This version of the page http://umw.com.ua/ua/production.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-17. The original page over time could change.

 

Меню
  • Куяльник Перший
  • Куяльник
  • Тонус-Кислород
  • Семейная
  • Поляна Квасова
  • Свалява
  • Лужанська
  • Поляна Джерельна

Виробники мінеральної води

ТОВ «Корпорація «Українські мінеральні води» пропонує всім своїм клієнтам великий вибір природної питної води, яка чудово підходить і для лікування різних захворювань, і для їх профілактики. Виробництво мінеральної води та її подальший розлив здійснюється безпосередньо біля самих джерел, вона не потребує будь-якої промислової обробки. Це означає, що Ви можете в будь-якому зручному для вас місці насолодитися її чистим та багатим смаком, який подарувала сама природа.

Жива чиста вода

У нашому каталозі ви можете знайти наступну продукцію:

- Мінеральна вода, що відноситься до Свалявської групи гідрокарбонатних натрієвих борних лікувально-столових вод – «Поляна Квасова», «Свалява» та мінеральна вода «Лужанська». Наша компанія здійснює виробництво мінеральної води на новому сучасному та унікальному обладнанні, яке здатне повністю зберегти природні властивості даної продукції. За своїм хімічним складом води Свалявської групи відрізняються наявністю у складі ортоборної кислоти, що наділяє її унікальними бактерицидними властивостями, а також такими елементами, як натрій, магній, калій, кальцій, бор, фтор.

- Мінеральна сильногазована вода «Куяльник», що належить до групи лікувально-столових хлоридно-натрієвих вод. Ця мінеральна вода існує протягом багатьох століть, вона пропонує людям унікальні поживні властивості, які були подаровані самою природою. Джерело води надійно захищене за допомогою 12-ти метрових прошарків глини, які забезпечують збереження його природного хімічного складу, а також цілковиту екологічну чистоту. Мінеральна вода оптом та в роздріб розливається на самому місці видобутку. Саме тому дана столова вода здатна вилікувати різні хвороби, також вода часто використовується для профілактики.

- Негазована питна вода «Тонус-Кислород» розфасовується в упаковку та насичується киснем. Цей новий та унікальний за своїми властивостями продукт, який має ступінь збагачення киснем на рівні 150 мг/дм³. Цей показник не можуть продемонструвати виробники мінеральної води, що здійснюють свою діяльність у європейських державах. Вода питна «Тонус-Кислород» дуже корисна для кожного організму, адже насичена киснем чиста вода стимулює оновлення та утворення здорових клітин.

Наші заводи

Продукція

Рекомендації доктора

Питання-відповідь

Яким чином насичується вода «Тонус-Кислород» киснем? докладніше

Воду «Поляна квасова» можна купувати в супермаркетах або замовляти на джерелах? докладніше

Скажіть, будь ласка, чи сертифікована вода "Сімейна"? докладніше



 

© 2011-2014, Корпорація «Українські Мінеральні Води»

Виготовлення сайту від «Oznaka»

Україна, 03038, Київ, вул. Ямська, 28

тел.: 38 (044) 496-74-50, 496-74-55

E-mail: umw@umw.com.ua