This version of the page http://www.ksada.org/2komisiya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-24. The original page over time could change.
Kharkiv State Academy of Design and Fine Arts
ІНФОРМАЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО АКАДЕМІЇ

РОЗКЛАД І ПРОГРАМА ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ І ТВОРЧІХ КОНКУРСІВ

РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ ТА НАКАЗИ НА ЗАРАХУВАННЯ

ОБСЯГ ДЕРЖЗАМОВЛЕННЯ

КОНТАКТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

ІНФОРМАЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

До уваги абітурієнтів:

Сертифікати ЗНО попередніх років не дійсні. До вступу необхідно подати сертифікати з української мови та літератури і історії України поточного 2015 року. Мінімальний бал - "100".

Інформація про розмір плати за весь період навчання та за надання додаткових освітніх послуг у ХДАДМ у 2014-2015 навчальному році (.xls)

Програма творчіх конкурсів та вступних випробувань:

Програма творчіх конкурсів та вступних випробувань (.pdf)

Критерії оцінок:

Творчій конкурс з дисципліни "Рисунок" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр" за всіма напрямами підготовки (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Академічний живопис" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки "Дизайн" (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Академічний живопис" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки Образотворче мистецтво, спеціалізації "Станковий живопис", "Монументальний живопис", "Графіка". (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Академічна скульптура" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки Образотворче мистецтво, спеціалізація "Станкова і монументальна скульптура". Етюд голови людини в простому русі. (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Композиція" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки Образотворче мистецтво, спеціалізація "Станкова і монументальна скульптура". Етюд круглої скульптури. (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Композиція" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки Образотворче мистецтво, спеціалізація "Станкова і монументальна скульптура". Ескіз рельєфу. (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Композиція" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки "Дизайн". (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Композиція" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки "Образотворче мистецтво". (.pdf)

Творчій конкурс з дисципліни "Композиція" для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". Напрям підготовки 6.020206 "Реставрація творів мистецтва", спеціалізація "Реставрація станкового і монументального живопису". (.pdf)

Вступні письмові випробування з історії мистецтва для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

Вступні усні випробування з історії мистецтва для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

Вступні випробування з української мови та літератури (твір) для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

Вступні випробування з історії України для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

Вступні випробування з української (російської) мови (диктант) для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

Вступні випробування з всесвітньої історії для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". (.pdf)

З іноземної мови на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Магістр". (.doc)

АКАДЕМІЯ
ВСТУП
НАВЧАННЯ
НАУКА
ТВОРЧІСТЬ
МУЗЕЙ
ФАКУЛЬТЕТ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА
ФАКУЛЬТЕТ ДИЗАЙНУ
ФАКУЛЬТЕТ ДИЗАЙНУ СЕРЕДОВИЩА
НАУКОВО-МЕТОДИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ
ТВОРЧІ АКЦІЇ ТА КОНКУРСИ
ВИПУСКНИКИ