This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-16. The original page over time could change.
Статті про нерухомість в Україні, Росії, світі: рейтинги, афери, законодавство - ZAGORODNA.com

Статті про нерухомість





Тема: Рік:
Область:
Астрологія і нерухомість
Райони Києва під знаками Зодіаку
Київ під зірками живе. Столиця поділена на 12 зодіакальних зон, і в кожного району - свій знак і вдача.
Афери з нерухомістю
ДАБК перевірить скандальні будівництва в Києві
Державна архітектурно-будівельна інспекція України звернулася до Мінрегіонбуду з проханням узгодити з Кабінетом Міністрів України проект розпорядження щодо подальшого розв'язання на перевірку трьох об'єктів будівництва у столиці.
Девелопмент нерухомості
Абромавічус: будівництво в усьому світі - це місцевий бізнес
Дуже мало країн Східної Європи, в яких працює сильний іноземний девелопер. Будівництво скрізь - місцевий бізнес. Великі підприємці, які будують, повинні знати місцеві «моменти».
Екологія та нерухомість
У заповіднику під Одесою олігархи будують котеджне містечко
Ці роботи веде компанія «Главстрой», яка акціонувала колишній рибколгосп «Червоний пріднестровец». Главстрой знівечив заплавні лугові заповідні землі, спорудивши монстра - котеджний комплекс «Човнова станція», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці еколог, доктор біологічних наук, викладач Одеського національного університету ім. Мечникова Іван Русєв.
Експертиза нерухомості
Експертиза заміської нерухомості
Оцінка заміської нерухомості полягає не тільки в оцінці кількості наявних квадратних метрів, як міське житло.
Житлова нерухомість. Будівництво
Обвал ринку нерухомості в Україні
Українці перестали купувати нерухомість, а якщо і купують, то тільки в Європі. Однак експерти стверджують, що це не масовий переїзд і покидання країни, а просто захист свого капіталу.
Законодавство про нерухомість
КБУ ініціювала підготовку пакету законопроектів у сфері реєстрації
Представники Конфедерації будівельників України (КБУ), які увійшли до складу Робочої групи «ГРОМАДСЬКИЙ МОНІТОРИНГ РЕФОРМ», що діє при Конфедерації, активно приймали участь у розробці нового проекту закону щодо наділення нотаріусів повноваженнями з державної реєстрації речових прав та суб’єктів підприємницької діяльності.
Заміська нерухомість
Під Києвом побудували серійний енергоефективний будинок
Optima House – це перший в Україні серійний проект енергоефективного будинку, створений на основі європейських концепцій - «Мультикомфортний будинок» та «Активний будинок» - і спеціально адаптований для українського ринку.
Земля
Земля в Києві стала більш цікавою для інвесторів
Складна економічна ситуація в Україні, пов'язана з певними фінансовими труднощами і ризиками, зробила землю більш цікавою для потенційних інвесторів.
Інвестиції в нерухомість
«Еліта-центрів» буде стільки ж, скільки безтурботних інвесторів
Ніякі державні механізми по захисту інвесторів не спрацюють, якщо безпечність - чиясь особиста позиція.
Іпотека. Кредитування
Іпотека житла та право дитини на користування житлом
З часу виникнення спорів про виконання кредитних договорів забезпечених іпотекою, однією із проблем є стягнення на предмет іпотеки. Особливо гостро відчувається ця проблема, коли предметом іпотеки є житло (житловий будинок (садиба), квартира, інше житлове приміщення) в якому проживають діти.
Консалтинг нерухомості
Попит на сервейінг з посиленням конкуренції буде рости
На ринку нерухомості сьогодні конкурентноздатні компанії, грамотно прораховують ризики, які мають міцний фінансовий і адміністративний ресурс. Але і вони змушені вдаватися до інструментів ефективного ведення бізнесу, вже загальноприйнятим на розвинених ринках, але поки інноваційним в Україні.
Котеджні містечка країн СНД
Котеджні селища Єкатеринбурга почали конкурувати за наявність кращої інфраструктури
У Єкатеринбурзі сформувався великий відкладений попит на нерухомість за містом, визнаються місцеві забудовники та аналітики.
Котеджні містечка світу
У Греції для росіян побудують містечко «Барвіха»
Грецька девелоперська компанія Hellenic Homes побудує на острові Крит елітне котеджне містечко «Барвіха», повідомив менеджер з продажу та маркетингу компанії Homes Яніс Іліакіс.
Котеджні містечка України
Кращі котеджні містечка України названі
24 березня в ВЦ "Акко Інтернешнл" в рамках Форуму з міської й заміської нерухомості відбулася Церемонія нагородження переможців Восьмого Всеукраїнського незалежного конкурсу "Котеджне містечко - 2014".
Курйози ринку нерухомості
«Жахи» і казуси ріелторів
Фахівці з агентств нерухомості діляться спогадами: позапланове купання і огляд будинку, що обернувся кремацією.
Лізинг нерухомості
В Україні набирає обертів лізинг нерухомості
У 2008 році ринок лізингу комерційної нерухомості в Україні досягне $ 500 млн. Що стосується українського ринку лізингу нерухомості в цілому, то його обсяг у 2007 році склав більше $ 700 млн.
Незвичайні будинки
Шведські архітектори побудували будинок з картону
Площа будівлі - всього сім квадратних метрів, вага - близько 100 кілограм. Втім, проект унікальний не своєю компактністю, а матеріалом, з якого він виготовлений. Будинок повністю виконаний з паперу і здатний змінювати свою зовнішність залежно від кута зору.
Нерухомість за кордоном
Елітне житло на Мальті користується попитом у іноземців
У 2014 році купівельна активність на острові зросла до рекордного рівня. Особливо це стосується дорогої нерухомості.
Нерухомість знаменитостей
Тимур Родрігез не може добудувати будинок
Російський шоумен, співак і телеведучий Тимур Родрігез вже багато років будує заміський будинок. Він неодноразово заявляв, що активно дотримується «хрестоматійних планів будь-якого чоловіка».
Нерухомість політиків
Родина Азарова придбала маєток у Підмосков'ї
Сім'я втікача екс-прем'єр-міністра України та голови Партії регіонів Миколи Азарова прибдала маєток в елітному Підмосков'ї. Про це у своєму блозі пише журналіст, кандидат у народні депутати Сергій Лещенко.
Нерухомість регіонів
Більше 80% жителів Донбасу не хочуть залишати свої будинки
89% жителів окупованих територій Донбасу не хочуть залишати своє місце проживання, лише 6% опитаних хотіли б виїхати, але не можуть в силу ряду обставин.
Нотаріат. Договори. Угоди
Розстрочка на квартиру: плюси і мінуси
Придбати власне житло - мрія більшості українців. Криза 2008-2010 років знизила ціни, але не наблизила можливість придбати квартиру за рахунок накопичень.
Оцінка квартири, будинка, ділянки
Новий порядок оцінки майна - черговий спосіб грабунку українців
З 01 листопада набув чинності новий порядок проведення оцінки майна для цілей оподаткування. Спробуємо зібрати в загальну картину висловлювання чиновників різного рівня про те, як саме буде проходити така оцінка і чому саме вчили на 2-х тижневих курсах нових оцінювачів.
Поради з нерухомості
Як продати дачу восени?
Осінь - не найкращий час на ринку заміської нерухомості: сезонний попит падає, і торгуватися з покупцями стає складніше. Багато господарів знімають об'єкти з продажу до весни. Але трапляється, що власникам потрібні гроші, і вони виводять обєкти на ринок навіть не в сезон. Експерти запропонували кілька простих порад, як восени продати дачу швидше і вигідніше.
Рейтинги з нерухомості
Україна очолила рейтинг найгірших ринків нерухомості у світі
Бум на глобальному ринку нерухомості триває, поступово міняючи географію. Номінальні ціни на нове житло виросли на 34 з 44 ринків, що потрапили в огляд порталу Global Property Guide, який надає інвесторам інформацію про нерухомість в різних країнах.
Статті без теми
Для чого потрібен консьєрж в під'їзді
Чи буде в під'їзді консьєрж - вирішувати, звичайно, мешканцям. А вони нерідко думають, що консьєржі цілодобово байдикують, базікають по телефону і часом чогось намагаються заглянути в чужі сумки. Але роботу консьєржів необхідно організовувати. Якщо до цього підійти відповідально, то черговий по під'їзду буде відсівати підозрілих візитерів, стежити за чистотою, спілкуватися з представниками керуючої компанії та правоохоронних органів, донесе до відсутніх мешканців інформацію про останні рішення ОСББ.
Страхування: квартири, будинки, ділянки
Страхування покриє тільки ризик банкрутства забудовника
Нацкомфінпослуг змінила підходи до страхування відповідальності забудовників. Запропоновано, щоб громадяни, які вклали гроші в будівництво житла, отримували виплату лише в тому випадку, якщо споруджуваний будинок не введено в експлуатацію через банкрутства забудовника.
Управління нерухомістю
У власників квартир повинна бути можливість вибору керуючої компанії без створення ОСББ
Створення в Україні механізму, при якому мешканці зможуть самостійно вибирати керуючу компанію без створення Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), зможе змінити на краще стан справ у сфері надання житлово-комунальних послуг.
Феншуй
Прогноз на 2014 рік по феншуй
Настав час поговорити про рік Дерев'яного Коня ...
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти