This version of the page http://hh.ua/article/14576 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-27. The original page over time could change.
ТОП-5 креативних вакансій у сфері digital

ТОП-5 креативних вакансій у сфері digital

Поделиться:

Digital-сфера вважається однією з тих, що сьогодні найбільш динамічно розвиваються. А професія IT-спеціаліста — найпрестижнішою і найбільш перспективною. Але й вимоги до представників цієї професії у роботодавців досить високі. Окрім професійного володіння комп’ютерними технологіями, такий спеціаліст повинен володіти гнучкістю мислення, винахідливістю і талантом. Про це свідчить дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Для людей із великим серцем і пристрастю до світу digital відкрита вакансія керівника відділу Digital-комунікацій в Фонді Віктора Пінчука. Основним обов’язком кандидата буде розробка і реалізація комунікаційних digital-кампаній, що супроводжують діяльність Фонду Віктора Пінчука й суміжних проектів. А також управління контентом веб-сайтів, ведення і організація фото- і відеоархіву, e-mail маркетинг і управління мультимедійними платформами комунікацій з відвідувачами PincukArtCentre. Для виконання такої кількості задач керівнику відділу Digital-комунікацій знадобиться 3-річний досвід роботи, отриманий ним раніше в корпоративному секторі, new-media, NGO або комунікаційних агентствах. І, звісно, знання HTML/CSS, навички роботи з графікою в Photoshop та Illustrator, розуміння принципу роботи серверних мов, розуміння форматів і кодеків відео, вільне володіння англійською й українською мовою та комунікабельність.

Назва наступної вакансії промовляє сама за себе — Rock Star Front-end Developer. Пошукач на цю позицію в прямому сенсі відчує себе рок-зіркою, адже його заробітна платня буде складати від 24 000 до 48 000 грн., а працювати йому доведеться в центрі Києва в компанії професіоналів міжнародного рівня, і навіть подеколи їздити в закордонні відрядження. Основною задачею кандидата буде укладання високоякісних зручних інтуїтивних інтерфейсів для веб-орієнтованих (Safari + Chrome) способів обробки відео. Щоби претендувати на таку позицію, необхідно мати за плечима досвід роботи з веб-технологіями не менше 5-ти років, глибоке розуміння архітектури веб-проектів, HTML5 + CSS3, різних JS-фреймворків, володіти на винятковому рівні чистим JavaScript и SQL, мати широкий досвід роботи з технологіями AJAX, Comet, Web 2.0. Уміння писати технічну документацію по проекту, досвід роботи в якості дизайнера/арт-директора і наявність сертифікатів допоможуть роботодавцю схвалити рішення на користь кандидата.

Компанія Red Bull запрошує до своєї команди Digital спеціаліста. Ідеальним кандидатом на цю позицію буде пошукач, який вільно володіє англійською мовою, має вищу освіту в сфері маркетингу, комунікацій, комп’ютерних технологій або суміжних дисциплін і досвід роботи не менше 2-х років у сфері Digital. Його робочі задачі будуть полягати в розробці й реалізації digital стратегії для Red Bull Ukraine, постійний моніторинг і аналіз найновіших трендів у сфері Digital, а також участь у розробці міжнародної стратегії з просування бренда Red Bull через корпоративний сайт і групи в соціальних мережах.

Інтерактивному арт-директору будуть настільки раді в digital-агентстві Грейп Україна, що навіть готові платити йому зарплату від 10 000 грн. Він повинен мислити картинками, красиво їх проектувати, малювати і презентувати клієнту, керувати командою чудових дизайнерів і бути для них зразком для наслідування. Виходячи з поставлених для нього задач, спеціалісту весь час доведеться знаходитись у центрі трикутника «клієнт — дизайнери — розробники»: візуалізувати божевільні ідеї креаторів, створювати макети веб-сайтів, мобільних додатків, розкадровок і різної іншої красивої графіки. Якщо ви знаєте стійку до стресів людину, яка має досвід роботи в digital-агентстві або дизайн-студії, любить брифи й конферанс-коли, а також роботу в команді, не боїться листів з атачами .mmap, .key і .rp. та має як мінімум п’ять великих веб-проектів у портфоліо, то неодмінно порадьте йому відгукнутись на цю вакансію.

Якщо у Вас є ідеї для створення соціальних або мобільних ігор, які завоюють серця мільйонів, то Вам підійде вакансія 3D modeller. В ігровій студії "Avenue Games" відкрита вакансія для професіонала, готового займатися моделюванням, текстуруванням і візуалізацією ігрового контенту. Впевнене володіння пакетами 3D Max/Maya, вміння моделювати за заданими скетчами, концептами, а також уміння створювати текстури для різних 3D моделей є обов’язковими умовами. Працювати кандидату доведеться повний робочий день у продуктивній творчій і робочій атмосфері. Йому обіцяють зарплату в розмірі 800-1500 у.о., постійне професійне зростання й навчання в рамках робочого процесу й чудову бібліотеку (артбуки).

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua в січні 2014 року.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте