This version of the page http://www.colocall.net/annex/guide.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-09. The original page over time could change.
ColoCall | Памятка клиенту


Памятка клиенту

Загальна частина

1. Всі питання, що виникають при користуванні послугою, яку Ви отримуєте від нашої компаніі, Ви можете вирішити електронною поштою або за телефоном 461-7988. Електронний лист слід надсилати з Вашої контактної адреси електронної пошти, що вказана у договорі, на адресу, що вказана у розділі, відповідному до Вашої послуги (див. нижче).

Також Ви можете скористатись формою "Задать вопрос" на нашому сайті. Загальні питання адресуйте на info@colocall.net

2. Будь ласка, коли звертаєтесь щодо будь-яких питань до наших фахівців, електронною поштою або за телефоном, насамперед повідомляйте Ваш ідентифікатор користувача (ident) або логін для хостінгу. Ident - ваш ідентифікатор - коротка назва латиницею (до 16-ти символів). Вказується у договорі.

3. Перегляд трафіку, що був спожитий, та іншу статистичну інформацію щодо вашої послуги, Ви можете у будь-який час здійснити на нашому сайті, www.colocall.net , розділ "Управление услугами и статистика".

4. Для виконання дій, що стосуються послуги, (наприклад, зміна паролю, контактного телефону, доступ до обладнання) наші фахівці повинні переконатись, що особа, яка вимагає таких змін, має право на відповідні дії. При авторизації можуть використовуватися такі схеми підтвердження повноважень:

  • особисте пред’явлення документів, що засвідчують особу (паспорт, права), вказану в якості контактної;
  • для юридичних осіб - офіційний лист-запит на фірмовому бланку від імені керівника організації (у найбільш важливих випадках);
  • наша служба підтримки компанії відсилає питання про авторизацію на контактний e-mail клієнта та чекає на відповідь;
  • служба підтримки телефонує на контактний телефон клієнта та запрошує контактну особу для підтвердження запиту, що надійшов;
  • інші варіанти авторизаціі, що є доречними для кожного конкретного випадку.
  • Послуга колокейшн - розміщення серверу на технічному майданчику нашої компанії.

    З технічних питань звертайтесь за адресою support@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    З питань оплати звертайтесь за адресою billing@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    Кількість спожитого трафіку можна з'ясувати за адресою: https://www.colocall.net/cgi-bin/colocation.cgi.

    * Майте на увазі, що обсяг такої інформації досить великий. Файл с такою інформацією для середнього користувача може перебільшити 1 гігабайт. Информація надається у вигляді myisam-таблиці або csv-файла.

    Для юридичних осіб - у випадку необхідності модернізації або вилучення сервера, особа, що відповідальна за ці дії, повинна мати при собі офіційний лист-запит на фірмовому бланку від імені керівника організації.

    Виділена лінія (некомутоване підключення до мережі Інтернет)

    З технічних питань звертайтесь за адресою support@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    З питань оплати звертайтесь за адресою billing@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    Кількість спожитого трафіку можна з'ясувати за адресою https://www.colocall.net/cgi-bin/leasedline.cgi.

    В якості логіну для перегляду статистики вказуйте ident (див п.1 загального розділу).

    У разі необхідності ми можемо надати розгорнуту статистику по Вашій послузі за останній місяць, повний список IP-адрес, портів та обсяг трафіку по ним.

    * Майте на увазі, що обсяг такої інформації досить великий, файл с такою інформацією для середнього користувача може перебільшити 1 гігабайт.

    Хостінг (розміщення сайту на нашому сервері).

    З технічних питань звертайтесь за адресою webmaster@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    З питань оплати звертайтесь за адресою billing@colocall.net або за телефоном 461-7988.

    Кількість спожитого трафіку можна з'ясувати за адресою https://www.colocall.net/cgi-bin/hosting.cgi.

    В якості логіну для перегляду статистики вказуйте свій логін та пароль, якими Ви користуєтесь для поновлення свого сайту. Доступ до Вашого сайту через SSH а також доступ до баз данних надається безкоштовно після додаткового запиту.

    * Пам'ятайте, що логін та пароль є конфіденційною інформацією! Обов'язково тримайте щонайменьше 1 повну копію свого сайту на своїх носіях!