This version of the page http://lutsk.itstep.org/systemne-administruvannya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-06. The original page over time could change.
Стань мережевим інженером або системним адміністратором в Комп'ютерной Академії ШАГ Луцьк

м. Луцьк, вул.Бойка, 1 (5 поверх)

(095) 609-58-38

(097) 114-52-50

Стань мережевим інженером
у Комп'ютерній Академії ШАГ!

Записатись на
безкоштовну консультацію

В'ячеслав Калашніков

Керівник напряму «Мережеві технології та системне адміністрування, керівник Cisco Academy Support Center та Cisco Instructor Training Center при Комп'ютерній Академії ШАГ

Чому варто стати
мережевим інженером/системним адміністратором

Це круто!

Головне завдання системного адміністратора / мережевого інженера – підтримка інфраструктури або сервісу, їхня працездатність, покращення, модернізація, безпека. Залежно від розмірів компанії, хвилина простою сервісів легко може коштувати втрат від декількох тисяч до декількох мільйонів. Чи варто говорити, наскільки важливі та затребувані висококваліфіковані фахівці?..

Висока оплата праці

Системні адміністратори та мережеві інженери – затребувані фахівці із одними з найвищих зарплат в Україні. Рівень заробітної плати залежить від кваліфікації, практичного досвіду і, в середньому, становить від 500$ до 3000$ на місяць.

Творча робота

На думку самих представників професії, найпривабливіша риса їх спеціальності – можливість працювати з технікою, вирішувати нестандартні завдання. «Або стандартні, але по-своєму».

Постійний розвиток

Адміністратор щоденно працює з безліччю технологій, які весь час змінюються та розвиваються. Це стимулює до постійного вдосконалення.

Гарантоване працевлаштування

Інформаційні технології – єдина сфера, де кількість вакансій перевищує кількість фахівців. З кожним роком попит на мережевих інженерів та системних адміністраторів зростає.

Улюблена робота

Якщо Вам завжди було цікаво розбиратися в тому, як влаштовані речі, розуміти взаємозв’язки, а ще Ви давно захоплені комп'ютерами – професія системного адміністратора / мережевого інженера буде Вам близька по духу. Прислухайтеся до себе, обираючи спеціальність. Адже найкраща робота – це високооплачуване хобі.

Знання та вміння

Що повинен знати і вміти
мережевий інженер:

  • Побудова IPv4 і IPv6 мереж:
    • Технології LAN: Ethernet, L2/L3 Switching, VLAN, STP (RSTP, MSTP)
    • Протоколи маршрутизації: EIGRP, OSPF, BGP
    • Технології обробки multicast: IGMP, CGMP, PIM
    • Побудова опорних мереж: MPLS
  • Реалізація ключових мережевих сервісів
  • Технології забезпечення безпеки мереж
  • Технології моніторингу мереж

Що повинен знати і вміти
системний адміністратор:

  • Операційні системи Windows Server і GNU/ Linux
  • Розгортання та підтримка робочих станцій
  • Windows 7 і Windows 8
  • Управління інфраструктурою Active Directory в Windows Server
  • Реалізація сервісів на базі Windows Server і GNU/ Linux
  • Резервне копіювання та відновлення даних
  • Безпека

Цьому і багато чому іншому Вас навчать в Комп'ютерної Академії ШАГ на спеціальності "Мережеві технології та системне адміністрування"
Завантажити програму навчання

Чому студенти обирають
Комп'ютерну Академію ШАГ

Сучасна та актуальна програма навчання

Програма розроблена відповідно до вимог ринку і регулярно оновлюється. Ніяких зайвих предметів. Тільки те, що потрібно для успішного працевлаштування.

Унікальний навчально-методичний матеріал

Програма навчання унікальна. Авторські методики, електронні уроки, навчальні плани, реальні проекти у навчальному процесі. Все це забезпечує високий рівень знань і навичок наших випускників.

Навчають професіонали

В Академії працюють сертифіковані викладачі-практики, яких ми запрошуємо з індустрії для передачі практичних знань і навичок. Регулярно проводяться семінари, практичні заняття, тренінги для викладачів з метою підтримки високого рівня знань і педагогічних навичок.

Сучасна техніка

У розпорядженні студентів Академії 250 навчальних лабораторій і більше 3000 сучасних комп'ютерів. У кожного студента своє робоче місце. У Комп'ютерної Академії ШАГ створені всі умови для комфортного навчання.

100% практичних занять

Процес навчання побудований на практичних завданнях та спілкуванні із викладачем. У нас відсутні монотонні лекції. А знання відразу закріплюються на практиці.

Диплом міжнародного зразка

Випускники Академії після успішного завершення курсу отримують диплом міжнародного зразка.

Міжнародні сертифікати

ШАГ- авторизований навчальний центр Autodesk, Microsoft, Cisco. Студенти Академії в процесі навчання мають можливість проходити міжнародну сертифікацію безкоштовно.

Зручний графік занять

Ви можете обрати зручний час та дні занять (ранок, день, вечір, будні дні або вихідні). Навчання в Академії можна поєднувати із навчанням в іншому ВНЗ або з роботою.

Невеликі групи

Студенти займаються у малокомплектних групах. Завдяки цьому викладач може приділити увагу кожному студенту, що значною мірою впливає на якість навчального процесу.

Допомога у працевлаштуванні

Академія співпрацює з роботодавцями з індустрії та підтримує своїх студентів. Партнерські програми і репутація сприяють тому, що близько чверті наших студентів отримують пропозиції від роботодавців вже після першого року навчання.

100% відсутність корупції

В Академії ШАГ не беруть хабарів. Ви будете отримувати оцінки тільки за свої знання.

Відсутність альтернативи

Викладачі-практики, актуальна програма навчання, технічна оснащеність, міжнародна сертифікація, допомога у працевлаштуванні – все це і багато іншого відрізняє Комп'ютерну Академію ШАГ від інших навчальних закладів.

Записатись на
безкоштовну консультацію

Факти про Комп'ютерну Академію ШАГ

Найбільший недержавний навчальний заклад (31 філія в 12 країнах світу). Працює з 1999 р.
ШАГ відзначений як кращий навчальний центр Європи із Cisco та найкращий в СНД з Maya 3D.
ШАГ входить в 10-ку кращих технічних ВНЗ України з підготовки IT-спеціалістів (згідно даних сайту www.dou.ua).
Авторські методики, що отримали високу оцінку фахівців з усього світу та актуальні навчальні матеріали.
Понад 600 викладачів-практиків.
Практичні знання, затребувані IT-індустрією.
Студенти ШАГу займають призові місця у найпрестижніших міжнародних змаганнях.
Авторизований навчальний центр Autodesk, Microsoft і Cisco.
Більше 18 тисяч студентів і 80000 випускників, які успішно працюють як в українських, такі в зарубіжних IT-компаніях, відомих у всьому світі.
Випускники Академії працюють в 36 країнах світу. Багато хто з них – засновники власних успішних компаній і стартапів.

Які варіанти навчання
ми пропонуємо

Стаціонар

Для кого

Для усіх від
15 до 55 років

Термін навчання

5 семестрів або
2,5 року

Графік занять

4 рази на тиждень (включаючи 1 день самостійної роботи)

Вартість навчання

від 1260 грн/місяць

Напівстаціонар

Для кого

Для усіх від
15 до 55 років

Термін навчання

5 семестрів або
2,5 року

Графік занять

1 раз на тиждень (субота або неділя)
 

Вартість навчання

від 822 грн/місяць


Програма
навчання Програма
навчання

Обучают профессионалы

Керівник напряму «Мережеві технології та системне адміністрування», керівник Cisco ACS і Cisco ITC при Комп'ютернії Академії ШАГ. Сертифікований інструктор Cisco (CCNA Security, CCNP, CCIP) і Microsoft (MCSA, MCSE, MCT). Нагороджений медаллю «За особистий внесок у розвиток програми мережевих академій» компанією Cisco.

В'ячеслав Калашніков

Типові помилки при
виборі навчального закладу

Гонитва за дешевизною

Прагнення заощадити на ціні неминуче відіб'ється на якості викладання. Низькі ціни означають, що викладач отримує маленьку зарплату, а, отже, недостатньо кваліфікований. Навчання слід довіряти тільки професіоналам-практикам.

Вибір програми навчання, що не відповідає Вашим цілям

Перед початком навчання важливо чітко визначити мету, яку Ви ставите перед своїм навчанням. І отримати професійну консультацію фахівця. Найчастіше, некоректна постановка мети тягне помилковий вибір програми або форми навчання. Ви зрозумієте, що помилилися, але вже втратите час і гроші.

Навчання на короткотермінових курсах

Якщо перед вами стоїть завдання освоїти професію дизайнера з нуля - короткострокові курси за кілька місяців не дадуть достатньої бази знань і навичок. Для того, щоб розкрити для себе світ дизайнерських рішень, бути на хвилі останніх трендів і розробляти комплексні проекти, важливо освоїти різноманітні технології та набути практичні навички. Сумарний досвід викладачів Академії підказує, що оптимальний термін для отримання якісної освіти - від 2,5 років. У такому випадку Ви можете бути впевнені в результаті.




Гонитва за дипломом держзразка

Давно минули ті часи, коли вирішальним фактором при прийомі на роботу був диплом держзразка. Зараз роботодавці оцінюють знання та навички претендентів. Особливо це актуально для сфери IT, де важливі знання нових технологій, навички та портфоліо.

Самостійне навчання

Самоосвіта - відмінна справа, якщо Ви володієте залізною волею і великою кількістю часу на пошук необхідної літератури, відеоуроків і аудіокниг. Але живе спілкування з викладачем-практиком вона не замінить. Набагато зручніше і швидше вчитися, якщо є можливість консультуватися з фахівцем, який підкаже правильний шлях, вкаже на помилки та недоліки.

Навчання з репетитором

Заняття з репетитором - альтернатива самоосвіти. У цьому випадку у Вас є зовнішній контроль в особі викладача й освоєння нової інформації може піти швидше. І все ж, репетиторство програє заняттям в групі з викладачем-практиком за навчальною програмою, адаптованою під вимоги індустрії. Для цього потрібна команда професіоналів. До того ж, після занять з репетитором не видаються сертифікати міжнародного зразка та диплом.

Бажання легких і швидких результатів

Який би варіант Ви не обрали - результат багато в чому залежить від Вас самих. Завдання навчального закладу та викладачів полягає у тому, щоб провести учня до його мети найефективнішим і коротким шляхом, зробивши навчання результативним. Наш 15-річний досвід довів, що освоїти професію дизайнера з нуля за 2-3 місяці неможливо. І ті, хто обіцяють це зробити - обманюють своїх клієнтів. Наша програма навчання, що отримала високу оцінку фахівців з усього світу, розрахована на 2,5 роки. Це оптимальний термін, що дозволяє отримати якісну базову освіту та впевнено приступати до роботи вже в процесі навчання.

Компанії, в яких
працюють
випускники шагу

ВІДГУКИ ВИПУСКНИКІВ
ТА РОБОТОДАВЦІВ

Євген Юнак
Project manager та
Lead system engineer в British Sky Broadcasting
Я не міг би досягнути тих вершин – технологічних знань та кар'єрних – без навчання в Академії і того неоціненного досвіду, який я набув. Такого матеріалу Ви не знайдете ні в одному ВНЗ України. В Академії навчають лише професіонали, і тільки тому, що їм це в кайф – ось у чому її ключова відмінність. Додайте до цього заточену на необхідні знання програму та відмінну атмосферу, що створюють студенти, які дійсно хочуть вчитися, і Ви отримаєте рецепт найкращого навчального закладу.
Денис Гуділін,
випускник 2011р.,
Research IT Support Analyst в Barclays Capital (Англія)
Для мене при виборі місця навчання зіграли роль ключові фактори: вузькоспеціалізоване навчання з актуальними програмами провідних ІТ-компаній, практика на сучасному обладнанні та можливість отримати міжнародні сертифікати, без яких у моїй сфері працювати в престижній компанії дуже складно. Навчання та отримані знання позитивно відзначились на моєму кар'єрному зрості. Також мені сподобалося, що практичні приклади цілком реальні, а не теоретичні, відірвані від дійсності.
Олександр Валюшко,
випускник 2009р.,
Ведучий інструктор-консультант з мережевої безпеки в компанії Інком
Навчання в Академії ШАГ відрізняється від будь-якого іншого близьким контактом. Неофіційністю. Сфокусованістю. Навчання тут кардинально змінило в моєму житті багато чого: з хіккі, який сидить цілодобово в Lineage 2, я став компетентним професіоналом. В Академії я отримав міжнародні сертифікати CCNA, CCNP, CCAI, CCSI. Найперше, що я зрозумів у ході навчання – це те, що адмін – це не професія. Напрямок, який викладається в Академії, це близько трьох-чотирьох різних професій. У Вас буде час вирішити, що Вам цікаво.
Олег Можаєв,
випускник 2011р.,
Automation QA в Comodo
Те, чому навчає Академія, не вчить жоден український ВНЗ. І це факт. Люди, які виходять з вузівськими ІТ-дипломами, не знають і 20% того, що знає випускник Академії. Кажу так не тільки тому, що друзі і знайомі вчилися у ВНЗ, але й тому, що сам проводив технічні співбесіди. В Академії класні викладачі: Годунов Олег, Кодеш Денис, Чорний Олег, Соколова Маша, Алекс Туманов, Катя Пінчук, Оксана Полуніна, Міша Величко... Їм всім окрема подяка.

Записатись на
безкоштовну консультацію

Як ми працюємо

Ви залишаєте заявку на сайті або приходите в офіс Академії

Враховуючи Ваші цілі, ми підбираємо програму та форму навчання

Після укладення договору та оплати Ви приступаєте до занять

HR-служба Академії надає Вам допомогу в працевлаштуванні за фахом

По закінченню навчання ми видаємо Вам диплом Комп'ютерної Академії ШАГ та міжнародні сертифікати, що підтверджують Ваш рівень знань

Ми робимо все, щоб навчатися у нас було цікаво і ефективно. У нас немає нічого зайвого - тільки те, що потрібно для успішного працевлаштування.

Задати питання
Заповніть форму, і ми обов'язково зв'яжемося з Вами