This version of the page http://bnk.ua/Private/Platizhni-kartki (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-27. The original page over time could change.
Платіжні картки - ПАТ "Банк Національний кредит"
  •  
 


Платіжні картки ПАТ "Банк Національний кредит"


У ПАТ "Банк Національний кредит" ви можете обрати картку MasterCard Worldwide  для будь-яких потреб: від отримання пенсій і зарплат до преміальних продуктів.

Наші платіжні картки надають своїм держателям ряд переваг:

  • безкоштовне* зняття готівки у банкоматі будь-якого банку на території України + об'єднана мережа банків-партнерів;
  • доступ до своїх грошей у режимі 24/7 по всьому світу: зняття готівки, Інтернет-платежі, оплата товарів і послуг у мільйонах торгових точок по всьому світу (магазини, ресторани, АЗС і т.д.);
  • цілодобове поповнення банківської картки через термінали самообслуговування "Банк24 Національний кредит", кількість яких перевищує 5 000 шт.;
  • дистанційне керування своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (M-Banking) або через всесвітню мережу Інтернет (Internet-banking);
  • безпека: на варті безпеки Вашої картки у режимі 24/7 працює ціла команда Моніторингу Банку, яка відстежує потенційно небезпечні операції з картками та, за необхідності, вживає заходи по недопущенню несанкціонованих операцій.

* кількість операцій на місяць по отриманню готівки, за якими ПАТ "Банк Національний кредит" не стягує комісію, визначається відповідними тарифними планами.

Обрати картку

Поповнити телефон

грн.

Поповнити картку БНК

грн.

Більше сервісів

Знайти мій тариф по номеру картки БНК

Тарифи

Банк пропонує широкий спектр карткових продуктів і можливість обрати платіжну картку в будь-якому ціновому діапазоні – від недорогих до карток преміум-класу:

ТП "Раціональний рахунок" ТП "Золотий рахунок"
ТП "Internet C@rd" ТП "Для соціальних та пенсійних виплат"
Картка VIP "Почесні клієнти" Картка VIP "Почесні клієнти – Грейс"
З 30.10.2014 р. запроваджуються зміни до тарифів по операціях з міжнародними платіжними картками для особистих карток фізичних осіб за наступними тарифними пакетами.
З 01.11.2014 р. підвищена процентна ставка (кеш-бек), що нараховується на суму залишку на картковому рахункувідкритому в національній валюті в ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», встановлюється на рівні 0,0% по таким продуктам, як: Зарплатна; Зарплатна стандарт; Зарплатна ДРАЙВ; Зарплатна – співробітники Банку; Зарплатна АДРЕНАЛІН; Зарплатна Бюджетна; Зарплатна МегаСвобода; Картка для виплат; Соціальна.
З 03.11.2014 р. по операціях з міжнародними платіжними картками (якщо валюта Рахунку – гривня або євро, а розрахункова валюта Системи – долари США; та, якщо валюта Рахунку – долари США чи євро, а розрахункова валюта Системи – гривня), то подальший перерахунок суми платіжної операції у розрахунковій валюті Системи у валюту Рахунку, тобто конвертація, буде здійснюватися Банком за комерційним курсом валюти, що встановлюється Банком для операцій за Платіжними картками.

КОНТАКТНИЙ ЦЕНТР: 0 800 602 602, +38 (044) 238 61 44


Курси конвертації по операціям з платіжними картками

обрати дату

купівля

продаж

UAH / USD
UAH / EUR


Карта відділень і терміналів

Для відкриття карткового рахунку необхідно:

Для громадян України, які постійно проживають в Україні:
  • паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення, що підтверджує особу громадянина України, або тимчасове посвідчення громадянина України;
  • для малолітніх і неповнолітніх осіб, яким не виповнилось 16 років – свідоцтво про народження, а також ідентифікаційний номер.
Для іноземних громадян, лише для тих, що мають в паспортному документі відмітку про наявність дозволу на постійне проживання:
  • паспорт.

За наявності паспорту для виїзду в іноземні держави, необхідно знати правильне написання свого ім'я та прізвища, як зазначено у вказаному паспорті.

CASH BACK: заробляйте на своїх покупках!

Cash Back – це гарантований грошовий бонус, на розмір якого Ви впливаєте самостійно, обираючи картку замість готівки при здійсненні своїх покупок! Більше розрахунків карткою Банку Національний Кредит – більше бонусів, адже Cash Back Ви отримуєте при розрахунку карткою будь-де... і в мережі Інтернет також!

Тип картки Cash Back
Platinum MasterCard 0,50%
Gold MasterCard 0,30%
Standard MasterCard 0,25%
Debit MasterCard 0,20%
Maestro 0,10%

Cash Back діє для рахунків фізичних осіб (окрім продуктів: Зарплатна; Зарплатна стандарт; Зарплатна ДРАЙВ; Зарплатна – співробітники Банку; Зарплатна АДРЕНАЛІН; Зарплатна Бюджетна; Зарплатна МегаСвобода; Картка для виплат; Соціальна), відкритих у національній валюті на операції, здійснені за допомогою картки в торгівельній мережі України, сума яких перевищує 101 грн. Сума зараховується консолідовано в кінці місяця.

 

 
 

Моніторинг 24/7

На варті безпеки Вашої картки у режимі 24/7 працює ціла команда Моніторингу, яка цілодобово відстежує потенційно небезпечні операції з картками та, за необхідності, вживає заходи по недопущенню несанкціонованих операцій.

У разі здійснення з карткою підозрілої операції, а з Вами неможливо буде зв'язатись – Вашу картку заблокують. Тому, будь-ласка, повідомляйте про зміну свого мобільного телефону завчасно. Для того, щоб розблокувати картку зателефонуйте до контактного центру "Банку Національний кредит": 0 800 602 602, +38 (044) 238 61 44.

Зверніть увагу! Співробітник Банку ніколи не буде запитувати у Вас конфіденційну інформацію (ПІН-код або CVV2/CVC2). Якщо будь-хто звертається з подібним проханням, заблокуйте картку та повідомте про це Банк.

Будьте захищені при on-line оплаті!

Платежі з використанням 3-D Secure – найбільш безпечний спосіб оплати в мережі Інтернет, що існує на сьогодні!

Щоб користуватись послугою – достатньо замовити картку нашого Банку (крім Maestro) з активованим захистом (інформація про підключення 3-D Secure вказується в заяві та на ПІН-конверті).

3-D Secure (MasterCard SecureCode) – це протокол взаємодії трьох серверів (банку-емітента, банку-еквайра та міжнародної платіжної системи), який використовується як додатковий рівень безпеки для Інтернет-платежів карткою та гарантує аутентифікацію власника картки.

У "Банку Національний кредит" застосовується технологія із введенням одноразового пароля. Пароль приходить на мобільний телефон, номер якого вказаний клієнтом при відкритті карткового рахунку в Банку, перед здійсненням платежу в Інтернеті. Зверніть увагу, при оплаті на веб-сайті номер телефону не вказується, а змінити номер телефону можна лише звернувшись до Банку.

Якщо Інтернет-магазин не підтримує технологію 3-D Secure, то операція проходить у звичайному режимі, проте держатель картки отримує перевагу при опротестуванні такої операції.

Примітка: 3-D Secure не слід плутати із кодом CVC/CVV2, що надрукований на зворотному боці картки.


 

Власне фото на картці

Наявність Вашого фото на картці знижує ризик використання картки сторонньою особою, в той же час Ви отримуєте можливість розраховуватись карткою без пред'явлення документів.
 

Реквізити для поповнення платіжної картки

Банк отримувача: ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ"
Код Банку 320702
код ЄДРПОУ Банку 20057663
Отримувач: ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ"
Рахунок отримувача 292429041
Призначення платежу
Поповнення карткового рахунку № 2625_______________________,
    ____________________________________________              ІПН   ______________
(прізвище, ім’я та по батькові власника рахунку)               (ідентифікац. код)


 
  • Рекомендації НБУ держателям платіжних карток щодо їх використання – завантажити
  • Порядок здійснення розрахунків за допомогою пластикових платіжних карток міжнародних платіжних систем та правила користування картками – завантажити
  • Виникли питання при користуванні карткою БНК? – Ознайомтеся, будь ласка, з відповідями на типові питання та шляхами вирішення проблемних ситуацій або ж надішліть нам своє питання чи відгук
  • 01 січня 2015 р. набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28 грудня 2014 р. №71-VIII, згідно з яким доходи у вигляді процентів на поточний рахунок фізичної особи по операціям з платіжними картками (пасивні доходи) оподатковуються за ставкою податку 21,5% (20% податок на доходи фізичних осіб + 1,5% військовий збір)

Гаряча лінія
0 800 602 602