ЯСЕНСВІТ

З 98 року компанія ЯСЕНСВІТ це провідний новатор галузі виробництва курячих яєць в Україні. Сьогодні майже неможливо знайти супермаркет, в якому б не була представлена наша продукція. Ми першими в Україні запропонували споживачам фасоване куряче яйце в індивідуальнім споживчім пакуванні. Це безпечно, бо яйце не контактує зі сторонніми поверхнями. Це зручно, бо яйце не розіб’ється по дорозі. Це своєрідний «підпис» і гарантія якості від виробника.
До речі, наші курочки – вегетаріанки. Вони харчуються лише натуральними зерновими кормами без шкідливих речовин та домішок, а також не споживають м’ясо-кісткове борошно, яке може стати джерелом шкідливих бактерій.
Ми також стали першим виробником яєць з підвищеним вмістом корисних речовин. Постійно слідкуючи за тенденціями в здоровому харчуванні, ми виробили яйця, збагачені поліненасиченими кислотами Омега-3. Вже сьогодні Ви можете придбати цей продукт в українських магазинах.
Але головним нашим здобутком є довіра від споживачів – кожну хвилину в Україні та світі продається 2 яйця ЯСЕНСВІТ.
Якість яєць ЯСЕНСВІТ визнана не лише споживачами. Ми також є традиційними переможцями в рейтингах якості продукту, таких як «Знак якості», «Кращий вітчизняний товар», «Аграрна еліта України» та ін..
З яйцями ЯСЕНСВІТ Ваші страви будуть завжди смачними та корисними, адже ЯСЕНСВІТ – це яйце, як і задумано природою!

Поделиться в соц. сетях

В Мой Мир
0

Posted on 12.05.2015 in Без рубрики

Back to Top