This version of the page http://galp.com.ua/index.php?id=63 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-07. The original page over time could change.
ПП ТД Галпідшипник: Основні постачальники - ina fag simrit megadyne
укр
рус
eng


Головний офіс


79035, Львів,
вул. Зелена 238-з
тел.:

(032) 297-01-93,
297-15-29,
297-65-66

e-mail: office@galp.lviv.ua

РЕЄСТРАЦІЯ

Логін:
Пароль:



Основні постачальники - ina fag simrit megadyne та інші


ТД «Галпідшипник» є мультибрендовою компанією. В цьому розділі ми надаєм первинну загальну інформацію про виробників, продукцію яких ми представляєм в різних напрямках. Співпрацюючи з ПП ТД "ГалПідшипник”, Ви отримуєте безпосередній доступ до продукції та сервісу провідних світових та вітчизняних виробників.






















































SKF




Концерн SKF ( Швеція) - компанія інженерних рішень та найбільший виробник підшипників. В компетенцію компанії входить надання технічної підтримки та послуг по техобслуговуванню, діагностиці та навчанню. Починаючи з винаходу дворядого кулькового підшипника в 1907 році, компанія SKF постійно є піонером і лідером у виробництві підшипників. Сьогодні SKF приділяє увагу розвитку п’яти платформ свого бізнесу: підшипники і підшипникові вузли, ущільнення, мехатроніка, технічні послуги, системи змащування. В структурі SKF нараховується 6 підрозділів: промисловий, автомобільний, електротехнічний, сервісний, авіаційний і підрозділ по виробництву сталі. У SKF – репутація виробника високоякісних підшипників, концерн працює по усьому світу та дотримується найвищих стандартів якості виготовлення продукції. Особливу увагу компанія SKF приділяє екологічній безпеці у виробництві, розвитку нових енегрозберігаючих технологій. Окрім роботи з SKF у статусі Авторизованого дистрибютора ПП ТД "ГалПідшипник" активно співпрацює по програмі "Партнер СКФ по технічному обслуговуванню". Ця співпраця дає можливість замовникам отримати безпосередній доступ до іновацій і рішень SKF



Shaeffler Gruppe Industrie




Промислова група Шафлер (Німеччина), що володіє товарними знаками (INA, FAG, LUK, Continental), є провідним світовим виробником підшипників кочення, ковзання, шарнірних та лінійного переміщення, спеціалізованних пристосувань для підшипников, а також пропонує широкий спектр продуктів і послуг в царині сервісу. Найширша гама продукції, що включає, згідно каталогу, 40000 серійно випускаємих виробів, задовільняє потреби всіх 60 галузей промисловості і сільського господарства. Основними факторами успіху промислової групи Шафлер є яскраво виражений іноваційний потенціал, близькість до клієнтів у всьому світі, високотехнологічні методи виробництва, найвищі критерії якості для всіх виробничих процесів, а також здатність швидко і ціленаправлено втілити побажання клієнтів в економічні рішення. Промислова група Шафлер – глобальна всесвітня компанія. Всі найбільші виробництва сертифіковані по ISO 14001 і визнані відповідними більш строгими нормами екологічного менеджменту і аудиту EC (EMAS)



NTN-SNR




Група NTN-SNR Roulements (Франція) (до 2008р. мала назву SNR Roulements) заснована в 1946 році, і є одним з основних виробників підшипників для різних галузей промисловості і найважливішим постачальником підшипників для автомобільної промисловості Європи. SNR - найбільший виробник Франції. Компанія SNR - основний постачальник підшипників для військово-промислового та авіабудівного комплексу Франції, монополист в виробництві підшипників для швидкісних поїздів TGV. Компанія першою в світі пройшла сертифікацію ISO 9001 серед виробників подшипникової продукції. SNR відома всьому світу як винахідник системи ABS для автомобільного транспорту. Без цієї системи активного гальмування неможливо уявити сучасний автомобіль. Нове народження компанія отримала після злиття в 2008 р. з найбільшою японською компанією NTN. В результаті злиття NTN-SNR займає перше місце в світі по об'єму виробництва. Створення єдиної логістики дозволяє замовникам отримувати одночасний доступ до продукції найбільших двох виробників найвищої якості. Злиття двох компаній, європейської та японської, принесло нові додаткові інвестициї і технологічний розвиток при збереженні торгової марки кожної  з цих компаній. Компанія SNR проводить політику високої якості та захисту оточуючого середовища.




FREUDENBERG-SIMRIT




FREUDENBERG-SIMRIT (Німеччина) – світовий лідер по розробці і виробництву ущільнень та віброізоюючих компонентів. Компанія пропонує найширший спектр номенклатури гумово-технічного призначення. В склад компанії „Freudenberg-Simrit” входять такі світові виробники як „Merkel”, “Simmerring”, “O-Ring”, “Lederer”, “Burgman”. Компанія пропонує ущільнюючі кільця, сальники, манжети, точне лиття, радіальні та гідравлічні ущільнення, сальникову набівку та іншу продукцію Загалом номенклатурний ряд складає біля 16000 наіменувать. Виробництво розташовано в 27 країнах світу. Позиція SIMRIT як світового лідера по ущільненням досягається постійними дослідженнями та науковими розробками.



RENOLD




Група компаній Renold (Великобританія), заснована в 1879 році, спеціалізується на виробництві редукторів та ланцюгових передач найвищої якості, які відповідають різним умовам використання чи робочим навантаженням. Включає в себе компанії Renold(Австрія), A&S(Німеччина), Renold SD, що дозволяє пропонувати кінцевому споживачу пропозицію ланцюгових передач в різних цінових категоріях. A&S виготовляє щоденно приблизно 25 тис. метрів ланцюгів з маркуванням A&S і Renold. Сировина високої якості, передові запатентовані технології-ось причини успіху Renold на світовому ринку.



TIMKEN




Компанія Timken (США), центральний офіс якої знаходиться в м. Кантон, Огайо, США, - є третім в світі і першім в США виробником підшипників. є лідером у виробництві високоякісних легованих сталей. Компанію заснував у 1899 році Генрі Тімен - винахідник першого в світі конічного роликопідшипника. На сьогоднішній день Timken пропонує підшипники в більше ніж 30000 різних типорозмірів і конструкцій, в тому числі конічні роликопідшипники, всесвітньо відомі своєю високою якістю. Велике значення для експлуатаційних характеристик підшипника відіграє підбір сталі, із якої він зроблений. Вся сталь, яку Timken використовує для виробництва підшипників, проходить строгий контроль хімічного складу та інших характеристик. Весь інженерний досвід компанії, втілений у останніх інноваціях і найновіших конструкціях продукції, служить підвищенню якості продукції. Без підшипників TIMKEN не може працювати жодне підприємство металургії в світі. Підшипники поставляються як під торговою маркою Timken, так і під торговою марко Fafnir, що належить тепер компанії Timken.



OPTIBELT




Optibelt (Німеччина) - світовий лідер по виробництву привідних пасів. Arntz Optibelt Gruppe є холдингом, який складається з трьох компаній, 19 міжнародних представництв збуту і 7 підприємств по виробництву та обслуговуванню. Компанія заснована в 1872 році. Процес виробництва компанії Optibelt базується на перевіреному процесі, який постійно покращується, починаючи від точно дозованих основних сумішей і частин виробу, через процес виробництва і вулканізації до перевірки якості. Компанія Optibelt постійно працює над розвитком свої продукції, інколи для першої зборки проводяться окремі випробовування на протязі декількох років. Асортимент продукції, який пропонується Optibelt, спрямований на вирішення проблем будь-якого приводу.



Koyo




Компанія KOYO є другим за величиною японським виробником підшипників кочення, які присутні у всіх галузях промисловості по всьому світу. Перші підшипники компанія KOYO виготовила в м. Осака в 1921 році. З цього часу компанія постійно развивається і в даний час пропонує широкий асортимент продукції. Сьогодні компанія KOYO є одним з провідних світових виробників кулькових і роликових підшипників кочення, манжетних ущільнень, автомобільних механізмів рульового керування і складного обладнання. По об'ємам виробництва компанія займає п'яте місце в світі серед підшипникових гігантів. KOYO виготовляється більше ніж 100 000 різновидностей кулькових і роликових підшипників кочення, використовуючи в свому виробництві найновіші досягнення, передові технології і матеріали. Компанії KOYO належить ряд науково-дослідних центрів що розташовані в Японії, США і Нідерландах. Підшипники KOYO відповідають світовим стандартам якості а також найвищим вимогам сучасних галузей промисловості, що підтверджується сертифікатом ISO/TS 16949 і сертифікатом екологічного стандарту ISO 14001.



NSK




Компанія NSK (Японія) – один з провідних світових виробників кулькових підшипників, кульково-гвинтових пар та автомобільних рульових рейок, прецизійної продукції та мехатроніки. Компанія була заснована в 1916 році і виробила перший підшипник, зроблений в Японії. Інвестиції компанії NSK в дослідження і наукові розробки більші, ніж будь-якої підшипникової компанії в світі. Компанія NSK володіє трьома технологічними центрами, які знаходяться в Європі, США і Японії. Ці центри зосереджені на дослідження в області трибології (вивчення тертя і зносу), яка розглядається як засіб для розвитку найновіших технологій. Прецизійні підшипники NSK характеризуються найвищим рівнем якості завдяки виробничим можливостям, сучасному обладнанню, всестороннім експертним знанням в області промисловості, а також чіткого дотримання процедур жорсткого контролю якості, що проводиться на кожному етапі виробничого процесу і на всіх об’єктах NSK.



REXNORD




Компанія «Rexnord» на протязі більш ніж сто років представляє  найбільш вичерпний у світі асортимент компонентів для механічних приводів і підіймально-транспортувального обладнання, що виготовляється під товарними знаками Rexnord®, Falk™ і Link-Belt®. Основні групи продукції Rexnord: привідні і транспортувальні ланцюги; ротаційна техніка, що виготовляється на замовлення; підіймально-транспортувальне обладнання; муфти зчеплення і гальмівні механізми; з'єднувальні муфти; двигун-редуктори; муфти вільного ходу і обмежувачі зворотнього ходу; системи стикувальних втулок. Коли мова йде про забезпечення висококласними виробами машинобудівної промисловості, що підвищують продуктивність і ефективність промислового виробництва в усьому світі, Rexnord – це ім'я, що заслуговує на довіру. Головний офіс знаходиться в Сполучених Штатах Америки з кількома відділеннями по всьому світу. На більш ніж 22-ох підприємствах у всьому світі «Rexnord» виготовляє високоякісну продукцію за новітніми виробничими технологіями.

У Європі сім основних заводів і логістичних центрів забезпечують потреби клієнтів:

Rexnord Kette, Німеччина

Rexnord Antriebstechnik, Німеччина

Rexnord Stephan, Німеччина

Rexnord Flattop, Нідерланди

Rexnord Marbett, Італія

Rexnord NV, Бельгія



ZKL




ZKL Bearings CZ вже більше 60 років є надійним і перевіреним постачальником як стандартних, так і спеціальних підшипників. Компанія пропонує широкий асортимент кулькових і роликових циліндричних підшипників. Висока якість продукції гарантовано прогресивними технологічними процесами, що здійснюються на сучасних верстатах і висококваліфікованим персоналом.
ZKL – найбільший виробник великогабаритных сферичних роликових і спеціальних роз'ємних підшипників в центральній Європі. Показником якості продукції ZKL є те, що в даний час компанія активно працює з визнаними світовими виробниками по кооперації в області виготовлення компонентів для підшипників і готових виробів. Компанія постійно вдосконалює вою продукцію, освоює нові лінії продукції.
Система якості відповідає міжнародним стандартам ISO / TS 16949 та ISO 9001.



URB-KRS




URB Rulmenti S.A. (Румунія) - виробник широкої номенклатури підшипників для всіх галузей промисловості. Rulmenti Barlad S.A., заснована в 1953 року. Після входу Румуніі до Евроспільноти підприємста URB значно підвищили якість продукції яка наближується до европейскіх стандартів. Завод в м.Плоєшта належіть та виготовляє продукцію по стандарту TIMKEN(США). Завод в м.Александрія працює по стандарту и якості KOYO(Японія). Однорядні роликопідшипники, сферичні роликопідшипники, упорні підшипники, підшипники для залізничних рухомих потягів, добре відомі світу за їх точність та надійність. Всі підшипники випускаються згідно стандартів ISO 9001\2000 та DIN. Щороку компанія випускає більше 30 мільйонів штук підшипників. Українські підприємства цінують підшипники цього виробника за високу європейську якість та доступні ціни.



EagleBurgmann




Компанія EagleBurgmann входить до групи Freudenberg Німеччина і є провідним виробником і постачальником всіх видів торцевих ущільнень, статичних ущільнень і ущільнювальних елементів, магнітних муфт, компенсаторів, сальникової набивки, а також системи забезпечення / управління для ущільнень і їх компонентів. Більше 120 років тому засновник компанії EagleBurgmann Germany Феодор Бургманн винайшов сальникову набивку з волокон зі спеціальною пропиткою - досягнення, багато в чому визначило подальший розвиток технологій ущільнення. З тих пір компанія перетворилася на одного з провідних світових виробників ущільнювальної техніки з більше 45 дочірніми підприємствами по всьому світу, що включають 20 виробничих майданчиків і понад 130 сервісних центрів. Постійне вдосконалення існуючих та пошук нових унікальних способів застосування продукції, а також поліпшення технологій допомогли компанії завоювати репутацію лідера на ринку торцевих ущільнень, як в області використовуваних технологій, так і в плані якості.



МПЗ




“Мінський підшипниковий завод” є одним з найбільших підприємств – виробників роликових сферичних підшипників в СНД. Система управління якістю МПЗ атестована на відповідність вимогам ISO 9001:2000, завод отримав міжнародний екологічний сертифікат ISO 14001. Унікальність заводу полягає в тому, що це єдине в СНД підприємство, на якому, крім підшипників традиційного виконання, налагоджений масовий випуск роликових сферичних підшипників з модернізованою внутрішньою конструкцією, що дозволяє їм витримувати підвищені навантаження при експлуатації: ударні, вібраційні, високу швидкість обертання, а також роликосферичних закритих, захищених від проникнення зовнішніх забруднень, при цьому підшипники не вимагають змащування тривалий час. Без продукції МПЗ неможливо робота таких галузей промисловості України як металургія, тяжке машинобудування, гірсько-збагачувальна промисловість. Завод виробляє більше 600 типорозмірів підшипників вагою від 2 грам до 950 кг-приблизно 20 млн штук в рік.



RUBENA




Сучасна акціонерна компанія RUBENA Градец Кралове (RUBENA Hradec Králové) виникла в 1999 р. в результаті об'єднання двох, до цього часу незалежних компаній, а саме RUBENA Наход (RUBENA Náchod) та GUMOKOV Градец Кралове (GUMOKOV Hradec Králové). Виробництво виробів з гуми в Наході має багаторічну традицію. Вже у 1908 році Йозеф Кудрнач (Josef Kudrnáč) організував виробництво мастильних матеріалів, сальників та азбесто-гумових виробів. Після другої світової війни фірма Кудрнача стала державним підприємством, а в 1947 р. вона отримала свою нову назву – RUBENA. RUBENA a.s . має заводи в містах Градец Кралове, Наход, Велке Порїчі та Злін, де виготовляють різні вироби з технічної гуми. Це гумові суміші, клинові ремені, вироби із силікону, пресовані гумовотехнічні вироби, хокейні шайби, манжети, ущільнюючі кільця, пильники, ковпачки та інші вироби для автомобільної і електротехнічної промисловості. RUBENA має також великий асортимент гумовометалічних виробів.
В акціонерній компанії RUBENA існує сертифікована система міжнародних стандартів управління якістю та екологічністю. В листопаді 2006 р.проведена пересертифікація SGS (СГС) по ISO (ИСО) 9001:2000, ISO/TS (ИСО/ТС) 16949:2002, ISO (ИСО) 14001:2004.



STOMIL SANOK




Stomil Sanok(Польща) - найбільший виробник гумовотехнічних виробів в Польщі існує вже більше 75 років. Засновником, власником і першим директором заводу був відомий фахівець в області гумових технологій австрієць доктор Оскар Шмідт, який в 1932 році започаткував виробництво гумово-технічних виробів на фірмі SANOK. Виробництво складається з 4 заводів по випуску погонних ущільнень, клинових пасів, формовочних резинових виробів. Клинові паси завод випускає вже більше 30 років, а сам виробничий процес постійно модернізується. Паси виготовляються по німецкой технології GATES!!!!! ПРОВЕРИТЬ НАЗВАНИЕ Багаторічний досвід у виробництві клинових ременів, використання провідних технологій, яку постійно вдосконалюють самі працівники заводу, і введення систем управління якістю згідно ISO 9001 і ISO/TS 16949 гарантують виробництво продукції найвищої якості, яка відповідає жорстким технічним нормам та очікуванням найбільш вимогливих споживачам. Вже більше десяти років власники вітчизняної техніки та обладнання в Україні надають перевагу польським пасам, на ділі доводячи оптимальність співвідношення “ціна-якість” для цієї продукції.



ERIKS




ERIKS (Нідерланди) – компанія з виробництва та продажу ущільнень загального призначення і запорної арматури. Компанія Eriks є одним з найбільших операторів по продажу в Европі. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001.



McGill




Компанія McGill лідер з виробництва опорних роликів і голчастих роликопідшипників. Компанія була заснована в США в 1937. Виробничі потужності компанії знаходяться в штаті Індіана (США). Продукція компанії McGill включає в себе: опорні ролики CAMROL, голчасті підшипники CAGEROL, голчасті роликопідшипники GUIDEROL, сферичні роликопідшипники SPERE-ROL, авіаційні підшипники. Опорні ролики Camrol є унікальними серед інших підшипників і в даний час існує понад 1400 різних типів і розмірів. У зв'язку з тим, що в безлічі пристроїв використовуються нестандартні підшипники, компанія McGill стала відомою завдяки рішенню виробничих завдань. Удосконалення технічних розробок, впровадження нововведень для різних пристроїв були досягнуті завдяки накопиченому досвіду виробництва для аерокосмічної галузі. McGill виробляє ряд підшипників, відповідних 5-го класу точності з різними покриття. Частиною зобов'язання щодо впровадження інновацій інженери компанії McGill використовували ультрасучасне обладнання для поліпшення виробничих показників у роботі підшипників.

 



KTR




Компанія KTR Kupplungstechnik GmbH (Німеччина) - світовий лідер з виробництва муфт для різноманітних областей промисловості. З 1959 року, року свого заснування, компанія KTR спеціалізується на розробці, виробництві і маркетингу муфт та іншої технічної продукції для різноманітних сфер застосування. Всесвітньо відомі продукти - пружньо-обертова муфта ROTEX та зубчата муфта типу BoWEX, здобули репутацію надійних та високоякісних елементів систем приводу не тільки у Європі, а і в усьому світі. Завдяки своїй продукції компанія KTR Kupplungstechnik GmbH стала стратегічно-важливим партнером для багатьох машинобудівних компаній у всьому світі - лідерів ринку у своїх сегментах.



JZ




JZ - Hagzhou Jingzhou Bearing Co., Ltd. (Китай). Спеціалізується на виробництві роликових конічних підшипників високої якості. Завод обладнано найпередовішим імпортованим та китайським обладнанням для виробництва підшипників. Завод пропонує роликові однорядні та дворядні конічні роликопідшипники, метричної чи дюймової системи вимірів, з зовнішнім діаметром від 6 до 180мм. Щоб забезпечити якість всього процесу, завод пройшов сертифікацію відповідності ISO 9001:2000. Другим важливим напрямком діяльності заводу є випуск обладнання для термообробки металу. Працівники заводу вважаються впливовими спеціалістами в металознавстві та термообробці.



DYZV




DYZV (Dalian Metallurgical Bearing Group Co. Ltd, Китай ) - входить в десятку найбільш впливових та цінних підшипникових торгових марок Китайської Народної Республіки, входить в топ 100 найбільших виробничих компаній Китаю. Підшипники експортуються більше ніж в 60 країн ,таких як США, Канада, Австралія, Росія та ін. В березні 1998 року завод успішно пройшов сертифікацію ISO 9002, а в грудні 2001 року ISO 9001:2000. Підприємство спеціалізується на виробництві ролико-сферичних радіальных, циліндричних роликовых, підшипників середнього та великого розміру. Підприємство виготовляє підшипники і підшипникові поворотні системи діаметром 5 метрів.Сучасне обладнання для обробки металів і термообробки дозволяють виготовляти високоякісні великогабаритні підшипники з цементованих сталей.



WGYS




WGYS (Wafangdian Guangyang Bearing Group Co., Ltd, Китай) - один з найбільших китайських виробників з високого рівня базою для виробництва підшипників середніх та великих розмірів. Підшипники продаються на китайському ринку в більш ніж 30-х місцевих провінціях та експортуються до таких країн як США, Росія, Німеччина та інших. В серпні 2000 року компанія успішно пройшла атестацію на відповідність система управління якістю стандартам ISO 90001:2000.



TMB




TMB - Zhejiang Tianma Bearing Co., Ltd. (Китай) - входить в десятку найсильніших виробників підшипників в КНР. Ця компанія була заснована в 1987 році, а в 2000 році була зареєстрована як спеціалізований виробник всіх типів підшипників. Продукція користується попитом по всій країні і вийшла на міжнародний ринок з 1999 року. В 2005 році завод отримав звання „Кращий виробник галузі”. Компанія отримала сертифікат відповідності ISO 9002: 1994, ISO 9001: 2000, та охорони навколишнього середовища ISO 14001. Компанія володіє передовими технологіями холодного розкатування кілець і високоточним обладнанням. В таких серіях підшипників як роликові циліндричні підшипники завод має найбільшу частку ринку Китаю. Якість підшипників для залізниці визнана найкращою в Китаї.



“Десятий підшипниковий завод”




“Десятий підшипниковий завод” випускає підшипники кочення : роликові з короткими циліндричним роликами, конічні, голкові, карданні та автомобільні компоненти. Підшипники 10-го ГПЗ використовуються в автомобілях, тракторах, сільгоспмашинах , переробному обладнанні, електротехнічній та металургійній промисловості. В Росії на комплектацію дані підшипники використовують “Автоваз”, ВАТ “ГАЗ”,ВАТ “Камаз”, “УАЗ” та ін. автомобільні заводи . Система якості відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2000.



ХАРП




”Харківський підшипниковий завод” (ХАРП) є одним з найбільших в СНД виробників кулькових підшипників. Підприємство випускає більше 500 типів підшипників, сертифікованих згідно ГОСТ 520. сі підшипники проходять повний комплекс перевірки якості, який включає 50 параметрів. Підприємство існує 3 1945 року, в 2000 році завод отримав сертифікат відповідності ISO 9002. Крїм кулькових підшипників, завод виготовляє роликові підшипники для залізниці.



СПЗ




“Саратовський підшипниковий завод” (Росія). Випускає широкий асортимент стандартних і спеціальних кулькових, роликових, голкових, комбінованих, шарнірних підшипників. Більшість номенклатури цього заводу є унікальна на теренах СНД. Підшипники СПЗ використовуються в високоточних металообробних верстатах, в апаратах підводного плавання, електромоторах, агрегатах атомної енергетики, в авіабудуванні, в залізничному і автомобільному транспорті, в поїздах метрополітенів, тракторах, комбайнах, мотоциклах та інших машинах та механізмах. В 2003 році була проведена успішна сертифікація системи управління якістю заводу на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001:2000. З 2007 року завод входить до корпорації ЄПК.



ЄПК




ЄПК (Європейська підшипникова корпорація) (Росія) – найбільший виробник підшипників на території СНД. В ЄПК станом на початок 2007р. входять ВАТ “Московський підшипник” (крупногабаратні і спеціальні підшипники всіх типів), ВАТ “Волжський підшипниковий завод” (ролікоконічні та роліковоціліндрічні підшипники), АТ “Степногорський підшипниковий завод”(Казахстан) (підшипники для залізниці), Завод авіаційних підшипників (Самара, авіа і спец продукція), ВАТ Московський завод авіаційних підшипників( авіа- і спецпродукція). Заводи ЄПК випускають підшипники всіх конструктивних груп з зовнішнім діаметром від 20 до 2200 мм, які використовуються в автомобільній техніці, рейковому транспорті, металургії, гірничо-збагачувальних комбінатах, у важкому машинобудуванні, паливно-енергетичному комплексі, привідній електротехніці, верстатобудуванні, сільськогосподарській техніці, ВПК і авіакосмічному комплексах та в інших областях. ЄПК – лідер підшипникової промисловості СНД Система менеджменту якості сертифікована на відповідність ISO 9001:2000.




Вгору ⇡


Головна Про нас Продукція Основні постачальники Технічна інформація Сервісний центр Контакти Новини Карта сайту