This version of the page http://ukd.com.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-06. The original page over time could change.
Клінінгова компанія | Клінінг | Прибирання | Прибирання Київ

Прийом замовлень

с 9:00 до 21:00 (Без вихідних)

(044) 361-14-64Контактна інформація

Наші контакти

Адреса: 02099, Україна, м. Київ,
вул. Вереснева 26, оф.14
Тел: 0 (44) 361 14 64
Моб: 0 (63) 229 75 73
e-mail:

Професійне прибирання приміщень

На те, щоб завоювати довіру, нам знадобилося 8 років. Ми змогли пояснити нашим споживачам, чому їм вигідно замовляти послуги у нас.

Проф. підготовка

Всі наші співробітники пройшли спеціальну професійну підготовку і досконало вивчили сучасні методики в області клінінгу.

Обладнання

Все обладнання, миючі, чистячі та дезінфікуючі засоби, виробництва Швеції, Німеччини мають всі необхідні сертифікати та допущені до застосування на території України.

Наші переваги

Щоб повною мірою оцінити переваги співпраці з клінінгової компанією УКРКЛІНДІМ, достатньо хоча б одного разу скористатися нашими послугами.

Наша клінінгова компанія пропонує комплексні послуги в широкому асортименті в області прибирання житлових, виробничих, складських та офісних приміщень.

Участь у семінарах

Постійне участь у семінарах, виставках та вивчення досвіду роботи провідних європейських клінінгових компаній дає нам можливість використовувати сучасні технології догляду за приміщеннями, дозволяє бути в перших рядах операторів, надаючи якісні клінінгові послуги.

За нашими плечима залишилися вже мільйони чистих квадратних метрів площ в міських квартирах і заміських будинках , на підприємствах та в офісах.

Прибирання приміщень будь-якого типу

Постійна практика дозволила нам розробити власні ефективні прийоми збирання, що підвищує інтенсивність нашої діяльності і гарантує високу якість результату.

На сьогоднішній день ми вирішуємо всі питання, пов'язані з професійною комплексної прибиранням приміщень будь-якого типу і будь-якої складності: від прибирання квартир, офісів, котеджів до виробничих приміщень.

Акуратність і порядність

Ви можете бути спокійні навіть за самі делікатні й дорогі поверхні, тому що Ми делікатно впораємося з будь-яким плямою або патьоком.

Ми завжди уважно і з повагою ставимося до вимог наших клієнтів , тому при укладенні договору на надання клінінгових послуг ви можемо скласти індивідуальне угоду з урахуванням всіх особливостей об'єкта і побажань замовника.


Наші клієнти: