This version of the page http://www.komo.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-01. The original page over time could change.
ТМ КОМО
ТОВ "Українська сирна компанія" представляє інтереси найсучаснішого високотехнологічного сироробного підприємства ПАТ “Дубномолоко".

Детальніше
Унікальні нові сири КОМО, виготовлені за власними рецептами
ТМ Комо пропонує лінійку з трьох нових сирів, кожен з яких має свій характер, смак і рекомендований спосіб використання, споживання. На створення нової лінійки сирів Тенеро-Фамілія-Гранде фахівців КОМО надихнули сири Середземномор’я.

Детальніше

17.07.2014

В Києві відсвяткували День молока
1 червня на Співочому полі в Києві відбулося святкування Дня молока. ТМ «КОМО» із задоволенням підтримала соціальний проект, оскільки маємо спільну мету – популяризацію корисних і натуральних молочних продуктів! Сподіваємось, у гостей залишились такі ж приємні і теплі враження!
Детальніше


3.06.2013

Тестування сирів в Росії
Тестування сирів в Росії – КОМО на другому місці
14.09.2011

ТМ КОМО виводить на ринок абсолютну новинку
ТМ КОМО виводить на ринок абсолютну новинку: сир «Старий Голландець», нарізаний тонкими скибками та фасований у жорсткий прозорий лоток. Виготовлений з відбірної сировини за старовинним рецептом, сир «Старий Голландець» має насичений смак та солодкий, злегка фруктовий аромат. Зріз сиру ідеально рівний, без дірок. Секрет отримання такої високої якості полягає в технології тривалого дозрівання сиру в спеціальному покритті, що не тільки убезпечує продукт від надмірного всихання, а сирну кірку – від механічних пошкоджень, але й перешкоджає росту дріжджових грибків та цвілі. Сир «Старий Голландець» від ТМ КОМО стане вишуканим, оригінальним, справді нетрадиційним доповненням до Вашого столу.
1.11.2010

В асортименті представлені нові види продукції
В асортименті представлені нові види продукції - тверді сири "Російський класичний" зі смаком і ароматом волоських горіхів.
16.09.2010

© 2010 КОМО. Всі права застережено .

adderall online

/