This version of the page http://pik.cn.ua/15902/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-17. The original page over time could change.
Сесія Чернігівської міської ради зірвана. Глаба вимагає відставки Соколова | Події і коментарі
Ви можете додати свою інформацію на сайт, або надіслати повідомлення адміністрації.
Тема:
Ваш e-mail:
Ім`я:
Додати фото:
Текст:
(Оновити зображення коду)
Всі поля окрім фото обов'язкові до заповнення

Середа, 17 червня 2015, 10:28
Вхід Реєстрація
  • Головна

  • Чернігів

  • Ніжин

  • Прилуки

  • Фото-Відео

  • Вибори

  • Інтерв'ю

  • Блоги

  • Вибори 2014

  • Вибори 2015

  • Профілі

  • Контакти

;

E-mail:

Пароль:

Я забув пароль
Увійти
Зареєеструватися
Реєстрація користувача
Зареєструватися

Вкажіть ваш E-mail:

На вказаний E-mail буде відправлено посилання за яким ви зможете втсановити новий пароль.
Нагадати пароль
Зареєеструватися

Популярні

Сесія Чернігівської міської ради зірвана. Глаба вимагає відставки Соколова

09:56 28.05.2015    Версія для друку  Коментарі 8 Оцінок:
0

Сьогодні, 28 травня, заплановане проведення 51 сесії Чернігівської міської ради. До порядку денного включено 14 питань. Повний перелік питань Ви можете переглянути за посиланням.

Зазначимо, що важливими питаннями цієї сесії є передача залізничної лікарні у комунальну власність міської ради.

Також, депутати можуть виділити дві земельні ділянки у археологічній зоні міста забудовникам під будівництво багатоповерхівок. Детальніше про це читайте за посиланням.

Нагадаємо, що перед початком сесії Андрій Глаба та його оточення - Дмитро Зінін та Олег Васик, разом із пенсіонерами мітингували під стінами міськради, після чого намагалися прорватися до сесійної зали.

 

Також, Глаба неодноразово закликав зривати сесію, допоки їх питання про «вбивчі тарифи» не буде вирішене. Однак, присутні на сесії, лікарі із залізничної лікарні просили Глабу не зривати сесію, аби вони могли вирішити своє питання.

 

 

10:00 Депутати почали займати свої місьця у сесійній залі. 

10:20 Сесія Чернігівської міської ради так і не розпочалася.  У залі присутні величезна кількість людей.

 

10:30 Чернігівці, які прийшли з Глабою, скандують «Соколова в зал». Коли міський голова таки зайшов до зали, пенсіонери почали вигукувати «Ганьба!».

 

 

51 сесія Чернігівської міської ради розпочала свою роботу.  На сесії присутній народний депутат України Олег Купрієнко.

10:35 Перед початком затвердження порядку денного Андрій Глаба вийшов за трибуну і попросив слово. Однак, Олександр Соколов продовжує читати порядок денний, не звертаючи увагу на Глабу.  До порядку денного включили питання про місцеві ініціативи.

Андрій Глаба взяв мегафон, та почав вигукувати «Геть Соколова!», його підтримали ті, хто прийшов з ним разом на сесію.  Після, він почав зачитувати свої вимоги. 

 

10:37 Не зважаючи на галас в залі та вигуки «Ганьба!», депутати затвердили порядок денний сесії.

Глаба заявив, що кричатиме Соколову на вухо, якщо той не вислухає вимоги чернігівців. В свою чергу, Соколов продовжує монотонно зачитувати питання з порядку денного.  

 

10:40 Розпочалася штовханина між прихильниками Глаби та працівниками правоохоронних органів. Міліціянти намагалися виштовхати Глабу з сесійної зали.

 

Чернігівський міський голова Олександр Соколов залишив сесійну залу.

 

Присутні на сесії продовжують скандувати «Банду геть!»  

 

10:45 Глаба стоїть за трибуною та вимагає відставки міського голови Олександра Соколова. Також, Андрій Глаба заявив, що піде до кабінету Соколова.

Під кабінетом мера стоять правоохоронці.  

10:50 Слово взяв депутат Чернігівської міської ради Костянтин Іванов, який намагається заспокоїти мітингувальників та пояснити, що без Соколова жодне питання прийняте не буде.  

 

Глаба закликає мітингувальників запросити до залу секретаря міської ради Владислава Кухара, аби провести сесію без міського голови. Також, він закликає депутатів міськради погодитися проводити сесію без Соколова та вирішити питання, які зазначені у його вимогах.  

 

10:55 Глаба та його компанія пішли до кабінету секретаря міської ради Кухара просити провести сесія без Соколова. Однак, секретаря на місці не виявилося.

Тому, мітингувальники пішли його шукати.  

11:00 Андрій Глаба стоїть на трибуні, мітингувальники не розходяться не зважаючи на відсутність міського голови. Депутатів міської ради у залі майже не залишилось.  

 

11:05 Після консультації з Зініним Глаба заявив, що будуть не розходитись поки Соколов не напише заяву про відставку і закликав людей займати місця  

11:15 Андрій Глаба заявив про початок безстрокової акції у Чернігівській міській раді. Він та його прихильники залишатимуться у сесійній залі допоки міський голова Олександр Соколов не напише заяву про звільнення. Глаба пообіцяв мітингувальникам, що організує поставку води та бутербродів.  

11:30 Організатори безстрокової акції закликають реєструватися людей на чергування в сесійній залі Чернігівської міської ради.  

14:00 Депутати Чернігівської міської ради збираються знову до сесійної зали після перерви. Очікується продовження пленарного засідання.

 

Мітингувальники досі знаходяться в сесійній залі, двоє чоловіків зайняли місце міського голови Олександра Соколова та секретаря міської ради Владислава Кухара.  

14:15 Підходи до трибуни блокують кремезні молодики. До зали зайшов Кухар, після нетривалої розмови з Глабою, Кухар вийшов з сесійної зали.

В залі присутні близько 30 депутатів.

«Бабусь Глаби» у сесійній залі залишилось менше півсотні.  



14:35 В залі з'явилась знімальна группа телеканалу «1+1». Як відомо, телеканал, який належить Ігорю Коломойському включився у виборчу кампанію у Чернігові, де незабаром мають пройти довибори по 205 округу.

Телеканал «джинсує» Корбана та новостворений «Центр підтримки волонтерів», роботу якого організовує дніпропетровський "Фонд оборони країни". А членом наглядової ради Фонду є Геннадій Корбан.

11:45 До сесійної зали прийшли працівники правоохоронних органів. Розмовляють з Андрієм Глабою та його компаньйонами. Міліціянти вимагають документи від протестувальників.  

Як стало відомо ПіК, заява про правопорушення на сесій міської ради надійшла від Владислава Кухара.

 

14:55 Міліція переписує дані молодиків з їх посвідчень членів громадської організації «Народний контроль», яку очолює Андрій Глаба.

Міліція просить молодиків, що зайняли місце міського голови і секретаря пересісти в зал. Вони відмовляються.

 

15:10 До Чернігівської міської ради приїхав заступник начальника УМВС в Чернігівській області Роман Пицків.

15:15 Депутати Чернігівської міської ради знову починають розходитися. Очевидно, що сьогодні пленарне засідання проводити вже ніхто не збирається. Тож, сесія перенесена на невизначений термін.  

Пенсіонери виходять з зали. Залишаються лише молодики і міліція. Також, у залі присутні ще декілька депутатів.

Лікарі, які чекали розгляду питання про передачу залізничної лікарні у комунальну власність, також покинули залу  

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
До теми:
Працівники залізничної лікарні Чернігова пікетують сесію міської ради
Хто і що будуватиме біля технологічного університету?
Прокуратура може заборонити будувати біля Єлецького монастиря
Депутати міськради виділили землю навпроти Єлицього монастиря під будівництво
Суд зобов’язав Чернігівську міськраду прийняти залізничну лікарню у комунальну власність міста
Твитнуть

КОМЕНТАРI

 | 

КОМЕНТАРI FACEBOOK

 | 

КОМЕНТАРI ВКОНТАКТЕ

Гість )) 2015-05-28 10:38:29   Оцінок:
0

Дайте Глабе 200 грн и он покинет зал! Медики скиньтесь. Зинин ему платит зарплату всего лишь 1500 грн/мес Второй вариант, заплатите коммунисту Зинину 3000 гран и он уберет свою шестерку из зала.

Гість Олександр 2015-05-28 12:42:39   Оцінок:
0

Суммы побольше, но суть верная.

Гість Игорь 2015-05-28 15:23:24   Оцінок:
0

Мой знакомый руководитель предприятия.Он пользуется земельным участком, который арендует у города.Но уже пол года не может платить за землю, потому что на сессиях не утверждают проект по его земельному участку.То сессии срывают, то голосов не хватае

Гість )) 2015-05-28 15:59:11   Оцінок:
0

Что за цирк разводят кучка неуравновешенных)))

Гість Семен Палій 2015-05-28 16:18:09   Оцінок:
0

На виборах 2012 року, за цю. вибачте, єбонуту наголову глабу, у шести районах проголосувало 36 чоловік. І така потвора править сьогодні бал. Соколов приведи на сесію афганців, і нехай вони винесуть цих глаб з беями на носаках.

Гість Правдоруб 2015-05-28 18:12:28   Оцінок:
0

Семен с твоих коментариев, так самая больная людина це ти! Только и можешь, что коментарии писать-диванный воин! Все кто выступают против таких акций или чиновники или их шестерки, но даже шестеркам нужно будет платить по новым тарифам!

Гість анна 2015-06-01 08:53:31   Оцінок:
0

Глабу-геть!! Соколов - наш мэр! Мы его знаем много лет, много к нему вопросов, но народ его выьирал и не Глабонам решеть, кому быть мером в Чернигове!!

Гість Ніжин 2015-06-01 18:05:20   Оцінок:
0

Невже майдан нічого не навчив чернігівців. Скільки Ви будете терпіти Соколова? Скільки у вас треба вкрасти?? Невже тіньова схема повернення 4,7 млн грн(без індексації за 4 роки приблизно 50% від 4,7 млн грн) через Сівербуд вас влаштовує? де розум?

Додати коментар
Ім'я
Код

(Оновити зображення коду)
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

На сесії облради знову намагатимуться ухвалити Перспективний план формування тергромад

Голова обласної ради Микола Звєрєв підписав розпорядження про скликання двадцять шостої (позачергової) сесії обласної ради шостого скликання на 19 червня 2015 року. Про це повідомляє відділ...

Через поїздку Соколова до Брюсселю, судове слухання знову перенесли

Чернігівський міський голова Олександр Соколов з 16 по 18 червня перебуває у Брюсселі, Бельгія, на міжнародній конференції з енергозбереження. Саме це і стало причиною для перенесення судового...  (Коментарів: 1)

На Чернігівщині сплачено понад 61 мільйон гривень військового збору

Надходження військового збору від платників Чернігівської області склали 61,3 млн. грн. Вагома частка в наповненні бюджету припадає на ДПІ в м. Чернігові – 40 відсотків, Прилуцьку ОДПІ...

Військова прокуратура з'ясовує обставини передачі контрабанди бійцем «Чернігова» на окуповану територію Луганщини

До Станиці Луганської прибули працівники військової прокуратури, щоб розібратися з інформацією про передачу контрабанди на окуповані території. Про це повідомляє прес-служба військової...

Екологічна інспекція зробила гідрохімічні дослідження води у річках Десна та Стрижень

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області отримала інформацію про факт несанкціонованого спуску води в р. Стрижень. З метою встановлення впливу на стан р. Десна вод р. Стрижень...