This version of the page http://www.farmak.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-09. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
«Фармак» у світі
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Прес-центр Прес-релізи
  • 08червня
    2015

    Акціонери ЄБРР відвідали «Фармак»

    Третього червня фармацевтичну компанію «Фармак» відвідала офіційна делегація Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Цей захід відбувся в рамках 5-денного візиту делегації ЄБРР до України.

  • 30квітня
    2015

    «Фармак» отримав членство в Європейській Бізнес Асоціації

    20 квітня 2015 року Правлінням Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) було прийнято рішення про вступ фармацевтичної компанії «Фармак» до складу ЕВА.

  • 27листопада
    2014

    Фармацевти, регулюючі органи та науковці обговорили готовність вітчизняної фармгалузі до вимог ЄС

    25 листопада 2014 року на базі фармацевтичного підприємства «Фармак» відбулося спільне засідання керівного складу Національної академії медичних наук України та підприємств-членів Асоціації «Виробники ліків України» за участю керівників Міністерства охорони здоровʼя України та Державної служби України з лікарських засобів.

  • 09вересня
    2014

    «Фармак» виступив організатором Родинної Олімпіади у Шостці

    Вітчизняний виробник ліків, лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» виступила організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. Спортивне свято стало однією з родзинок святкування Дня міста, що відбулося 3 вересня 2014 року.

  • 16січня
    2014

    Держлікслужба надала згоду «Фармак» на поновлення виробництва та обігу лікарських засобів

    Державна служба України з лікарських засобів надала згоду публічному акціонерному товариству «Фармак» на поновлення діяльності з виробництва лікарських засобів відповідно до наказу №1810 від 30.12.2013. Окрім цього, на підставі позитивних результатів додаткових досліджень лікарських засобів виробництва ПАТ «Фармак» Держлікслужбою було дозволено поновлення обігу лікарських засобів компанії «Фармак».

  • 14березня
    2012

    Лідер фармринку України компанія «Фармак» успішно впровадила проект SAP ERP

    14 березня 2012 року в приміщенні інформаційного агентства «Українські новини» відбулася прес-конференція компанії «Фармак» на тему «Впровадження проекту SAP ERP».

Завантажити прес-кіт Підписатися на RSS канал

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.