This version of the page http://hh.ua/article/15411 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-27. The original page over time could change.
ТОП-10 вакансій для викладачів

ТОП-10 вакансій для викладачів

Поделиться:

Останні кілька років на перший план виходить ідея безперервного навчання. До постійного удосконалення знань та навичок підштовхує і бурхливий розвиток технологій, і криза. Тому крім вакансій для вчителів і вихователів з’являються пропозиції, пов’язані з навчанням дорослих. Кожну першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти. Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна пропонує добірку найцікавіших вакансій для працівників цієї сфери.

Професія педагога в Україні, на жаль, не належить до переліку найбільш перспективних або високооплачуваних. Але усвідомлення суспільством необхідності постійно розвиватися і удосконалювати свої знання поступово набирає сили. Потреба в тих, хто може і хоче навчати, зростає.

Репетиторський центр «ЛОГОС» шукає Викладача дошкільної підготовки для виконання дуже складної, але в той же час вдячної роботи. Потрібні комунікабельні й освічені співробітники, які хочуть працювати в команді. Досвід роботи необов’язковий, а ось прагнення до постійного зростання і розвитку сприймається схвально. Окрім зарплати розміром 3 000 — 4 000 грн., успішний пошукач може розраховувати на офіційне оформлення, гнучкий графік роботи і навчання за рахунок компанії.

Для досвідчених педагогів відкрита вакансія Викладача у приватний дитячий садок. Центр раннього розвитку шукає співробітника з вищою освітою і досвідом роботи мінімум 1 рік. Основні вимоги: робота з дітьми від 2 до 6 років; знання методик розвитку, підготовки до школи; складання програм і планів роботи. У відповідальних, пунктуальних пошукачів із активною життєвою позицією шанси на працевлаштування вищі. Центр пропонує зарплату розміром 3 000 грн., але вона може бути й більшою залежно від професійних навичок і досвіду кандидата. Також передбачені премії. Додатковими бонусами можна вважати можливість працювати півдня й невеликі групи до 12 дітей.

Спеціалісти з природничою освітою можуть спробувати себе в ролі Викладача біології і хімії. Окрім стандартних обов’язків учителя, таких як розробка навчальних матеріалів і проведення уроків, успішному кандидату доведеться опанувати авторську методику викладання, а також брати учать у заходах центру (дитячі свята, тематичні уроки, дні відкритих дверей). Пропонована зарплата — 2 500 — 4 000 грн. Є можливість навчання для співробітників без досвіду. Також роботодавець пропонує роботу в дружному колективі й можливість втілювати власні творчі ідеї.

Мовна школа, що працює за авторською методикою Дениса Рунова, запрошує до співпраці Учителя англійської мови. Вимоги до пошукачів досить високі: досконале володіння англійською мовою; комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість; не менше 3 років досвіду роботи викладачем англійської мови; уміння й бажання викладати. Проте приємним доповненням до зарплати розміром від 3 500 грн. стануть безкоштовні бізнес-тренінги для співробітників школи, цікава творча робота, а також професійне і кар’єрне зростання.

Бажаючим викладати англійську для найменших відкрита вакансія Викладача англійської мови в дитячому клубі «Еврика». Претендент на посаду повинен мати вищу педагогічну або лінгвістичну освіту, досвід роботи з дітьми, володіти грамотною англійською мовою і правильною вимовою. Також перевагою для кандидата буде знання французької або німецької мови. Компанія пропонує зарплату від 1 000 до 7 000 грн. Співробітник буде мати можливість кар’єрного зростання, систематичного навчання за рахунок компанії та спілкування з цікавими колегами.

Розвиток Інтернет-технологій не оминув і сферу освіти. Футурологи прогнозують, що через кілька десятиліть необхідності у звичайних класах не буде. Уже сьогодні багато університетів зі світовим ім’ям пропонують слухачам онлайн-курси, а чимало викладачів консультують своїх студентів через Skypeабо e-mail.

Онлайн-школа «Інглекс» шукає Викладача англійської мови, який зможе вести уроки з допомогою Всесвітньої павутини. Таким чином, співробітник отримає низку переваг. По-перше, викладач зможе працювати в себе вдома, не витрачаючи часу й грошей на дорогу. По-друге, студентами є мотивовані дорослі люди. Крім цього, співробітнику школа надасть сучасні навчальні матеріали, а також безкоштовне навчання у методиста і консультації щодо всіх питань, котрі виникають у процесі роботи. Компанія може забезпечити стабільним і високим навантаженням (від 15 годин на тиждень і вище). Проте й співробітники повинні відповідати високим вимогам. Серед іншого, кандидат повинен мати досвід викладацької роботи (на курсах або репетитором) від 3-х років; диплом викладача англійської мови та рівень англійської мови Advanced/Proficiency. Також бажаний досвід проживання в англомовних країнах, наявність міжнародних сертифікатів. Зрозуміло, специфіка передбачає можливість постійного доступу в Інтернет, володіння гарнітурою і Web-камерою. При достатньому навантаженні заробіток може складати від 6 000 руб.

Інколи навчання пов’язане з навичками, які не стосуються роботи, але потрібні в повсякденному житті. Або просто в людини виникає бажання навчитися чомусь новому. А попит, як відомо, породжує пропозицію.

Школа гітари «Serenada» готова бачити в себе в штаті Викладача класичної гітари з досвідом роботи від 1-го року. Все, що потрібно пошукачу, — профільна вища/середня освіта й такі якості, як відповідальність і комунікабельність. Додатковим плюсом буде вміння грати й викладати гру на електрогітарі. Школа пропонує зручний графік і зарплату в розмірі від 2 500 грн.

Якщо ви завзятий автомобіліст, отримуєте задоволення від водіння й готові поділитися своїм досвідом, то на вас чекають у школі водійської майстерності «REGA» на посаді Автоінструктора. Досвід роботи інструктором необов’язковий, а ось стаж водіння автомобіля повинен бути від 5 років. Окрім цього, претенденту на заміщення вакансії знадобиться вища освіта, водійське посвідчення категорії А і В. Також він повинен добре знати Правила дорожнього руху. Бажаною умовою є наявність власного автомобіля. Школа гарантує зарплату від 4 000 грн., можливість працювати повний або неповний робочий день, тримісячне стажування і комфортні умови праці.

Головною цінністю в інформаційному суспільстві є знання. Розуміючи це, багато компаній сьогодні роблять ставку на навчання й підвищення кваліфікації персоналу. Для цього запрошують тренерів особистісного зростання або бізнес-тренерів. Наприклад, агенція «Кар’єра» оголошує конкурс на вакансію Тренера у відділ продажу і маркетингу. Основні вимоги до претендентів на посаду: педагогічна освіта; досвід роботи тренером від 3-х років; досвід розробки, впровадження і підтримки дистанційного навчання (вебінари, інтерактивні курси, скап-конференції); англійська на рівні Advanced. Також співробітник повинен мати творчий підхід до завдань і навички публічних виступів. До обов’язків буде входити: проведення відкритих тренінгів, презентацій, конференцій у Києві та регіонах; підготовка навчальних статей у друковані видання компанії; підтримка і просування проектів онлайн-освіти. Для працівника з таким запасом знань і досвіду передбачені гідна зарплата в розмірі 8 000-11 000 грн., соц. пакет і робоче місце в центрі міста.

Міжнародна академія бізнесу й інформаційних технологій радо зустріне в своїй команді Викладача організації страхового бізнесу з досвідом роботи від 6 років. Вимоги до кандидатів досить високі, а саме: наявність практичного досвіду роботи в сфері страхування на позиції топ-менеджера; наявність ученого ступеню (ступінь МВА дає перевагу); а також наявність досвіду викладацької діяльності в бізнес-школах. Але й зарплата відповідає вимогам — 1 000 USD.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в жовтні 2014 року.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте