This version of the page http://www.pauci.org/experts.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-05. The original page over time could change.
PAUCI

ЕКСПЕРТИ

ФУНДАЦІЯ
УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОЇ
СПІВПРАЦІ
ПАУСІ

  • Енергоефективність
  • Публічне врядування
  • Євроатлантична інтеграція
  • Підприємництво
  • Участь молоді

Новини

Захід організовано спільно та за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля, Асоціації політики для Відкритого Суспільства, Фонду Конрада Аденауера, Форуму Громадянського Суспільства Східноєвропейського Партнерства, Європейської Дипломатичної Академії.

Фундація

Проекти

Партнери і донори

Деніс Черніков

Наталія Балдич

Кандидат наук з державного управління

Борис Мартеля, м.Лодзь

Представляє громадську організацію «Топографія», м.Лодзь, експерт з партиципаторного бюджетування. Автор низки публікацій з проблем реалізації бюджету участі. Брав участь у запровадженні методології партиципаторного бюджету у мм. Лодзь та Варшава. Є випускником ХХ-тої Літньої школи лідерів громадянського суспільства та Школи суспільної участі Національної федерації неурядових організацій (OFOP).

Юстина Півко, м.Варшава

Навчалася у Варшавському університеті, з 2009 року працює у Мерії міста Варшава, у Центрі громадських комунікацій, відділ консультацій та партиципації. Працювала на посадах: спеціаліста з питань консультацій з громадськістю; координатора Проекту за підтримки ЄС «Від діагностики до стратегії – модель планування розвитку публічних послуг». На сьогоднішній день працює на посаді координатора партиципаторного бюджету у місті Варшава. Є одним з авторів посібника «Стандарти партиципаторного бюджетування у Польщі», а також фасилітатором дискусій в рамках Першого форуму фахівців-практиків "Проблеми реалізації партиципаторних бюджетів" у 2014 році.

Наталія Гринчук, м.Київ

Кандидат економічних наук, доцент Національної академії державного управління при Президентові України, провідний науковий співробітник, завідувач відділу Науково-дослідного інституту соціально-економічного розвитку міста Київської міської державної адміністрації. Працювала експертом у Проекті міжнародної технічної допомоги "Місцевий економічний розвиток міст" (Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) та Уряд Канади) та у Проекті "Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей та міст України"