This version of the page http://www.itt-group.com/career (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-16. The original page over time could change.
ITT - Інвестиційна група
  • Про групу
  • Структура групи
  • Аналітика
  • Новини
  • Кар’єра в ІТТ
  • Партнери
  • Контакти
Украинский | En  
Брокеридж та інвестиційний банкінг
Пряме інвестування
Інвестиції в нерухомість, девелопмент
Управління активами
Інвестування для фізичних осіб
Депозитарна установа

 Вітаю всіх потенційних працівників Інвестиційної  групи ІТТ!

Стратегія кадрового менеджменту нашої компанії базується на наступному принципі: найціннішим активом є люди, працівники, їхні знання, ідеї та досвід. Тому, незважаючи на негативні наслідки, зумовлені світовою економічною кризою, ІТТ докладає максимум зусиль з метою збереження ядра  молодого, талановитого та  високо професійного кадрового потенціалу Інвестиційної групи ІТТ, ґрунтовно підходить до системи розвитку персоналу, раціоналізації його складу та структури.
Успіх спільної  справи прямо залежить від якості роботи кожного з нас,  нашого вміння бачити та відчувати групу ІТТ як єдине ціле. У свою чергу, група компаній створює сприятливі умови для забезпечення успішної роботи професіоналів як в команді, так і самостійно з метою забезпечення самореалізації та особистісного зростання кожного працівника.
Це, в першу чергу, - гарантування  стабільної зайнятості, внутрішнього кар’єрного зростання, збереження та підвищення якості знань та досвіду, створення комфортних умов праці, зміцнення почуття корпоративної спільноти, атмосфери доброзичливості та взаємодопомоги, підвищення зацікавленості працівників у тривалій та ефективній роботі  у Компанії.
Ми намагаємося створити такий  простір, де працівники отримують задоволення від виконаної роботи і знаходять суспільне визнання своїх досягнень. Наша команда – це досвідчені люди, що власне формували обличчя групи ІТТ, а також нові постаті, яким ІТТ дає шанс проявити себе та привнести в нашу діяльність щось нове. Приймаючи на роботу людей сьогодні, як і 19 років назад – попри будь-які зовнішні фактори, ми даємо їм впевненість у майбутньому!

Якщо Ви ініціативні, амбітні, впевнені у своїх знаннях, якщо Ви – гармонійна особистість, здатна працювати у по-справжньому дружньому колективі, надсилайте Ваше резюме факсом 0(44) 287-2112 або ж електронною поштою: ludmila@itt-group.com.

Людмила Анатоліївна Малюченко

 


 
Версія для друку