This version of the page http://www.ektarent.com/ru/profile (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-18. The original page over time could change.
EKTA - аренда светодиодных экранов, разработка контента - Компанія
Техника для выдающихся событий
Рус Eng

Компанія

З 1991 року, EKTARENT працює у сфері візуалізації концертів та фестивалів, телевізійних проектів, бренд-промо, спортивних заходів та подій, які залишають захоплююче враження. Ми робимо це в будь-якій точці світу, де є потреба в незабутньому шоу або в рішенні, яке не можна реалізувати стандартним шляхом. У Європі ми працюємо на відстані витягнутої руки завдяки нашим партнерам в Німеччині, Франції, Естонії, Швеції, Фінляндії, Іспанії та Росії. 

 

Наші послуги з візуалізації заходів включають повний спектр рішень:

  • розробка дизайну відео декорацій
  • проектування та системна інтеграція
  • оренда LED-екранів і обладнання
  • відео дизайн і управління медіа-контентом
  • технічний супровід заходів

Унікальний і різноплановий парк обладнання EKTARENT включає більше 15 моделей LED-екранів, з кроком пікселя від 2.68 мм до 50 мм, ексклюзивні 3D LED-екрани ЕКТА, системи управління медіа-контентом, додаткове відео обладнання. Компанія постійно впроваджує нові технології і рішення, які розширюють можливості засобів відображення: інтерактив, 3D, кінетика, складна відеоархітектура.

 

 

В 2011 році компанія потрапила до Книги рекордів Гінесса, вперше реалізувавши перегляд прямої трансляції футбольного матчу у форматі 3D на світлодіодному екрані високої роздільної здатності. 


EKTARENT входить до групи компаній ЕКТА.