This version of the page http://ranok.ictv.ua/like-like-like/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-14. The original page over time could change.
Like, Like, Like! Створіть свій «Ранок у Великому Місті»! | Ранок у Великому Місті | Ранкова аналітика, події, факти, коментарі. Дивись відео останніх подій онлайн | Ranok ICTV


Like, Like, Like! Створіть свій «Ранок у Великому Місті»!


Побачили щось незвичайне, почули вражаючу новину, зафільмували цікаву подію? Не будьте егоїстами! Діліться враженнями з «Ранком у Великому Місті».

Публікуйте цікаве фото і відео, коментуйте, ставте свої запитання. Найцікавіші з них обов’язково стануть темами нашого ефіру, а автори найкращих постів – героями телеекранів.

Чому ви маєте писати саме нам? Відповідаємо: так про ваші новини дізнаються мільйони телеглядачів і користувачів Інтернету. А експерти-високопосадовці дадуть особисту відповідь на ваші запитання.

Пишіть нам на адресу ranok@ictv.ua

Підписуйтеся на «ранкові» сторінки в соціальних мережах Facebook, YouTube і Twitter просто зараз.

Дивіться, коментуйте, діліться інформацією.

Вражайте. Ставайте зіркою. Створюйте свій Ранок разом з нами!

Читайте також:
Сколько специального инвентаря было утрачено новой патрульной полицией
Випуск 96 – 10.07.2015
Голлівудські технології на зйомках серіалів ICTV
Випуск 95 – 09.07.2015

  • Андрій

    “Ранок у великому місті” задумка передачі класна але з ведучими влучили в штангу (з чоловіками) один з обручкою в вусі, значить мужик нетрадиційної орієнтації, інший з нафарбованими губами та непобриті. Борода це красиво якщо людина вміє стежити за нею. А на ціх ведучих подивишся – гидко стає, з ранку навіть апетит через ті бороди пропадають. Знайдіть нормальних ведучих, на Україні багато нормальних хлопців

    • Maks

      Да Андрій ти правий, з обручкою у вусі до речі якийся зечара, вчора в прямому ефірі спілкувався по “фені” наприклад ,ekj слово – малява. з ранку діти дивляться також телевізор, а воно учить дітей.

      • Маша

        Ранок у великому місті – видно что девочка почти профи как телеведущая, а два небритых мужика как отморозки скованы, видно что в армии небыли, портят своим видом и разговорами утро на целый день, нету уже желания с утра смотреть такую передачу.

        • Алиса

          Да в передачи есть два тюфяка которые портят все утро, просто клоуны




Ранкова стрічка
Ранковий арт
Джулія Бернарделлі малює шедеври кавою
Ранковий арт
Художниця створює ескізи за допомогою їжі
Музичний ранок
Дождь фестивалю “Atlas Weekend” не помеха
Поради
Как сделать сливочное масло из базилика
ЩЕ