This version of the page http://sos.stb.ua/ua/o-proekte/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-05. The original page over time could change.
О проекте | Врятуйте нашу сім’ю



Если в семье пропала романтика и из влюбленной пары вы превратились в двух вечно ворчащих сожителей, если от того, что происходит в вашей семье, страдают дети, если вы не удивитесь, если вторая половинка вдруг изменит вам и иногда кажется, что вашей семье уже ничего не поможет, не отчаивайтесь - у вас есть шанс все изменить.

Все, что нужно от вас - это желание вернуть прежние отношения и оставить заявку на участие в проекте “Спасите нашу семью”. За несколько лет своего существовать проект покорил миллионы телезрителей, потому что в героях программы многие из нас нередко узнают себя. Проект - это разработка телеканала СТБ, герои программы - реальные семьи, которые находятся на грани развода и которым просто необходима помощь специалистов. “Врятуйте нашу сім’ю” - это их единственный шанс вернуть гармонию в отношения.

Исцеление семейных отношений происходит через постоянную работу членов семьи. Супруги должны научиться понимать друг друга, относиться терпимее, вместе исправлять ситуацию, которая ухудшалась на протяжении многих лет. Главная задача участников - осознать свои ошибки и найти пути их решения. В этом им помогают квалифицированные психологи проекта. После тщательного анализа поведения каждого из членов семьи и нескольких дней видео-наблюдений за их обычной жизнью, психологи разрабатывают индивидуальный план изменений для участников проекта “Врятуйте нашу сім’ю”.

Герои программы должны научиться проводить время вместе, решать сложные ситуации, помогать друг другу. Участников ожидают тренинги, поездки, море эмоций и сильные переживания, но все это оправданно. После окончания проекта, история каждой семьи переносится на пост-шоу “Спасите нашу семью” с ведущим Дмитрием Карпачевым, где успехи участников рассматриваются через призму времени, прошедшего после первой передачи.

Смотреть шоу можно не только у экранов своих телевизоров, но и на нашем сайте, онлайн. Все выпуски 2014 года уже доступны на подсайте проекте. Смотреть видео-материалы онлайн стало удобнее, потому что все они порезаны на отдельные эпизоды.

Свернуть
Google
Врятуйте нашу сім’юПро проект

Про проект

Чому чоловік став неромантичним, а дружина – постійно чимось незадоволена? Чому подружжя перетворилося на сусідів, і живе тільки інтересами дітей? Чому одного разу хтось зважився на зраду? Невже нічого не можна виправити? Телеканал СТБ довів, якщо ваші стосунки за крок до розколу, і ви вже не знаєте, що робити, у вас є чудовий шанс все змінити. Для цього треба лише захотіти повернути колишні почуття у стосунки і взяти участь у проекті «Врятуйте нашу сім’ю», який є власною розробкою телеканалу.

Героями цієї програми є сімейні пари, котрі знаходяться на межі розлучення, але бажають зберегти свій шлюб. Команда психологів, що працює на проекті, допомагає чоловікові і дружині прийти до взаєморозуміння і вирішити застарілі сімейні проблеми, знайти корінь конфліктів і сварок і знищити його. У цій програмі люди вчаться заново розуміти один одного, пізнають своїх близьких з інших сторін, починають по-новому на них дивитися. А також їм належить усвідомити свої помилки і заново завоювати довіру один одного.

Для кожної родини експерти розробляють індивідуальний план змін. На героїв чекає багато приємних сюрпризів: спільні розваги, яскраві поїздки, унікальні тренінги. Але разом з тим на них чекає напружена психологічна робота, повна емоцій і переживань. Але якщо вони витримають і не здадуться – нагорода буде гідною. За кілька тижнів інтенсивної роботи з експертами вони отримають реальну можливість врятувати свою родину!

Проект стартував у червні 2012 року і за два сезони став справжнім порятунком для безлічі сімей. Він допоміг всім учасникам, охочим повернути почуття і реанімувати свої стосунки. Їхнє життя докорінно змінилося, і в сім’ях знову запанували розуміння, повага, підтримка і любов.

Усі випуски проекту «Врятуйте нашу сім’ю» підсумовуються тематичним пост-шоу, ведучим якого є Дмитро Карпачов.

Свяжитесь с нами по телефону: (044) 501-98-98, 501-98-99

Телефон горячей линии: 0-800-508-777

Новости проекта
Врятуйте нашу сім’ю

Наталія Холоденко допомогла зібрати гроші для дітей з зони АТО

Врятуйте нашу сім’ю

Холоденко і Карпачов організували майстер-клас для сімейних пар

Врятуйте нашу сім’ю

Як склалося сімейне життя учасників проекту

Врятуйте нашу сім’ю

Сім’ї-учасники розкажуть, як змінилося їхнє життя після проекту

Врятуйте нашу сім’ю

З генерала у спідниці дружина перетворилася на справжню леді

Врятуйте нашу сім’ю

Как поддержать близкого, страдающего лишним весом

Врятуйте нашу сім’ю

Чоловік мститься дружині за образи, позбавляючи грошей і сексу

Врятуйте нашу сім’ю

Дружина вилила на чоловіка помиї на очах у перехожих

Врятуйте нашу сім’ю

Як привернути увагу чоловіка?

Врятуйте нашу сім’ю

Чоловік працює на двох роботах, щоб уникнути пресингу дружини

Врятуйте нашу сім’ю

Причиною холодності чоловіка виявилася любов до колишньої дружини

Врятуйте нашу сім’ю

Як не дати ревнощам зіпсувати стосунки?

Врятуйте нашу сім’ю

Что делать, если вы разочаровались в своем мужчине?

Врятуйте нашу сім’ю

Жінка впевнена, що цивільний чоловік досі любить колишню дружину

Врятуйте нашу сім’ю

Чоловік, який піднімав руку на пасинка, потрапив у виправну колонію

Врятуйте нашу сім’ю

Як підтримати чоловіка в пошуку роботи

Когда Вам напомнить о начале трансляции?

Напоминание будет выслано вам на почту
Отменить

Спасибо!

Вы добавлены в список оповещения