Конфіденційність особистої інформації

1. Загальні положення
ТОВ "Хенкель Україна", що далі іменується як «Компанія «Хенкель»,  з повагою відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього сайту.  Ми хотіли б проінформувати Вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо. Ви також дізнаєтеся про те, як Ви можете перевірити правильність зібраної інформації і дати нам вказівку про видалення подібної інформації. Дані збираються, обробляються і використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства тієї держави, в якій розташований відповідний підрозділ компанії "Хенкель", що відповідає за захист персональних даних. Ми робимо все можливе для забезпечення відповідності вимогам чинного законодавства.

Дана заява не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на сайті компанії "Хенкель".

2. Збір, використання і переробка персональних даних
Ми здійснюємо збір інформації, що стосується  певних осіб, лише в цілях обробки і використання інформації, і лише в тому випадку, якщо Ви добровільно надали інформацію або явно виразили свою згоду на її використання. Коли Ви відвідуєте наш сайт, певні дані автоматично записуються на сервери компанії "Хенкель" для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей. Записана інформація містить назву Вашого інтернет-провайдера, в деяких випадках Ваша ІР-адреса, дані про версію програмного забезпечення Вашого браузера, про операційну систему комп'ютера, з якого Ви відвідали наш сайт, адреси сайтів, після яких Ви через посилання зайшли на наш сайт, задані Вами параметри пошуку, що привели Вас на наш сайт. Залежно від обставин, подібна інформація дозволяє зробити висновки про те, яка аудиторія відвідує наш сайт. У даному контексті не використовуються жодні персональні дані. Використовуватися може лише анонімна інформація. Якщо інформація передається компанією "Хенкель" зовнішньому провайдерові, приймаються всі можливі технічні і організаційні заходи, що гарантують передачу даних, відповідно до вимог чинного законодавства.

Якщо Ви добровільно надаєте нам персональну інформацію, ми зобов'язуємося не використовувати, не обробляти і не передавати таку інформацію способом, що виходить за межі вимог чинного законодавства. Передача персональних даних здійснюється лише на підставі судового рішення або в іншому порядку, передбаченому чиним законодавством України.

Будь-які зміни, які будуть внесені до правил дотримання конфіденційності, будуть розміщені на даній сторінці. Це дозволяє Вам у будь-який час отримати інформацію про те, які дані у нас зберігаються і про те, яким чином ми їх збираємо і зберігаємо.

3. Безпека даних
Компанія "Хенкель" зобов'язується дбайливо зберігати Ваші персональні дані і приймати всі запобіжні засоби для їх захисту від втрати, неправильного використання або внесення змін в персональні дані. Партнери компанії "Хенкель", які мають доступ до Ваших даних, що необхідні їм для надання послуг від імені компанії "Хенкель", несуть перед компанією "Хенкель" закріплені в контрактах зобов'язання з дотримання конфіденційності даної інформації, і не мають права використовувати дані, що надаються, для яких-небудь інших цілей. В деяких випадках,  виникає необхідність передати Ваш запит компаніям-партнерам «Хенкель. У цих випадках Ваша персональна інформація також розцінюватиметься як конфіденційна.

4. Персональні дані неповнолітніх відвідувачів
Компанія "Хенкель" не веде збір інформації відносно відвідувачів, які не досягли 14 років. У разі необхідності, ми можемо спеціально попросити дитину не надсилати на нашу адресу жодної особистої інформації. Якщо батьки або інші законні представники дитини виявлять, що діти надали яку-небудь інформацію компанії "Хенкель", і визнають, що ці дані, повинні бути знищені, батькам або іншим законним представникам необхідно зв'язатися з нами за нижче вказаною (див. п. 6) адресою. В цьому випадку ми негайно видалимо особисту інформацію про дитину.

5. Допоміжне програмне забезпечення
Для того, щоб забезпечити найбільш зручне користування нашим сайтом, ми застосовуємо допоміжне програмне забезпечення (‘cookies’) – невеликий блок даних, що тимчасово встановлюється на жорсткому диску Вашого персонального комп'ютера, і забезпечує найбільш зручне користування сайтом компанії "Хенкель". Інформація, що міститься у файлах ‘cookies’ покращує навігацію по сайту і сприяє формуванню у користувача загального доброзичливого відношення до сайту.
Допоміжне програмне забезпечення, яке ми використовуємо, не має функцій запам'ятовування яких-небудь персональних даних. Більшість інтернет-браузерів автоматично сприймають наше допоміжне програмне забезпечення. Ви можете уникнути встановлення на Вашому персональному комп'ютері нашого допоміжного програмного забезпечення, змінивши налаштування Вашого браузера. Ви також можете видалити встановлене на Вашому комп'ютері допоміжне програмне забезпечення у будь-який час, видаливши тимчасові Інтернет файли (розділ меню  Tools/extras – Internet options).

6. Ваші побажання і питання
Дані, що зберігаються, будуть видалені компанією "Хенкель" після закінчення періоду зберігання, встановленого законодавством або договором або у випадку якщо сама компанія "Хенкель" відмінить зберігання тих або інших даних. Ви маєте право у будь-який час вимагати видалення з бази даних компанії "Хенкель" інформації про Вас. Ви також маєте право у будь-який час відізвати Вашу згоду на використання або переробку Ваших персональних даних.  У таких випадках, а також, якщо у Вас є які-небудь інші побажання, пов'язані з Вашими персональними даними, просимо Вас відправити лист за адресою: ТОВ “Хенкель Україна”, Україна, м. Київ, вул. Саксаганського, 120 або електронною поштою. Просимо Вас також зв'язатися з нами у випадку, якщо Вам хотілося б дізнатися, чи збираємо ми дані про Вас і якщо так, то які саме дані. Ми будемо намагатись негайно виконати Ваші побажання.

7. Социальные плагины сети Facebook
Техническое оснащение страниц нашего веб-сайта включает в себя плагины социальной сети facebook.com, управление которой происходит из штаб-квартиры компании Facebook Inc, располагающейся в США, штат Калифорния, Пало-Альто, Авеню Калифорния 94304, ул.1601 (Facebook).

Эти плагины могут быть кнопками Like или соответственно «Мне нравится» в сети Facebook. Если вы открываете одну из наших веб-страниц, оснащенную таким  плагином, ваш интернет-браузер напрямую подключит вас к серверам  Facebook и на экране отобразится зарегистрированный плагин через ваш браузер.
Плагин будет передавать на сервер Facebook данные о том, какие именно наши веб-страницы вы посетили. Если  у вас есть учетная запись на Facebook, и вы залогинены через свой аккаунт, то  при посещении нашей веб-страницы, Facebook будет связывать эту информацию с вашим аккаунтом.

При использовании любых функций плагина  (например, при нажатии кнопки «Мне нравится», комментировании), эта информация также будет синхронизирована с вашим аккаунтом на Facebook. Более подробную информацию о сборе и использовании данных сетью Facebook, а также о правах и возможностях по защите персональных данных в данном контексте можно найти в разделе о защите данных на сайте Facebook.

Чтобы избежать связи сети Facebook с нашими веб-страницами и последующего соотнесения данной информации с вашим аккаунтом, вам нужно выйти из учетной  записи Facebook перед посещением наших веб-страниц.


Продукція та ринки