This version of the page http://uaa.org.ua/previous-events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-30. The original page over time could change.
Минулі заходи
Карта сайту > Головна> Попередні заходи

Минулі заходи

Відбувся семінар «Практичні аспекти вирішення господарських спорів з іноземним елементом», організований Комітетом господарського права ААУ

Комітет господарського права та процесу Асоціації адвокатів України запрошує на черговий захід – семінар на тему «Практичні аспекти вирішення господарських спорів з іноземним елементом».

Назва заходу:  Семінар «Практичні аспекти вирішення господарських спорів з іноземним елементом», організований Комітет господарського права та процесу ААУ
Дата проведення:  28.05.2015
Місце проведення:  КиЇв, вул. Шота Руставеллі, 38, Преміум відділення ПАО "УкрСиббанк"
Організатор:  Комітет господарського права та процесу ААУ

Відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми по податковим спорам»

19 травня відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні проблеми по податковим спорам». Захід був організований Комітетом з податкового права Асоціації адвокатів України.

Назва заходу:  Круглий стіл «Актуальні проблеми по податковим спорам». Захід організований Комітетом з податкового права Асоціації адвокатів України
Дата проведення:  19.05.2015
Місце проведення:  м. Київ-53, Львівська пл., 8 Державна фіскальна служба України
Організатор:  ААУ

Відбулася ІІІ Школа кар'єрного росту майбутнього адвоката

16 травня відбулася Третя (весняна) Школа кар'єрного росту майбутнього адвоката на базі Київського кооперативного інституту бізнесу і права. Організатором даного заходу виступив Клуб майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України за фінансової підтримки Адвокатського об’єднання «Нацина Рачук», в особі керуючого партнера адвоката Рачука Олега Олександровича та Президента клубу майбутніх адвокатів, адвоката Дубчак Лесі Сергіївни.

Відбувся круглий стіл Асоціації адвокатів України на тему «Практичні аспекти підготовки та судового розгляду позовів про право на утримання»

Асоціація адвокатів України з приємністю повідомляє, що 23 квітня 2015 відбувся круглий стіл Асоціації адвокатів України на тему «Практичні аспекти підготовки та судового розгляду позовів про право на утримання».

Відбувся семінар «Особливості ліквідації суб’єктів господарювання за рішенням власників: перспектива банкрутства»

16.04.2015 року Комітет господарського права та процесу та Комітет корпоративного права Асоціації адвокатів України провели свій першій спільний захід :семінар «Ліквідація юридичної особи за рішенням власника: перспектива банкрутства». До проведення семінару долучилися співорганізатори Адвокатське об’єднання «СК ГРУП» та Адвокатська фірма «IMGPartners».

Дата проведення:  16.04.2015 12:31:00

Відбулася екскурсія до Верховної ради України

 7 травня 2015 року відбулась екскурсія до єдиного законодавчого органу держави – Верховної Ради України, організована Асоціацією адвокатів України та Клубом майбутніх адвокатів ААУ.  

Ігнатова Любов виступила модератором круглого столу ААУ «Єдиний соціальний внесок: останні зміни, особливості нарахування та оплати адвокатами»

Адвокат, старший юрист ЮФ "Дмитрієва та Партнери", керівник комітету Трудового права ААУ, Ігнатова Любов виступила модератором круглого столу ААУ «Єдиний соціальний внесок: останні зміни, особливості нарахування та оплати адвокатами», який відбувся 31 березня 2015 року у приміщенні ДФС України.

Відбувся майстер-клас на тему «Стратегія ефективної боротьби з шахрайством у банківській сфері»

22 квітня 2015 року відбувся майстер-клас на тему «Стратегія ефективної боротьби з шахрайством у банківській сфері», організований Комітетом банківського права ААУ.

Відбувся IV Всеукраїнський форум з цивільного права та процесу «Київська весна»

13 березня 2015 року в конференц-залі готелю «Русь» відбувся IV Всеукраїнський форум з цивільного права та процесу «Київська весна», організатором якого виступила Асоціація Адвокатів України (ААУ) спільно з Національною асоціацією адвокатів України (НААУ).

Відбувся круглий стіл на тему: "ВІДКРИТІСТЬ РЕЄСТРІВ: ЗА І ПРОТИ"

28 квітня 2015 року Асоціація адвокатів України спільно з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України провела Круглий стіл на тему: Відкритість реєстрів: за і проти.

Назва заходу:  Круглий стіл на тему: "ВІДКРИТІСТЬ РЕЄСТРІВ: ЗА І ПРОТИ"
Дата проведення:  28.04.2015
Місце проведення:  Верховна Рада України, вул. Грушевського, 18/2, к. 12
Організатор:  ААУ та Рада підприємців

Відбувся кулінарний батл ААУ!

Шановні колеги!

Клуб майбутніх адвокатів ААУ запрошує членів КМА ААУ та членів Асоціації адвокатів України взяти участь у кулінарному змаганні між двома командами (командами КМА та ААУ).

Ви можете прийняти участь у якості учасника команди або члена журі.

Назва заходу:  Кулінарний батл ААУ!
Дата проведення:  25.04.2015
Місце проведення:  Шашличне містечко «Колиба» (Україна, м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1. НК «Експоцентр України»). Станція метро «Виставковий центр».
Організатор:  ААУ та КМА

Відбувся Круглий стіл Комітету кримінального права та процесу ААУ на тему: «Практичні питання роботи адвоката у справах по ДТП та по злочинах проти власності»

Асоціація адвокатів України з приємністю повідомляє, що 12 березня 2015 року відбувся Круглий стіл Комітету кримінального права та процесу на тему: «Практичні питання роботи адвоката у справах по ДТП та по злочинах проти власності».

Назва заходу:  Відбувся Круглий стіл Комітету кримінального права та процесу ААУ на тему: «Практичні питання роботи адвоката у справах по ДТП та по злочинах проти власності»

Відбувся круглий стіл Комітету сімейного права та майнових спорів ААУ на тему: «Проблематика та практичні аспекти позовів про право на утримання (стягнення аліментів)»

Запрошуємо взяти участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів ААУ на тему: «Проблематика та практичні аспекти позовів про право на утримання (стягнення аліментів)».

Назва заходу:  Круглий стіл Комітету сімейного права та майнових спорів ААУ на тему «Практичні аспекти підготовки та судового розгляду позовів про право на утримання»
Дата проведення:  23.04.2015
Місце проведення:  Головний корпус НПУ ім. М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пірогова, 9), аудиторія 232
Організатор:  ААУ Комітет сімейного права

Відбувся круглий стіл «Адміністративне оскарження охоронних документів на промислові зразки та корисні моделі»

Запрошуємо взяти участь в круглому столі на тему: «Адміністративне оскарження охоронних документів на промислові зразки та корисні моделі».

Назва заходу:  Круглий стіл «Адміністративне оскарження охоронних документів на пр
Дата проведення:  23.04.2015
Місце проведення:  приміщенні юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська 60, ауд. 331)

Відбувся майстер-клас від комітету банківського права ААУ на тему «Стратегія ефективної боротьби з шахрайством у банківській сфері»

Запрошуємо Вас відвідати майстер-клас на тему «Стратегія ефективної боротьби з шахрайством у банківській сфері», організований комітетом банківського права ААУ.

Назва заходу:  Майстер-клас комітету банківського права ААУ на тему «Стратегія ефективної боротьби з шахрайством у банківській сфері»
Дата проведення:  22.04.2015
Місце проведення:  Національна Спілка Журналістів України, м. Київ, вул. Хрещатик, 27-А, 2-й поверх.
Організатор:  ААУ Комітет банківського права


Минулі заходи 1 — 15 з 98
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець | Всі