This version of the page http://zhuk.mobi/Partneram/Orendodavcyam (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-21. The original page over time could change.
Орендодавцям

Орендодавцям

Шановні партнери! Компанія ЖЖУК є одним з лідерів на ринку роздрібної торгівлі мобільних гаджетів в Україні. Вона, зарекомендувала себе як надійний і довгостроковий партнер. На сьогоднішній день компанія динамічно розвивається, відкриваючи до 10 нових торгових точок в місяць. А тому існує необхідність у співпраці з партнерами, готовими здати в оренду нові об'єкти. Ми розглядаємо пропозиції з оренди торговельних площ до 100 кв.м для розміщення наших магазинів.
Ми готові розглянути ваші пропозиції по співпраці, якщо ваше торгове приміщення: - знаходиться у великому супермаркеті, торговому центрі, є окремим приміщенням або його частиною; - має хорошу транспортну розв’язку; - має високу інтенсивність транспортних і пішохідних потоків. Для розгляду пропозиції надішліть наступні дані: - презентація об'єкта (опис, фото, план приміщення, розташування на мапі); - цінову пропозицію, - контактні дані. Пропозиції щодо співпраці надсилайте на prodazhi@zhuk.mobi