This version of the page http://www.aton-leasing.com/index.php/uk/leasing (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-27. The original page over time could change.
Лізинг
  • Головна
  • Про Компанію
  • Лізинг
  • Новини
  • Преса про нас
  • Продаж
  • Додаткові послуги
  • Умови
  • Контакти
    • Головний офіс
    • Чернігівське представництво
ЛІЗИНГ є визнаним фінансовим інструментом, який виступає своєрідним каталізатором рівня інвестиційної активності економіки. Лізинг, як одна з форм інвестування, дає можливість відновити і якісно поліпшити основні фонди підприємств, розширити виробничі потужності, що, зрештою, дозволяє значно підвищити рівень конкурентоздатності продукції. Відповідно до вимог законодавства України, в лізинг може бути передано майно, яке відноситься до основних фондів підприємства.

Пріоритетом роботи нашої лізингової компанії є оперативний та фінансовий лізинг.

Підприємству простіше і, як правило, вигідніше отримати устаткування та автомобільний транспорт на умовах лізингу, ніж залучати кредитні кошти на його придбання, оскільки лізингове майно знаходиться у власності лізингодавця і може виступати як предмет застави, що забезпечує зобов'язання лізингодавця перед банком - кредитором. Лізингоодержувач звільняється від внесення додаткової застави і пов'язаних з цим процедур, що є обов'язковим при кредитуванні. Зобов'язання по лізингу не впливають на загальну кредиторську заборгованість підприємства, що дозволяє безперешкодно залучати додаткові кредитні кошти для потреб основного виробництва.

Через свою простоту та ефективність лізинг дозволяє лізингоодержувачам постійно оновлювати основні фонди підприємства відповідно до сучасних вимог ринку, що дає значні конкурентні переваги.

Лізинговий договір гнучкіший, ніж кредитний договір або договір позики. Він надає можливість обрати найбільш прийнятну для сторін схему виплат, що дозволяє скоординувати і оптимізувати довгострокову фінансову стратегію лізингоодержувача.

Після закінчення терміну дії лізингового договору право власності на майно за бажанням лізингоодержувача може переходити до нього. При цьому за незначною залишковою вартістю, яка враховує залишкову суму лізингових платежів і побажання лізингоодержувача відносно визначення розміру ліквідаційної вартості.
При придбанні майна за допомогою лізингу, лізингоодержувач автоматично отримує цілий комплекс додаткових послуг з транспортування, розмитнення, страхового оформлення, державній реєстрації і так далі. Всі дії, які покупцеві доводиться самостійно здійснювати в разі придбання майна за власні або кредитні кошти, при лізингу виконуються співробітниками лізингової компанії.
 

Новини

10.06.2015 За результатами діяльності підприємства в 2014 році Збори засновників Лізингової компанії «АТОН-ХХI» прийняли рішення  про участь підприємств в заходах, що будуть направлені на формування соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством, зокрема в частині вирішення соціальних потреб населення з питань охорони здоров’я.

Детальніше...
 

20.05.2015 Лізингова компанія «АТОН-ХХI» пропонує для юридичних та фізичних осіб послуги оперативного та фінансового лізингу для придбання ЖИТЛОВОЇ та КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ – основні умови наступні:

Детальніше...
 

10.05.2015 Лізингова компанія «АТОН-ХХI», залучає на постійній основі грошові кошти для розширення існуючого бізнесу від фізичних та юридичних осіб.

Детальніше...
 

15.04.2015 Лізингова компанія «АТОН-ХХI» разом з ТОВ «ІНТЕР АВТО ТРЕЙДІНГ» розпочали спільну програму по реалізації на умовах оперативного та фінансового лізингу будь – які АВТОБУСИ марок ЕТАЛОН, БОГДАН, ПАЗ, РУТА та інші модифікації, АВТОМОБЛІЛІ  марок ISUZU, HUANDAI, ГАЗ, ТАТА  та інші, ФУРГОНИ будь – яких модифікацій та видів. Строк лізингу – до 48 місяців, авансовий платіж – від 25% вартості автомобіля, здороження – від 9,5 % в рік в гривні.

Детальніше...

Допоміжне меню

Головна

Про Компанію

Лізинг

Новини

Преса про нас

Продаж

Додаткові послуги

Умови

Контакти

Зараз на сайті

На даний момент 10 гостей на сайті
http://myjoomla15.ru | http://wordpress69.ru | audittfans.ru | myfiatstilo.ru | rav4fans.ru

Контакти

Головний офіс Києва

м. Київ,
вул. Волинська, 10А,
оф.296
тел: (+38 044) 242-50-19 (56)
моб: 067-408-08-44,
067-500-82-76
e-mail: info@aton-leasing.com

Карта проїзду

Статистика

.