This version of the page http://ford.niko.ua/ua/cars/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-16. The original page over time could change.
Модельний ряд Форд. Легкові автомобілі. Офіційний дилер - НІКО Форвард Мегаполіс Купити Ford Focus, новий Форд Фокус 2012-2013 у Києві - НІКО Форвард Мегаполіс
Fiesta New
298 671 грн.
Дивитися детальніше на характеристики Записатися на тест-драйв
B-Max
407 900 грн.
Дивитися детальніше на характеристики
C-Max
426 105 грн.
Дивитися детальніше на характеристики
Focus NEW
385 476 грн.
Дивитися детальніше на характеристики Записатися на тест-драйв
Kuga
536 616 грн.
Дивитися детальніше на характеристики Записатися на тест-драйв
Новый Ecosport
461 688 грн.
Дивитися детальніше на характеристики Записатися на тест-драйв
Новый Mondeo
696 087 грн.
Дивитися детальніше на характеристики Записатися на тест-драйв
Explorer
1 306 414 грн.
Дивитися детальніше на характеристики
Ranger
624 117 грн.
Дивитися детальніше на характеристики

Модельний ряд Форд

Автомобілі Форд – це приклад високої якості за доступну і розумну ціну. Цей концерн почав своє існування з самого початку 20-го століття і завжди був прикладом надійності, сучасності та доступності. Завдяки подібним стандартам Форд не раз ставав найпопулярнішою іномаркою на території України і всього СНД, особливо це стосується моделі Форд Фокус, обсяги продажів якої часом просто вражають. Незважаючи на такий ажіотажний попит, виробник завжди був готовий задовольнити потреби покупців і ніколи не змушував занадто довго чекати нової версії своїх автомобілів.

Автомобілі Форд можна розділити на кілька класів:

  • легкові автомобілі середнього B класу;
  • легкові автомобілі C класу;
  • легкові автомобілі D класу;
  • позашляховики і пікапи;
  • мінівени;
  • комерційні фургони.

Зупинимося детальніше на кожному з них.

Легкові автомобілі середнього B класу

Звичайно, мова йде про супер-популярний малолітражний автомобіль Форд Фієста. Незважаючи на свій невеликий розмір, авто може задовольнити всі потреби автомобіліста:

  • їзда по місту, де його маневреність і компактний розмір послужать вам відмінну службу;
  • їзда за містом, де його економічне споживання пального дозволить вам істотно заощадити на середніх і дальніх поїздках.

Легкові автомобілі С класу

Серед тих, хто збирається купити Форд у Києві, більшість зупиняє свій вибір на Ford Focus, який є яскравим представником даного класу автомобілів. Надійність, місткість, практичність і довговічність в поєднанні з сучасним дизайном, економною витратою пального, невибагливістю в експлуатації і обслуговуванні, роблять цей автомобіль справді «народним». Знаючи про таку затребуваності автомобіля, ми намагаємося тримати достатній запас моделей різної комплектації, щоб вам не довелося довго чекати придбане авто.

Легкові автомобілі D класу

Далі концерн Форд продовжує модельний ряд представником бізнес-класу – Ford Mondeo. Мондео – ідеальний діловий автомобіль, чудовий вибір для автопарків компаній, а також посольств і представництв, для люксового сегменту таксі і прокатних автомобілів. Але найчастіше його набувають ті, хто цінує власний комфорт і безпеку пересування. Купити Форд бізнес-класу – це відмінне рішення для тих, хто вміє рахувати гроші і бачити вигоду.

Позашляховики і пікапи

Моделі Ford найчастіше асоціюються з легковими авто, але купити Форд можна і в більш місткому й прохідному виконанні. В порівнянні з багатьма іншими позашляховиками, ціни на Форд вельми привабливі. Не дарма Генрі Форд – це знакова фігура для американців: він подарував світові якісні автомобілі за доступною ціною, і Ford Explorer не виняток. Це справжній джип, який не боїться бездоріжжя. Він стане вірним помічником для шанувальників полювання, риболовлі, подорожей і міських жителів, які завжди відкриті новим перспективам.

Мінівени

Автомобілі Форд не даремно називають сімейними: вони відмінно підійдуть для великої і дружної сім'ї, роблячи її пересування ще більш зручним і комфортним. Якщо ви хочете купити Ford для великої родини, кращого варіанту, ніж Ford Galaxy вам не знайти. Він чудово підходить як для пересування по місту, так і для подорожей, в цьому автомобілі всім знайдеться місце і ніколи не буде тісно, а його місткий багажник дозволить взяти з собою все необхідне.

Комерційні фургони

Ford Tourneo – класичний представник комерційних автомобілів, що доповнюють модельний ряд Форд. Головною цінністю таких автомобілів є місткість їх кузова, але купити подібний Форд варто ще й через те, що в ньому передбачені всі зручності для водія, таким чином, щоб він менше втомлювався від дороги. Що стосується комерційної складової, вона теж на висоті – за розумні гроші ви отримуєте максимальну місткість і надійність.