This version of the page http://www.zelmer.ua/why-zelmer (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-03. The original page over time could change.
Чому Zelmer • Zelmer - надійно

Чому Zelmer

Чому Zelmer

Zelmer - це провідний польський виробник дрібної побутової техніки, зокрема пилососів, м'ясорубок, міксерів, кухонних комбайнів, соковижималок, чайників та скиборізок. В нашому асортименті знаходяться також мікрохвильові печі, електричні кавоварки, праски, ваги та прилади для стилізації волосся.  Завдяки експорту своїх продуктів у 27 країн світу, компанія має значну долю у продажі приладів дрібної побутової техніки на закордонних ринках. Серед споживачів, Zelmer - це синонім довговічності, надійності, а також компанія, яка будує свою марку впродовж понад 60 років.

Zelmer - це одна з найстарших та, водночас, одна з найдинамічніших, з точки зору розвитку, польських марок. Надійність, функціональність та сучасний дизайн - ось переваги, завдяки яким Zelmer ефективно завойовує ринок приладів дрібної побутової техніки не тільки у Польщі, але також у інших країнах Центральної та Східної Європи. В 2001 році державне підприємство Zelmer із головним офісом у Ряшеві було перетворено у акційне товариство, а в 2005 році відбувся дебют компанії на Варшавській біржі цінних паперів. У вересні 2011 року в Рогозниці під Ряшевом було відкрито нову фабрику компанії. Це одна із найсучасніших фабрик такого типу у світі. У фабриці було запущено 13 виробничих ліній, для виготовлення пилососів та кухонного обладнання. У фабриці проходить повний виробничий процес - починаючи з переробки сировини та закінчуючи упаковкою готових виробів. 22 березня 2013 року BSH купила більшість акцій Zelmer АТ. З цього приводу Zelmer стала частиною групи BSH. Обидві компанії - Zelmer та BSH на даний момент будуть тісно співпрацювати на території Польщі та інших ринків.

Сьогодні марка Zelmer - це лідер на ринку  дрібної побутової техніки в Польщі, доля якої у продажі пилососів, прасок та високоякісних приладів дрібної побутової техніки, на світових ринках є також значною. Вироби Zelmer отримали багато функціональних патентів та використовують багато власних рішень, які ціняться споживачами роками. Надійність компанії впродовж багатьох років підряд відзначається багатьма нагородами та призами в області якості, зокрема Dobry Produkt Wybór Konsumentów (Хороший Продукт Вибір Споживачів), Laur Konsumenta (Лаври Споживача) або Odkrycie Roku (Відкриття Року). Zelmer отримує також численні нагороди за дизайн виробів, зокрема Top Design Award або Dobry Wzór (Гарний Взірець).

Всі ці нагороди доводять, що споживачі довіряють та цінять марку Zelmer. Якість та дизайн - це не все, оскільки Zelmer піклується ще й про навколишнє середовище, вводячи на ринок продукти лінії Eco, напр., чайник Hot Cup або неймовірно новаторський пристрій - соковижималка JuiceMaker.

На українському ринку компанія Zelmer розпочала свою діяльність в серпні 2007 року, а вже через рік перша доставка обладнання компанії потрапила на полиці української вітчизняної мережі магазинів Metro Cash & Carry. Саме цей момент можна вважати початком періоду активного введення торгівельної марки ZELMER на український ринок. В липні 2010 р. було відкрито перший фірмовий магазин та спеціалізований центр сервісного обслуговування обладнання торговельної марки Zelmer. На сьогоднішній день сотні тисяч українців зупиняють свій вибір на товарах торгівельної марки ZELMER, довіряючи її постійній якості, надійності та безпеці. 15 листопада 2011 р. на Україні під назвою MBT Trade ТзОВ було зареєстровано товариство з обмеженою відповідальністю з центральним офісом у Києві, тобто український суб'єкт господарювання.  Компанія була заснована в рамках реалізації стратегії зміцнення позиції торговельної марки Zelmer на стратегічних ринках Центральної та Східної Європи. Поява нового суб'єкта господарювання пов'язана з швидким підйомом позиції Zelmer на ринку України та збільшення долі продажу на цьому ж ринку у прибутках Групи. Основна діяльність Компанії зосереджена на продажу обладнання торговельної марки Zelmer на Україні.

З кожним роком позиція торговельної марки на українському ринку стає все більш міцнішою. До головних категорій виробів, завдяки яким компанія Zelmer здобула свою високу позицію на ринку, зараховуються пилососи, зокрема миючі пилососи та м'ясорубки.

Ви знайдете вироби компанії Zelmer у: