This version of the page http://www.bankdemark.com/news/398-20022015.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-25. The original page over time could change.
Актуальна інформація щодо прийняття платежів в гривні для погашення кредитів в іноземній валюті перед «Банком «Демарк».
  • ПОСТАВИТИ ЗАПИТАННЯ

Фінансова грамотність

Курси валют

купівля / продаж курс НБУ
долар США
євро
російський рубль
Конвертер валют
Із:
В:
Сума:
 
Головна > Новини > Актуальна інформація щодо прийняття платежів в гривні для погашення кредитів в іноземній валюті перед «Банком «Демарк».
Актуальна інформація щодо прийняття платежів в гривні для погашення кредитів в іноземній валюті перед «Банком «Демарк».

Актуальна інформація щодо прийняття платежів в гривні для погашення кредитів в іноземній валюті перед «Банком «Демарк».

Шановні клієнти!

Звертаємо Вашу увагу, що Фізичні особи та фізичні особи-підприємці, які мають заборгованість за кредитами в іноземній валюті, можуть здійснювати погашення цієї заборгованості в гривнях:

• у безготівковій формі шляхом перерахування коштів на накопичувальний рахунок Банку в стадії ліквідації через установи банків в гривневому еквіваленті. При цьому зарахування коштів в погашення кредитної заборгованості, здійснюється на наступний робочий день за днем зарахування коштів на накопичувальний рахунок Банку за офіційним курсом Національного банку що діє на наступний робочий день за днем зарахування коштів на накопичувальний рахунок Банку;

• шляхом внесення готівки в касу Банку в гривневому еквіваленті. При цьому зарахування коштів в погашення кредитної заборгованості, здійснюється одночасно із внесенням готівки в касу Банку за офіційним курсом Національного банку, що діє на момент здійснення операції внесення готівки в касу.

Юридичні особи, які мають заборгованість за кредитами в іноземній валюті та не мають надходжень валютної виручки, можуть здійснювати погашення цієї заборгованості в гривнях:

• у безготівковій формі шляхом перерахування коштів на накопичувальний рахунок Банку в стадії ліквідації через установи банків. При цьому зарахування коштів в погашення кредитної заборгованості, здійснюється на наступний робочий день за днем зарахування коштів на накопичувальний рахунок Банку за офіційним курсом Національного банку що діє на наступний робочий день, за днем зарахування коштів на накопичувальний рахунок Банку;

 

Актуальні реквізити накопичувального рахунку для виконання грошових/платіжних зобов’язань перед банком в національній валюті:

Отримувач: Публічне акціонерне товариство «Банк «Демарк» (в стані ліквідації);

Код за ЄДРПОУ отримувача: 19357516;

Номер рахунку: № 32070992701;          

Банк отримувача: Управління Національного банку України в Чернігівській    

області;

Код банку отримувача: (МФО) 353467.

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Для ідентифікації клієнта, номеру рахунку та кредитного договору, згідно якого необхідно здійснити зарахування коштів в погашення кредиту, в призначенні платежу ОБОВ’ЯЗКОВО зазначаються номер/номери рахунку/рахунків, на які згідно з умовами кредитного договору здійснюється погашення та деталізація призначення платежу в частині номеру та дати кредитного договору, найменування/ПІБ клієнта, його ідентифікаційного номеру або коду ЄДРПОУ.

           В іншому випадку, платіж не буде ідентифіковано та заборгованість по кредиту не буде погашена вчасно.

 

Для сплати штрафних санкцій за кредитним договором (пеня, штраф) просимо в призначенні платежу вказувати «сплата пені/штрафу за кредитним договором №___ від __.__.____р., ПІБ клієнта ____ на рахунок №639751111 (для фізичних осіб) або №639741105 (для юридичних осіб), ідентифікаційний номер або коду ЄДРПОУ боржника».