This version of the page http://www.mercury-bank.com/social_house.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-05. The original page over time could change.
Кредит на купівлю соціального житла за програмою 'Доступне житло': АТ БАНК 'МЕРКУРІЙ' (Харків, Харківська область, Суми)
  • Про банк
  • Контакти
  • Новини

 

Соціальне житло за підтримки держави

 
БАНК «МЕРКУРІЙ» надає кредити на придбання соціального житла за державною програмою «Доступне житло» в рамках Постанови Кабінету Міністрів України №140 від 11.02.2009 р. та Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №73 від 09.06.2011 р.
Згідно даної програми передбачається надання державної підтримки громадянам, які перебувають на обліку, як такі, що потребують поліпшення житлових умов, для будівництва (придбання) житла у розмірі до 30% від вартості житла. Решта коштів в розмірі 70% вартості житла повинна бути оплачена самими громадянами.
 
Тим, у кого недостатньо власних коштів для оплати 70% вартості житла, що придбається, Банк може надати кредит на суму до 50% вартості такого житла.
 
Державна підтримка здійснюється на придбання житла в будинках м. Харкова, акредитованих Мінрегіонбудом.
- Салтівське шосе,73,
- вул. Малинівська, 19,
- пр. Перемоги, 53 б,
- пр. Перемоги, 66 д.
 
Банком встановлені наступні умови надання кредитів на купівлю житла:
 

Кредиту-

вання

Макси- мальний розмір кредиту (% від вартості житла, що придба- ється)

Строк креди- тування

Щомі- сячна комісія Валю- та кре- диту Процент- на ставка, річних

Забезпе- чення кредиту

На купівлю житла

в акредито- ваних будинках

в межах Фонду фінансу- вання будів- ництва,

управи- телем за яким є

АТ БАНК "МЕРКУРІЙ"

50% 10 років - Гривня 22,5 % Нерухо- мість на первин- ному ринку

 

  • кредит надається шляхом перерахування коштів на поточний рахунок позичальника, відкритий в Банку в межах постанови КМ України №140 від 11.02.2009 р.;
  • кредит надається особам, які мають право на отримання компенсації, що підтверджується відповідним документом з Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
 
За умови відповідності доходів позичальника стандартам Державної Іпотечної установи та надання позичальником у заставу житла на вторинному ринку нерухомості можливе отримання кредиту за Програмою «Доступне житло» під 14% річних у гривні.
 
Орієнтовна сукупна вартість кредиту (супутньої послуги, в т.ч. на користь третіх осіб) визначається перед укладанням кредитного договору.
 

Звертайтесь за тел. (057) 758-1-888, 758-5-888, 758-16-34

 

версія для друку