ВИСТАВКА 2015

  • Каталог виставки
  • Фото
  • Відео
  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2014
  • Каталог виставки 2014
  • Фото з виставки 2014
  • Відео з виставки 2014
  • Архів

ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСНИКІВ ВИСТАВКИ-2013

VD MAIS, НВФ

Центральний офіс:
Україна, 03061, Київ
вул. М. Донця, 6
тел.: +380 44 220-01-01
факс: +380 44 220-02-02
e-mail: info@vdmais.kiev.ua
web: http://www.vdmais.kiev.ua

Представництво у Львові:
79058, Львів, пр-т В. Чорновола, 67, к. 311
тел./факс: (032) 245-54-78
e-mail: s.luschak@vdmais.kiev.ua

Науково-виробнича фірма «VD MAIS» – один з найбільших українських дистриб’юторів електронних компонентів та систем. «VD MAIS» надає консалтингові послуги та забезпечує створення замкненого циклу за принципом «все з одних рук», включаючи підбір та постачання компонентів, вузлів і матеріалів, необхідних для організації серійного виробництва нових виробів, розробку та виготовлення друкованих плат, контрактну розробку і виготовлення за ТЗ замовника електронних вузлів, тестування та випробування готових електронних виробів. Система менеджменту якості фірми сертифікована на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008.
З 1996 р. НПФ VD MAIS видає щомісячний науково-технічний журнал «Електронні компоненти та системи», в якому публікуються інформаційні повідомлення про нові продукти, аналітичні огляди та тематичні статті.
Основні напрямки діяльності постачання від всесвітньо відомих виробників:
Електронних компонентів: «AnalogDevices», «Bluetechnix», «Cree», «DDC», «Dynex», «Fordata», «Foryard», «Gaїa», «Geyer», «Kendeil», «Kingbright», «Ledil», «MeanWell», «MicroPowerDirect», «Microsemi», «Mini-Circuits», «Omron», «Recom», «Siti», «Sonitron», «Suntan», «Telit», «Vacuumschmelze», «XILINX», «Yitran» та ін.
Електромеханічних компонентів: «Belden», «Bopla», «Ebm-papst», «HARTING», «Kroy», «LappGroup», «Molex», «PhoenixContact», «Rittal», «Schroff», «TE Connectivity», «TKD» та ін.
Структурованих кабельних систем: TE Connectivity – EnterpriseNetworks («AMP», «KRONE»).
Виробів промислової автоматизації: «Acme-Portable», «Advantech», «Eaton», «Portwell», «Siemens».
Вимірювальних приладів: «Fluke», «Hameg», «Rohde&Schwarz», «Tektronix», «UNI-Trend».
Запасних частин для офісної техніки: «Hewlett-Packard» і «Fujitsu».
Обладнання та матеріалів для монтажу/демонтажу електронних компонентів: «AIM», «BERNSTEIN», «Charleswater», «Electrolube», «Essemtec», «Jun-Air», «KIC», «KOLVER», «LPKF», «Miele», «NEXSCIEN», «Nordson», «OPTILIA», «PACE», «Samsung», «SEHO», «TWS», «Vision», «WEISS» і ін.
Друкованих плат – проектування та виготовлення дослідних зразків, дрібних і великих серій друкованих плат по ГОСТ 23752-79 (виробництво в Україні) або за стандартом IPC-A-600Н (виробництво за кордоном), в т. ч. на алюмінієвій основі.
Дистрибуція та прямі поставки: «Doosan», «NELCO».
Контрактне виробництво – три лінії автоматизованого монтажу SMD-компонентів з використанням обладнання таких відомих компаній, як «Samsung», «Essemtec», «PACE», «Miele», «TWS». Можливість виготовлення як зразків і настановних партій, так і великих серій від 10 до 100 тисяч друкованих плат на місяць. В даний час досягнута продуктивність 1,5 млн SMD-компонентів на добу.