This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/budget_dubai.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-30. The original page over time could change.
Budget Прокат авто в Дубаї
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Прокат авто в Дубаї


Якщо Ви вирішили відвідати Дубай, в першу чергу знайте, що це найбільше місто Об'єднаних Арабських Еміратів і він по праву вважається одним з найспекотніших міст світу. Оскільки Дубай має величезну площу, яка, наприклад, перевищує Київ більше ніж у 4 рази, відмінним рішенням для Вас буде орендувати авто для зручного та комфортного пересування по місту і його околицях!

Дубай відвідують з найрізноманітніших причин, так як це місто знаменитий багатьма своїми перевагами:
- Приголомшливий шопінг, особливо під час сезонних розпродажів, коли Ви можете придбати все, що душі завгодно за просто смішними цінами;
- Бізнес сфера, адже Дубай - це фінансовий центр затоки, тут вирішуються всі найважливіші економічні питання;
- Незабутній відпочинок: тут Ви знайдете повну безтурботність і забудете про всі свої проблеми. Дубай допоможе Вам відновити сили і наповнить позитивною життєвою енергією.
- Дубай також вважається спортивною столицею Близького Сходу, і тут проходить численна кількість змагань.

Можна ще дуже багато описати цікавих особливостей і фактів про Дубай, але головне те, що це місто обов'язково залишить самі хвилюючі і незабутні враження у кожного приїжджого!

Орендувати автомобіль в Дубаї разом з Budget Ви зможете в Міжнародному Аеропорту Дубай або в зручному для Вас місці, попередньо домовившись про це з менеджером по прокату авто.

Прокат авто в Дубаї від Budget дозволить зберегти Ваш час і витратити його з комфортом на заплановані справи. Адже взявши автомобіль в оренду, ви з легкістю проїдете по всіх найвідоміших визначних пам'ятках, прогуляєтесь вздовж набережної, а також зможете відвідати сусідні міста!