This version of the page http://hh.ua/article/15094 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-27. The original page over time could change.
ТОП-4 літніх стажувань для студентів

ТОП-4 літніх стажувань для студентів

Поделиться:

Молоді фахівці стикаються чи не з найвищою конкуренцією на ринку праці. Анекдотична ситуація «На роботу не беруть без досвіду роботи» стає реальністю для багатьох студентів. Хорошим виходом для молодого спеціаліста в цій ситуації стане літнє стажування. Можна не лише набути досвіду і трохи заробити, але і зробити перший крок до роботи своєї мрії. Саме тому Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна підготував добірку ТОП-6 найкращих стажувань для студентів та випускників.

Успішна компанія «1+1 медіа» запрошує на стажування та дає можливість позмагатися за працевлаштування студентам 4, 5, 6 курсів або випускникам поточного року, які мають грамотну письмову і усну мову (українську, російську), рівень володіння англійською мовою intermediate і вище. Також знадобиться гарне вміння користування ПК та соціальними мережами. Перевагу надаватимуть тим, хто має мінімальний досвід роботи, волонтерства та членства у студентських організаціях. Компанія обіцяє комфортний офіс, відсутність дрес-коду, відсутність суворої ієрархії, відкриті комунікації, доступ до професійного обладнання та новітніх телевізійних технологій, можливість підвищити свою вагу на ринку праці.

Академія бізнесу міжнародної компанії EY (колишній Ernst&Young) відкрила вакансію інтерна. На цю позицію розглядають студентів від третього курсу навчання, з хорошим рівнем англійської мови, гарними навичками роботи з комп’ютером та можливістю працювати по 20 годин на тиждень. До основних задач стажера увійдуть певні адміністративні обов’язки, робота в CRM та допомога в підготовці матеріалів до семінарів.

Стажери потрібні й у відділення ProCredit Bank в Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі та Донецьку. Тривалість програми – півроку. Сума стипендії, що виплачується кожного місяця, – 2 000 грн., студентам з інших міст компенсується вартість проживання (1 500 грн.). Під час навчання учасники будуть здобувати базові знання у фінансовій на економічній сферах, ознайомляться з основами банківських процесів і послуг, принципами бухгалтерського обліку та здобудуть багато іншого корисного досвіду. Охочі попрацювати на цій посаді повинні бути готовими до повної зайнятості, мати вищу освіту, знати англійську мову на середньому рівні та вміти працювати в команді.

Цікаву можливість стажування на виробництві пропонує компанія SUN InBev Ukraine. Той, хто потрапить на програму, дізнається про всі тонкощі сучасного пивоваріння. Найкращим інтернам роботодавець готовий запропонувати посаду на самому виробництві або у відділі логістики. Компанії потрібні активні, комунікабельні кандидати з лідерськими якостями. Виробничі майданчики, де пошукачі можуть здобути свій перший досвід роботи, знаходяться в Бельгії (Левен), Харкові, Чернігові та в Миколаєві.

Інформація отримана з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в липні 2014 року.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте