Chudo Dikovina

Ідея відкриття магазина виникла в Рудої Вікторії у пошуках майданчика для збуту прикрас які вона виготовляла власноруч. Також багато клієнтів хотіли бачити товар в живу. Але в основній масі магазини беруть товар під реалізацію і накручують до 100% до вартість виробу. У результаті із-за завищеної ціни виробу просто порошилися на поличках. Любов до виробів ручної роботи і ретро речам надихнула Вікторію на відкриття магазину нового формату.

Магазин горищних розпродажів відкрився в листопаді 2014 року в культурному центрі Києва, на Подолі, по сусідству зі Свято-Іллінською церквою і Києво-могилянською академією.

Chudo Dikovina — це незвичайний магазин-барахолка, територія горищних розпродажів, де можна купити, не тільки речі «з історією», але й нові вироби ручної роботи. Магазин став активно розвиватися як торговий майданчик для хендмейдерів. Залізничні ліхтарі 57 року випуску, вінтажні колекційні ведмедики, ретро грамплатівки, безліч аксесуарів і прикрас, інтерьерний декор, ляльки, мило ручної роботи і багато що інше можна знайти на поличках магазина.

Магазин горищних роспродажів співпрацює з майстрами hand made, інтернет-магазинами і стартапами по системі «оренда полиці», а так само з тими, хто хоче розпродати своє вінтажне і ретро «барахло». Ціни на вироби встановлюють продавці-орендарі поличок, тому цінова політика магазину дуже демократична. Крім того магазин надає місце для творчих посиденьок, проведення майстер-класів або просто для того, щоб випити чашечку свіжозвареної кави і насолодиться затишною обстановкою.

Поделиться в соц. сетях

В Мой Мир
0

Posted on 13.05.2015 in Без рубрики

Back to Top