжнародну конференцію на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

06 травня 2015

Семінар з партиципаторного бюджетування для активістів Полтави

Для представників неурядових організацій міста Полтави 12-14 травня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

28 квітня 2015 року

Чернігівські активісти навчалися партиципації

Запровадження методології партиципаторного бюджету потребує партнерської взаємодії представників громадянського суспільства та влади міста Чернігова.

14 квітня 2015

Запрошуємо громадських активістів до участі у семінарі з партиципаторного бюджетування

Для представників неурядових організацій міста Чернігова 20-22 квітня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

6 квітня 2015

Місцеві посадовці опановують методологію партиципаторного бюджетування

В рамках семінарів, що відбулися у містах Черкаси, Полтава та Чернігів 85 представників структурних підрозділів, виконкомів та депутатів міських рад пройшли навчання з методології «громадського бюджетування».

7 березня 2015

Партиципаторне бюджетування: інноваційний демократичний інструмент участі громадян

Можливості запровадження в Україні механізмів «партиципаторного бюджету» були обговорені під час зустрічей експертів ПАУСІ з міською владою і громадськими активістами у Черкасах, Полтаві та Чернігові.

24 лютого 2015

Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету

Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» спільно з фахівцями департаменту освіти Вінницької міської ради та департаменту фінансів Вінницької міської ради завершує реалізацію проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»

19 лютого 2015

Вознесенська міська лікарня скоротить енергоспоживання до 70% в рамках Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста

В рамках реалізації проекту “Зменшення енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ”, продовж 2015-2018 років буде реалізовано комплекс заходів з метою зменшення енергоспоживання в будівлях до 70%. Цей проект є однією з ключових частин втілення Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста до 2020 року.

21 січня 2015

Діти та батьки назвали напрямки, яких бракує позашкільній освіті Черкас

В процесі реалізації проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси» активісти фундації «Паритет» провели анонімні опитування учнів позашкільних закладів та їх батьків. Поміж інших питань, батьки і діти окремо називали секції та напрямки, яких на їхню думку бракує нині для черкаської молоді. Діти – зважаючи на інтереси, батьки – на фінансові можливості та користь для дітей.

25 січня 2015

У Черкасах та Вінниці відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”.

13 січня 2015

Запрошуємо до участі у семінарі „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” відбудуться семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця.

2 січня 2015

Програма зовнішнього освітлення м.Черкаси потребує доопрацювання

26 грудня у приміщенні Черкаської міської ради Фонд громади м. Черкаси провів експертний круглий стіл на тему: Програма «Відновлення, збереження, модернізації та розвитку мереж зовнішнього освітлення міста Черкаси»: потреби, перспективи, загрози.

17 грудня 2014

18 грудня у Харкові відбудеться Конференція «Термомодернізація будівель: українські та польські успіхи»

Фундація польсько-української співпраці „ПАУСІ» (Київ-Варшава) запрошує до участі в конференції «Термомодернізація будівель: українські та польські успіхи» що відбудеться у Харкові 18 грудня 2014 року з 9.30 до 15.00 , в Харківському національному університеті міського господарства ім.О.М.Бекетова в конференц-залі №2 університету.

12 грудня 2014

19 грудня в Кишиневі відбудеться міжнародна конференція "Навчання місцевих громад в Молдові ефективному використанню коштів"

19 грудня о 10:00, в конференц-центрі готелю «Leogrand Hotel» по вул. Митрополит Варлаам 77, Кишинів (Молдова) відбудеться міжнародна конференція "Навчання місцевих громад в Молдові ефективному використанню коштів європейських програм прикордонного співробітництва".

9 грудня 2014

10-й Форум Східної Політики ПАУСІ відбудеться у Варшаві

Під офіційним патронатом Міністерства закордонних справ Польщі 15 грудня у Варшаві відбудеться 10-й Форум Східної Політики Фундації Українсько-Польської Співпраці PAUCI під назвою „Євроатлантична спільнота VS Євразійська – нові виклики та можливості”.

9 грудня 2014

У Черкасах та Вінниці відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”.

9 грудня 2014

Працівники позашкільної освітньої сфери назвали проблеми своєї роботи

Керівники черкаських позашкільних навчальних закладів на круглому столі визначили проблеми, з якими зіштовхуються в своїй роботі. Обговорення відбулось у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради у рамках проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси».

9 грудня 2014

Черкасці запрошуються до покращення позашкільної освіти міста

Покращити якість черкаських позашкільних закладів намагаються громадські активісти благодійної фундації «Паритет». Волонтери проводять анонімні опитування вихованців та їхніх батьків, з метою з’ясувати, наскільки вони задоволені роботою позашкільних гуртків, секцій та предметів. Мета анкетування – зрозуміти реальну картину стану черкаських позашкільних закладів: виявити потреби матеріально-технічної бази, дослідити якість викладання, зрозуміти, які гуртки є найпопулярнішими та яких бракує тощо.

27 листопада 2014

Фундація ПАУСІ провела 2 навчальні візити до Польщі для резидентів харківського бізнес-інкубатору

В рамках реалізації проекту “Бізнес-інкубатор для студентів, викладачів та бізнесу”, що реалізує Фундація ПАУСІ у жовтні та листопаді 2014 року відбулось 2 навчальні візити до Польщі для фірм-резидентів інкубатору.

26 листопада 2014

У Черкасах вдосконалюють місцеве планування

Експерти Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ 18 листопада відвідали м.Черкаси в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

13 листопада 2014

Фонд громади м. Черкаси продовжує працювати над проектом “Світле місто - безпечний простір громади"

Фонд громади м. Черкаси продовжує працювати над проектом “Світле місто - безпечний простір громади”. За підтримки Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, Европейського союзу та Центральноєвропейської ініціативи ми маємо можливість втілити мрії про освітлення у нашому місті в реальність. Але зробити це можна тільки за підтримки громадян, які усвідомлюють, що більше не можна залишатись байдужими.

5 листопада 2014

У Черкасах відбудеться перша зустріч із громадою у межах Проекту “Світле місто - безпечний простір громади”

Громада матиме змогу отримати більше інформації про Програму віновлення, збереження, модернізації та розвитку мереж зовнішнього освітлення міста Черкаси та долучитись до розробки конкретних пропозицій для її доопрацювання.

3 листопада 2014

Експерти ПАУСІ відвідали Вінницю

Експерти Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ 30 жовтня відвідали м.Вінницю в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

22 жовтня 2014

Тренінг з фінансової прозорості, моніторингу та звітування у бюджетному процесі

У місті Києві 16-17 жовтня 2014 року Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ було проведено тренінг „Програмно-цільове бюджетування як інструмент належного врядування та фінансової прозорості органів місцевого самоврядування”.

7 жовтня 2014

Зустріч-презентація проекту: «Світле місто – безпечний простір громади»

На заході очікується участь міського голови Одарича Сергія Олеговича, директора Департаменту організаційного забезпечення Маліщук Лілії Миколаївни та представників Комітетів самоорганізації населення, кожного із 19-ти мікрорайонів міста.

1 жовтня 2014

Програма розвитку позашкільної освіти Черкас буде напрацьована з громадою

29 вересня 2014 року відбулася презентація проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси». Проект створений задля забезпечення можливості Черкащан впливати на сферу розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси та контролювати ефективність використання бюджетних коштів.

29 вересня 2014

У Вінниці відбудеться нарада присвячена старту проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»

30 вересня 2014 р. о 14:30 за адресою: Келецька - 62 (актова зала школи № 15 відбудеться нарада присвячена старту проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»

29 вересня 2014

Робоча зустріч керівництва та резидентів Бізнес-інкубатору з польськими менторами

10 та 11 вересня 2014 року відбулися робочі зустрічі керівництва та резидентів Бізнес-інкубатору з польськими менторами – Яцекoм Кoлiбcкi, Кшиштофом Банашевскі та Томашем Фарни.

10 липня 2014

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ оголошує повторний конкурс для громадських організацій з міста Черкаси „Підтримка фінансової прозорості і належного врядування в українських містах”

26 червня 2014

У Черкасах продовжують вдосконалювати бюджетний процес

24 червня у Черкаській міськраді відбулася зустріч робочої групи проекту „Бюджети за завданнями”.

16 червня 2014

У Вінницькій міській раді обговорили хід Проекту „Бюджети за завданнями”

У Вінницькій міській раді 12 червня відбулося засідання робочої групи Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах – підтримка належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування України”

6 червня 2014

Фундація ПАУСІ відкрила «Бізнес-інкубатор» спільно з Університетом міського господарства ім. Бекетова у Харкові

3 червня 2014 у Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М.Бекетова відкрито академічний бізнес-ікубатор. Фундація ПАУСІ спільно з Університетом, протягом 2013-2014 рр. реалізує проект «Бізнес-інкубатор для студентів, викладачів та бізнесу».

29 травня 2014

Місцеві посадовці та громадські активісти вчилися вдосконалювати бюджетний процес

У місті Вінниця 15-16 травня 2014 року Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ у партнерстві з Віницькою обласною Радою було проведено два тренінги з питань програмно-цільового бюджетування як інструменту належного врядування та фінансової прозорості органів місцевого самоврядування.