This version of the page http://www.bankdemark.com/news/396-06022015.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-25. The original page over time could change.
До уваги депонентів та емітентів, які мають рахунки у цінних паперах в Банку «Демарк»
  • ПОСТАВИТИ ЗАПИТАННЯ

Фінансова грамотність

Курси валют

купівля / продаж курс НБУ
долар США
євро
російський рубль
Конвертер валют
Із:
В:
Сума:
 
Головна > Новини > До уваги депонентів та емітентів, які мають рахунки у цінних паперах в Банку «Демарк»
До уваги депонентів та емітентів, які мають рахунки у цінних паперах в Банку «Демарк»

     До уваги депонентів та емітентів, які мають рахунки у цінних паперах в Банку «Демарк»

         Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Банк «Демарк» ( код ЄДРПОУ 19357516, Ліцензія професійну діяльність на фондовому ринку – депозитарну діяльнсть депозитарної установи серії АЕ № 263400 видана НКЦПФР 24.09.2013 р., строк дії необмежений) повідомляє про початок припинення діяльності депозитарної установи з 30 січня 2015 року внаслідок відкриття ліквідаційної процедури Банку.

         В зв’язку з цим Вам необхідно обрати нову депозитарну установу, укласти з цією депозитарною установою договір про відкриття/обслуговування рахунку у цінних паперах, перевести належні Вам цінні папери на рахунок у цінних паперах в обраній Вами депозитарній установі та закрити рахунок у цінних паперах в Банку «Демарк».

   У разі незакриття рахунку у цінних паперах протягом 60 календарних днів з дати початку припинення діяльності депозитарної установи (до 30 березня 2015 року включно) належні Вам цінні папери, права на які обліковуються на рахунку у цінних паперах в Банку «Демарк», будуть надалі обліковуватися у Центральному депозитарії ПАТ «Національний депозитарій України» як у уповноваженого на зберігання. Зазначені права на цінні папери на відповідному рахунку будуть обмежені в обігу (заблоковані) до дати звернення власника до уповноваженого на зберігання щодо переказу належних йому прав на цінні папери до обраної ним депозитарної установи.

 Довідкова інформація за телефоном у Банку «Демарк»: (0462) 626-686.