This version of the page http://www.ua-energy.org/post/52145 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-15. The original page over time could change.
Презентація дослідження "Нетрадиційний газ і соціально-економічний розвиток Харківської області" | Ukrаїнська Energетика

Анонси

Презентація дослідження "Нетрадиційний газ і соціально-економічний розвиток Харківської області"

2015-04-28

Коментарів: 0
  • Друк

У вівторок, 28 квітня, о 15.00 в Харкові розпочнеться презентація "Нетрадиційний газ і соціально-економічний розвиток Харківської області".

 

Харківська область є лідером у промисловому видобутку природного газу, і ця галузь має довгостроковий потенціал значного росту. Останнім часом ведеться багато дискусій про розробку газу з нетрадиційних джерел та пов’язаний із цим економічний бум, однак наскільки вони обґрунтовані?Якими є соціально-економічні наслідки розвідки нетрадиційного газу? Чи можливе залучення місцевих компаній в якості підрядників? Скільки робочих місць буде створено?

 

Відповіді на ці та інші питання дає перше в Україні дослідження про соціально-економічні переваги розробки нетрадиційних вуглеводнів на Харківщині, здійснене аналітичним центром DiXi Group спільно з іноземними партнерами та місцевими експертами.

 

Учасники презентації:

 

Антон Антоненко, виконавчий директор DiXi Group

 

Роман Ніцович, керівник програм DiXi Group

 

Ірина Лендел, професор та заступник директора Центру економічного розвитку при Коледжі урбаністики Університету Клівленда (Cleveland State University) (включення Skype)

 

Юрій Филенко, старший інженер з профілактичних робіт із обслуговування нафтогазових об’єктів Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області

 

Місце проведення: Харківський кризовий інфоцентр (вул. Іванова, 7/9, 1-й поверх)


Tweet

Коментарі

blog comments powered by Disqus

Новини

15.05.2015

"Нафтогаз" отримав на 400 млн кубометрів газу менше, ніж заявлено "Газпромом"
За транзит російського газу Україна отримує понад 100 млн доларів щомісяця
РФ хоче збільшити поставки газу в Сербію
З початку місяця Україна імпортувала понад 300 млн кубометрів "блакитного палива" з Європи
Барель Brent коштує трохи менше 67 доларів
Cанкції проти Росії слід продовжити - посол
У вітчизняних ПСГ вже більше 9 млрд кубометрів "блакитного палива"

¬ всі новини

Публікації

  • Розробка нетрадиційного газу: соціальні та економічні вигоди для Харківщини

    Інформаційна брошура у зрозумілій та доступній формі представляє висновки першого в Україні дослідження про соціально-економічні переваги розробки нетрадиційних вуглеводнів на регіональному рівні, здійсненого аналітичним центром DiXi Group в рамках програми "Український інститут газу нетрадиційних джерел".

¬ всі публікації